Малка ЮНСКА буболечка превзема света лека-полечка

• 13 797
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Добро утро!
Сиска, липсва ми днес кафето ти....чаках, оглеждах се и се ослушвах и накрая ще взема да го направя аз   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

Нашия татко е болен, вчера доста се полигави преди да си легне- чай искам, супичка, масаж, одеалце. Дано му мине скоро, че ще стане по-силов масажа  fight. На всичко отгоре и на мен ми е едно такова замаяно от сутринта, може и да съм прихванала.

Сега ще изляза на терасата да си  smile3546 кафето, че отакто Криско се отби това ми е любимия момент сутрин. Мислех, че след година и половина въздържание ще ги откажа, но не стана...За сега се спирам на 1-2 дневно и ми е добре.

Весел ден от нас!

# 241
 Здравейте и от нас!
За Зиртека беше питал някои - и нашата педи ни го беше изписала почти профилактично, когато са появи за първи път на Руми атопичния дерматит. Тогава тя беше на 3 месеца и пди ми вика ми ще си го пие Зиртека тъкмо до 2 годинки Shocked, той може да се приема 18 месеца без прекъсване и тъкмо до тогава ще ти израсте дерматита Shocked Shocked. Но аз се поразрових тук-там и реших да не го давам толкова продължително време, а до пиехме само покрай ваксините за да се предпазим от алергична реакция и да ви кажа от 2-3 седмици сме с почти завехнали обрив, дано да не е временно Praynig Praynig. То за тези противоалергични капки има много инфо в здравния форум, така че на който му се чете повече - да потърси там, но моето скромно мнение е, че не са никак безобидни и не трябва да се дават просто така  Naughty
Поздрави на всички, които имат месечинки - да са живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet!

# 242
Добро утро и от мен ! kaffeetrmker_2
Тинтири да кажа за обрива - нали на Нана и открих хранителна алергия , която май ще да се окаже че е от домат в пюре , ама  това е друга тема .Та на нея обрива и определено не беше по лицето , а по врата , гърба и после и отпред по коремчето.Обривът беше като от претопляне и се  "местеше" .Та не искам да давам диагнози , но само малко да те успокоя че може нби и дано при вас не е така. Hug
TABBY мерси за предупреждението за тестера на Хип . PeaceАз още не съм го ползвала , ама явно няма и да го .Е , поне мирише хубаво -ще го тествам върху себе си  Wink
Аз съм затънала в четене и чудене как да накарам дечко да спи спокойно през ноща ..и то са едни мисли дали сгреших , дали греша в момента с нещо , какво става , защо така с това дете. Shocked
Кабранска а на теб ти се кефя за това че спите всички заедно и не се притесняваш на ситуацията, а я приемаш толкова естествено. smile3501 Аз съм на моменти и дали не си тровя живота излишно не знам .  Tired
Кога ще започне да спи, аз мога ли да и помогна с нещо ...майки с по-големи деца , моля ви споделете как беше при вас  ooooh! Да кажа че благодаря предварително.  bouquet
А , пусках и теми - няма светлина в тунела .Вариант 1 е рев и аз трябва да го изтърпя , а вариант 2 - да чакам сама да се откаже .
Сега ви изоставям - отивам да правя закуска .

# 243
  • София
Вили, и аз съм стигнала до тези два варианта. Просто са си такива децата и май ние сме тези, които трябва да го приемем. Надявам се до годинката да свикнат. Повечето казват, че се осъзнават тогава и някакси повечето проблеми отминавали. Силно се надявам да е така!  Hug

# 244
  • Бургас
Вили1, изказвам моя скромен опит. Обикновено децата не спят нощем от превъзбуда, ако им е горещо /рядко студено/ и естествено ако е гладно / за друго не се сещам /. Мойта дъщеря изобщо не спеше, може да се каже до третата година. Аз, естествено страдах от хронично недоспиване.  CrazyСтаваше посред нощ, играеше, ядеше, вършеше в гърне голямата работа, абе изобщо  #Crazy Може би след като почна да върви, може би се изморяваше, спеше непробудно няколко часа, но пак се будеше от време на време и ставаше още в 6 часа. После се почваше една игра до към 9-10 ч. тогава вече нямаше как да лягам с нея защото трябваше да се излиза за разходка.
Сега Алекс се буди посред нощ, но взех да му давам вода, вместо цици. Мога да кажа, че спинка повече от кака си.
Дано скоро започне да спинка вечер, че и ти да се наспиш. Чао от мен за сега!

