Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 483
  • 823
  •   1
Отговори
# 705
Докладвам за третата си поръчка. От четирите блузи само едната може да се носи без корекция. Една от тях е абсурдно огромна за S. Бялата блуза, на която разчитах най-много е с малко тъмно петно, прилича на дефект на самия плат. Чудя се дали да я пера. Дали може да я връщам, ако не се изпере петното? Четвъртата е потник, много я харесвам, но трябва леко да се стесни отстрани и да се скъси. Мругите дребни покупки ще влязат в работа.

# 706
Пиши им за дефекта. Най-вероятно ще ти върнат сумата, но ще задържиш продукта.

# 707
Докладвам за третата си поръчка. От четирите блузи само едната може да се носи без корекция. Една от тях е абсурдно огромна за S. Бялата блуза, на която разчитах най-много е с малко тъмно петно, прилича на дефект на самия плат. Чудя се дали да я пера. Дали може да я връщам, ако не се изпере петното? Четвъртата е потник, много я харесвам, но трябва леко да се стесни отстрани и да се скъси. Мругите дребни покупки ще влязат в работа.

Здравейте , ами дайте линкове , поне на тези от които сте доволна.

# 708
  • София
Здравейте 😊
Моля за мнение за този продукт - това уред за чистене на прозорци ли е?:
 https://share.temu.com/DfZCqFzqQ6A
Заслужава ли си и цената от 150 лв ОК ли е?[

# 709
Въртях колелото и направих поръчка. Сега имам кодове за отстъпки в зависимост от сумата на поръчката. Друг може ли да ползва кода или са го вързали само с моя профил?

# 710
Някой има ли от тези чехли? Отговарят ли си на номера?
 https://share.temu.com/ZgI0oVBP4RA

# 711
Някой има ли от тези чехли? Отговарят ли си на номера?
 https://share.temu.com/ZgI0oVBP4RA
Отначало бяха яко, мекички и удобни. После обаче много се набиха и усещах всяко камъче, на което стъпя. Хвърлих ги

# 712
Въртях колелото и направих поръчка. Сега имам кодове за отстъпки в зависимост от сумата на поръчката. Друг може ли да ползва кода или са го вързали само с моя профил?

Не може.

# 713
  • София
Нали ако пратката дойде със спиди до адрес и не съм у дома, ще я върнат в офиса? Нямат специално за Тему някаква друга практика?

# 714
  • София
Нали ще ти се обади куриерът, ще го питаш, ще се уговорите нещо.

# 715
Не съм сигурна дали няма да я върнат обратно.
Питай ги.

# 716
  • София
Нали ако пратката дойде със спиди до адрес и не съм у дома, ще я върнат в офиса? Нямат специално за Тему някаква друга практика?
А защо не я пренасочиш предварително?

# 717
С триста зора качих линк и ми даде изчепан артикул.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 17:50 от Morphea

# 718
BOX NOW са ми дали бонус за престой на пратката ми в техните кутии, без да искам удължаване на срока Simple Smile Получих съобщение днес в 11 ч. и пише, че мога да си я взема до 23 ч. в понеделник. Странно, защото в сайта им си стои инфо за вземане до 48 ч. Дано да удължат наистина срока, особено когато се пада в почивни дни.

# 719
А защо не я пренасочиш предварително?
И как става това? На мен в деня на получаване ми сменят адреса за получаване на другия край на града за пореден път в последния момент. Мъжът ми мърмори, ама ще отиде да я вземе.

Общи условия

Активация на акаунт