. 
, но ще гледам на бързо да ви запозная със ситуацията. Еми беше болна хвана я някаквъ вирус, от нея прихвана Сами, но мина много бързо само с даване на сиропче няколко дни. Аз като войн се държах на Упсарин цяла седмица докато ги лекувах тях и накрая като спрях лекарството и яко се разболях. Кашлица, ама ужасна такова нещо не ми се беше случвало. От толкова кашляне главата ме болеше ужасно, да не говорим за мускулната треска в корема, накрая така се бях изтощила, че единия ден се наложи да остана в майка ми с децата, за да могат да ме полекуват, че така бях отпаднала от леглото не можех да стана
. Под едното ми око дори ми се бяха спукали капиляри и имах кръвоизливче, предполагам от кашлицата. Сега съм по-добре , но още се лекувам. Сами миличкия май яко го хванаха зъбките. От седмица е с някаква много странна хрема, която е само като водичка. Не мисля, че е болен. Днес се позакашли и вдигна температура, но после изведнъж не беше толкова топъл. Отказа ми да яде, което още повече ми говори, че е от зъби всичко и като прибавя, че се лигави повече от обикновенно съвсем натам отиват работите.
. И тъкмо в тоя така напрегнат момент пък толкова работа ми се отвори, че по-цял ден съм на компа и работя, да мога да спазя срока на задачата. Не се оплаквам искам работа, че да не загубвам тренинг, пък и така май с паричките ще мога да си подновя, някой неща по компа (имам мерак за плосък монитор, че моята 21 инчова щайга е ...
. Когато мога пак ше пиша. Не ме забравяйте!!!!

дано бързо минава лошото.
много голяма от мен.
направо безобразие нямам думи......не мога и яйца да си купя
За сега няма да и давам.....

За съжаление и аз нямам настроение меко казано.Причините са няколко,но главната е,че Марти е болен.Вече 3 седмици е с някаква ужасна кашлица,която няма лекуване.Кашля като някой дърт пушач и направо сърцето ми се къса.Гледам го и не мога да му помогна с нищо.През нощта кашля най-много и изобщо не може да спи,както и ние
Вече минахме през 2-ма лекари и съответно един куп сиропи,а подобрение-никакво.Утре мисля да го заведа при 3-ти лекар...и аз не знам вече какво да правя 

...., а как мина специалната вечеря? 
грижи се за мама
!
топло и ароматно,за всчики негови почитатели!
от мен и да оздравявате бързо,а това за местенето-дано да е за последно и следващото да е във ваш дом 
и вече да минава тая зима че малко да си отдъхнем от болести 
,но няма как,неизбежно е.
, вземам си с удоволствие 

В голяма чуденка съм....дано не е сериозно.

Много гушки от нас и скоро да напишеш, че вече сте в новия дом и сте добре и щастливи

Майка ми (на която бях оставила детето за събота и неделя) както го хранила с метална лъжичка в събота открила, че лъжичката тропа!

Борко буха от 2 седмици и само пием някакви сиропи, но подобрение няма.. Утре пак ще ходим при педката да видим какво ще ни прави.

Купихме й обувчици вече, за да може да ходи и навън.Проходилка не съм ползвала, не я намирам за необходима в нашия случай.Моника не обича да е ограничавана в пространството
А какъв сухар се слага в нея?