# 245
Здравейте   bouquet

Една покана от нас с Иванна за разходка в парка  Hug Hug Hug След 13 часа на нащата си пейка  Peace

Сонка, Яна юнаците са супер  Wink пу- пу да са ви живи и здрави   bouquet

Чао за сега от нас, че Йодиванна пак се сърди  #Crazy #Crazy #Crazy

# 246
Ще взема да цитирам първо някои изказвания на karabanska в майските отчетни, където също се подвизава и после ще й кажа две думи:

Цитирам: "Ама да ви кажа-само в тая отчетна тема е такава веселба и всички сте едни такива мили и добронамерени .........Обичам ви Love/на чай съм да не си помислите нещо,ама преди малко за пореден път се впрегнах на начина по който се общува в някои други теми/" и малко по-нататък :
"За отчетните-мога само да се радвам,че тук даже и зачатък на конфликт все още няма......но понеже имам и база за сравнение искам да ви кажа,че определено си е от хората дето се разписват-затова днес ви казах,че ви  обичам/малей,аз на Асен не съм му го казвала толкоз пъти ,колкото на вас,ама си е така/......."

Ами, "скъпа", като толкова ги обичаш и като е толкова приятно там, а тук не ти е стой си там, какво правиш тук при тези нелицеприятни и недобронамерени хора, които само конфликти създават и не ти е приятно. Това, че се водят някакви спорове и темата се раздвижва, а не е претъпкана с лицемерие явно доста те дразни. Може би всички трябва всяка сутрин да се събираме и да си казваме колко се обичаме и как една без друга не можем, да си честитим месечковците и да си пожелаваме приятен ден и тогава може би темата ще е перфектната за теб.
Само ще кажа  smile3501 на тези, които открито и спокойно изказват мнението си, дават и искат съвети, подкрепят другите, но и имат смелост да изкажат противоположно мнение. А на такива като теб дето се подмотват ту в едната ту в другата тема да разправят колко било ужасно там пък колко хубаво тук - newsm11 newsm11 newsm11

# 247
Привет и от мен!
Анитка, мерси за кафенцето, Grinning и днешната ни разходка май ще се отложи Sick
Много се смях на силовия ти масаж  Joy ,че и нашия тати от вчера е с хрема, и не иска да пие нищо,та скоро и аз май ще прибегна към твоите методи,и после ще ги съберем двамата да ближат раните си hahaha
Вили, питаш мамите с по-големи деца как е било спането-аз вече съм споменавала,та сега ще съм кратка и ще ти дам един съвет-Можеш да пробваш да не даваш да яде,или да замениш храненето с малко водичка или биба,но не се ли получи за няколко дена,по-добре изчакай детенце само да се откаже и да започне да спи Naughty Това ти го казвам като препатила Peace И Тея в момента не спи спокойно,е вярно не плаче,но се върти много и си хапва през ноща,но съм оствила нещата така,когато нищо не я мъчи -зъби,емоции, и др. тогава ще спи непробудно.Аз само се надявам това да е скоро Praynig Praynig Praynig
На прага на "женския месец"/както го наричат някои/,я кажете мили мами,какви подаръчета ще си пожелаете от своите половинки Grinning Аз съм на мнение че жената е всеки ден жена ,с главно Ж ,но все пак има повод и за празник и за подарък Joy

# 248
  • София
Добро утро, момичета!

Слънцето така хубаво се усмихва днес, желая на всички приятна разходка!
А на всички момичета в тази тема желая повече искреност! Радвам се, че с някои вече кръстосахме шпаги и си стиснахме ръцете. Уважавам чуждото мнение (дори когато е различно от моето), особено когато е прямо, без фалшива любезност. Спорът за мен отново беше полезен, безсмислените неща са други и на тях не обръщам внимание. Пък и се оказа, че и за съседската майска тема се е оказал полезен - всички дружно се обясниха в любов.  Heart Eyes А това пък ми отвори очите за някои неща. Кабранска, мила, ако имаш да казваш на някого нещо, моля да бъдеш така добра и достойна, че да го кажеш открито! Всеки има право да пише където си иска, но е недостойно да се интригантства и да се подмятат разни недомлъвки относно хора от нашата тема. Сиска, същото ще помоля и теб. Уважавам ви и двете и ми стана ужасно криво от написаното. Смятам, че майките от юнската отчетна тема заслужават откритост и честност. Получавала съм подкрепа от вас, когато съм имала нужда, от мен сте получавали същото. И ще я имате! Но не ви прави чест да пишете зад гърба на другите!
Нямам лоши чувства към никой! И моля да не ми бъдат изкривявани думите! Държа обаче на откритите отношения!
Приятен ден!

