Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 497
  • 823
  •   1
Отговори
# 630
Panayotu, ти всеки ден ли пускаш поръчки? Вчера беше споделила за друга пратка.

# 631
Горгонзола, как точно следи съня? Стана ми интересно.

# 632
  • Асеновград
Panayotu, ти всеки ден ли пускаш поръчки? Вчера беше споделила за друга пратка.
И утре чакам, забавиха ги и вървят една след друга. Тези ги разделях заради ваучерите за намаление да намаля максимално цената използвайки всичките.

# 633
Моите неща пристигнаха още в събота. Ако някой нещо го интересува, ще дам линк, че ме мързи..
Соларките, не съм ги оправяла, само набързо ги наредих да видя дали работят. Много съм доволна, на живо са много по красиви, светят с по няколко програми:
Скрит текст:

Сглобяемият часовник за стена ме разочарова. Имам подобен от Лидъл, този е пълна пародия, но може и да са нереални очакванията ми. Мислех да го връщам, но мм го хареса, та ще видя.

И разни боклучачки:
Гривна за крак/ръка - хареса ми, за летните партита на вилата, обиците ще ги дам на някое дете:

Тези на живо малко ме разочароваха, раздадох на съседките за вилните партита.

Лента за глава, много ми харесаха цветовете, но плата няма съхнене...

И още няколко боклучета за парти за рожден ден, и силиконови чорапи за обувки, за дъжд.

# 634
Да питам, след като може да се откаже само един продукт от цялата поръчка, но ако след отказа поръчката пада под минималната сума какво става?

# 635
  • София
Колко е минималната сума за поръчка?

# 636
  • софия
Колко е минималната сума за поръчка?
20, 25 лв.
Различно при всеки.

# 637
  • На морето!
При мен Спиди доставяха в последния момент. Даже първата пратка от летище София до квартал в София за по-бързо я прекараха през В. Търново.
И при мен така 😂

# 638
момичета може да ми се смеете, но поръчах тази кератинова маска за коса https://share.temu.com/MFXK4npcobA - но не намирам как точно се ползва - ако някоя от вас е ползвала може ли да сподели как
Както се ползва всяка маска за коса. Колкото издържиш.Може преди шампоан, може и преди кондиционера.

# 639
  • София
Горгонзола, как точно следи съня? Стана ми интересно.
На часовника като диаграма в различни цветове: от толкова до толкова часа лек сън, и пак така разтоварващ (дълбок) сън и пак така REM сън. И разбира се колко часа общо си спал. Оказа се, чер това което аз търсех се гледа в приложението на телефона: Колко часа общо от всеки вид сън (защото реално те се редуват трите вида през цялата нощ) и колко % е от общия ти сън. Има и за неспане аналогично, но доколкото тази нощ като се събудих не съм ставала и не съм си цъкала по часовник/телефон го е отчело като лек сън.
Имал си модел иначе часовника КТ76

Аз също ги цъках всеки ден поръчките в един момент. Защото ми пускаше нещо на ултра промоция в рамките на 24 часа, аз го доплвам с разни боклучета до 25лв. И тъкмо изтекат часовете за допълване към поръчката и бам ми пуснат друго на персонална промоция. После като получа пратката и половината от допълващите дреболии се оказват недообмислени боклуци и си искам парите. ММ каза, че Тему възпитавал само лоши черти у мен. Засрамих се и взех да си искам парите като кредит. Ама нещо хедонистичната ми адаптация взе рязко да се скъсява и спрях да поръчвам. Но чакам още няколко пакета, а и имам кредит около 37лв.

# 640
Как получавате персонални промоции? При мен само 3 неща за 20 лева ми предлагат.

# 641
Може ли линкове за соларните лампи?
И аз чакам, но засега са кацнали на летището.😀

# 642
  • София
На телефона приложението ми е на английски: там където е човечето "you"->mesages->promotions (точно над orders and shipping)
На компютъра ми е на български. Като се отвори страницата и си логнат най-лесно в долния десен ъгъл на екрана има две иконки "съобщения" и "отзиви". На съобщенията като се цъкне, отново се отваря най-отгоре бутон "промоции".
Там понякога пише, че получавам персонална промоция на някой продукт който ми е в кошницата, но не бързам да го купя. В случая тези балеринки ми бяха на 10 и нещо в кошницата и ги свали на 6.17, а на линка са 11.59 https://share.temu.com/bHkOoS2LtxA Подозирам, че в някакъв момент все ще спаднат до 6лв. по естествен път Joy

# 643
На мен ми върнаха 10лв, поради изчерпан артикул от поръчката. Някой знае ли дали има срок, в който мога да го ползвам, или е за неограничено време?

# 644
Аз тия промоции не ги гледам. Не съм засичала до сега нещо ултра изгодно и спрях да ги гледам. Мисля, че са ала-бала.

Общи условия

Активация на акаунт