# 249
Таталина,Ноел и всички които ме обвинявате в лицемерие-мога да приема всичко друго,но не и това....съжелявам,че факта ,че се чуствам по-добре някъде другаде е причината да предизвикам такива реакции....Доколкоот си спомням,не съм се правила на любезна,не съм и премълчавала мнението си/особенно когато някой е имал нужда от съвет и е бил притеснен/,но пък винаги съм се старала да бъда достатъчно толерантна и към чуждото мнение....Ако не се е получило или не съм била правилно разбрана-поемама моята част от вината.Отчетните теми приемам като място откъдето човек може да получи помощ,съчуствие....и понякога да се поразсее.....но пък и приемам,че това не е мястото където си струва да се доказваш и да си вдигаш самочуствието.....Затова,факта,че ще пиша в една отчетна тема по-малко не ме притеснява ни най-малко.....
Радвам,се ,че тук намерих достатъчно искренни и интелигентни момичета с които ще ми е приятно да продължа да си комуникирам в други теми или на ЛС.Всеки който има нужда от съвет или просто иска да ми каже нещо може да ми пише там.Тук повече нито имам каво да кажа,нито искам......освен,че обичам милите,добронамерени и възпитани мами в тая тема.

# 250
  • Велико Търново
Добър ден!Обяснявам се тук като ученичка и за последно-Таталина,аз пиша в още четири отчетни теми и ми е много интересно къде точно се разпозна?

# 251
Тук май играта загрубя... какви са тези глупости? Ноел и Таталина, всеки има право да пише каквото и където си иска, не виждам защо се впрягате. С тези безпочвени спорове направо ми минава желанието да чета. Не може всички да са ни симпатични. Кабранска, от теб пък не съм очаквала такава реакция... как може да кажеш , че няма да пишеш повече тук... ами повече от година сме споделяли и добро и лошо ... и сега заради малко търкания ... край. Я се стягай  Naughty.  Лек ден на всички...   bouquet

# 252
  • Пловдив
Не съм се включвала от миналия спор (и явно на никого не съм липсвала) , но тук вече някои прекалиха. Честно да ви кажа, никак не ми е приятно да чета нападки от страна на някой към друг и спорове от които няма смисъл, защото както се разбра всеки си гледа детето както смята за добре.
И на мен като на Люба не ми е приятно в юнската отчетна тема, защото вместо да споделяме приятните (и за жалост някои неприятни) моменти с децата ни, ние се хващаме за вратовете.
Кой каквото иска да си мисли, и ако ще да ме критикува... данък обществено мнение не плащам
Приятен ви ден от мен

# 253
Абе женска и работа Mr. Green

Въпреки, че съм виновна до някъде за разразилата се буря, не очаквах да се превърне в такова торнадо.

Аз нямам лоши чувства към никоя от вас... даже тези с които съм водила спорове за ми приятни желани събеседници. За пореден път се убеждавам в силата на писаното слово... много по- силно е от речта. Ако бяхме поспорили по темата в парка .... нямаше да помним дори за какво сме спорили.
Надявам се скоро пак да се съберем бандата в парка и да се посмеем на случката. Сигурна съм , че така ще стане.

# 254
Току що, ми скъсахте сърцето! Не мога да повярвам направо на прочетеното току що!
На мен също не ми е приятно да чета разразилите се напоследък спорове и какво и аз ли да ходя другаде? Ами като не пиша в друга тема? Какво от това и ако пишех! Просто ми дойдоха в повече, тези дискусии една след друга!

Така, да си изкажа мнението, нали за това иде реч!

Кабранска мила, ако може да не си тръгваш! Hug
Сиска, също  Hug!

И всички, които са решили да напускат темата, без всички вас няма да е същото!

Бих се радвала, ако темите ни отново станат само за споделяне на радост и помощ, а не за терен за дискусии!

Общи условия

Активация на акаунт