Малка ЮНСКА буболечка превзема света лека-полечка

• 13 797
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Хайде, момичета, стиснете си ръцете виртуално  Praynig
Приемайте нещата с усмивка и не се вързвайте за щяло и не щяло. Все пак сме в нета PartyВсеки има право да пише каквото и където си поиска, а който не му отърва - да не чете! Не си усложнявайте и без това ежедневието и не помрачавайте настроението си заради глупости Wink

Не мислех да се намесвам, ама и аз не се сдържам. Peace

# 256
Момичета, наистина тук стана вече доста напечено.
Досега ,всеки споделяше какво прави детето му и даваше съвети ако може.,но нещата стигнаха дотам да се дебнем кой какво пише и някои да приема много лично всичко,което се сподели като опит. И въобще за какво спорим newsm78 първо дали да честитим месечинки или не -ами който иска да го прави,голям проблем! Сега,кой дава бисквити Закуска-ами пак ,който иска да го прави!
И Валкирия, може би утре като се съберете в парка ще се смеете на всичко това,което наистина е смешно,но нека не допускаме повече подобни неща да се случват,защото мисля че всеки влиза тук за да му е по-леко и по-ведро ежедневието,а и съгласете се се мен,но тук всяка от нас е научила нещо полезно от другите!
С това аз приключвам по тази тема и също като Емси, не искам да ходя в други теми!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 257
Момичета аз също не желая да ходя да пиша другаде. Искам си в нашата тема

МИИИИИР Peace

Нека ви кажа и това не е лицемерно наистина го чувствам, всяка сутрин влизам в офиса, включвам компа, и веднага си зареждам бг мама, нашата темичка за да ви прочета, и да видя какво ново при вас. Да се оплача, да се похваля с нещо хубаво, да разчитам на вас, да споделям с вас - ей така се чувствам жива и че имам приятели
и ви благодаря

# 258
  • на брега на Дунав
Е, не вие ме отчаяхте напълно бе мацки  ooooh!. Какви са тези забележки какво е това чудо. Станахме бетер от тийнейджърки. Сека какво ще се следим кой къде и какво е писал ли? Абе не стана ли ясно, че всеки си пише каквото и както си иска. Защо въобще си държите сметка  ooooh!. Кой бил искрен кой не бил, абе толкова ли се позначваме вече че такива глобални преценки почнахме да правим. Ама я моля ви се укротете се, че както е тръгнало май скоро ще заприличаме на лелките на пазара дето само се чудят с какво да си чешат езиците. Такива умни момичета сте всички какво ви прихвана сега. То ясно, че не всички се харесваме толкоз много, ама нужно ли е да се заяждаме няма да се вземаме я  Mr. Green.  Скривайте тумахавката и стига глупости.  fight
Камбанче, Сиска не бих могла да ви спра ако решите да не пишете тук. Избора си е ваш разбира се, но ще се радвам ако останете, поне на мен ми се иска така  Hug  Hug
Сега малко за нас. Еми тази сутрин е с температура и повръщане, незнам какво става, но явно заради това ненормално време доста вируси ни нападнаха. Надявам се всичко да премине бързо, че вече ми писна от болежки. Сами е добре нямаме зъбчета още, но се обаждат от време на време. Аз работя усилено и слава Богу нещата вървят добре.
Отдавна не съм честитила на всички месечеинки, но сега ще го направя. Много усмивки пожелавам на малките палавници и също толкова много да има и на лицата на щастливите им мами.   bouquet
Това е за сега от мен. Лек и спорен ден пожелавам на всички ви.    bouquet

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 15:47 от korneliia_h

# 259
Здравейте и от мен. Гледам тук баба Марта дошла по-рано и донесла спорове.
Макар и да не пиша често, когато мога ви чета. Тук научавам много неща и не веднъж мами са ми давали съвети. Мисля, че всяка отчетна тема си е уникална, именно защото в нея има различни личности, които могат свободно да изкажат мнение. Дори от споровете се научават полезни неща. Толкова дълго време сме всички заедно и нека продължим, Карабанска, Сиска, не ни оставяйте, хич не ми се иска , надявам се да размислите  Hug.
Защо ми се струва, че сега като поотраснаха децата и може би от ежедневието, което ни е налегнало понякога изпадаме в лошо настроение. Но разбира се не може без това, всичко отминава и така животът е шарен. Нека всеки споделя каквото му е на душата било радост, тревога или неволя. Нали сме тук, за да се изслушваме подкрепяме и даваме съвети. само дано сме живи и здрави, пък останалото се нарежда.
Ади _5 надявам се скоро да сепохвалиш, че алергията е отминала на Ади.
Вчера Боби падна от спалнята, въпреки, че с мъжа ми бяхме покрай нея. Но добре, че спалнята е ниска и тя падна на дупе, дори не зарева, но така ми се сви сърцето. Снощи пак се събуди в 2 часа и една игра. Забелязах, че вечер спи непробудно, когато през деня сме ходили някъде с колата. Може би се изморява повече. Но това с колата е обикновено събота или неделя.
Има доста болни бебчета, дано по-скоро оздравяват, хайде да минава и март и да дойде хубавата пролет.

# 260
...ей за това гледам да не пиша тук Cry и се спотайвам...
Хубаво е да има спор, но пък да се карате за глупости Confused

...и аз да взема да не пиша newsm78 ....или пък да пиша newsm78

Хе хе...един прекрасен ден е  bouquet
Бъдете щастливи, обичайте и не спорете за неща във виртуалното пространство.
Много ни е къс живота за да го правим Peace
и да се натоварваме за такива спорове....мъчно ми е... Sad

На майтап или наистина Ви обичам Hug Hug Hug

# 261
Цял ден влизам, излизам, чета и се чудя да пиша ли да не пиша ли...
Ма да не се мина - реших да драсна и аз няколко реда. Пък може като си кажа, да ми се оправи вкиснатото настроение. Close
Лично като почнах да пиша тук за мен това беше и радост, и утеха от възможността да споделя за най-важното в живота ми с хора, които имат подобни или същите грижи. Получавах ценни съвети и тръпнех като ученичка за срещите ни по парковете, били те в Пловдив или в София. А то к'во излезе..
Вместо да се подкрепяме, ние все нещо делим, мерим и т.н.... Не ни ли е достатъчно тежко ежедневието? newsm78
Явно нашия юнски форум е попаднал под въздействието на Марс. Предлагам да уволним Марс и да го заменим с Купидон, а?
В спора се раждал истината..  Thinking Е ние открихме бая истини последните месеци, а? Напред сме с истините, да престанем да ги търсим, а?
Дайте да има повече настроение в нашия форум! Нека се радваме на децата си и на прекрасното чувство да си майка!

# 262
  • Варна
Хей, стана ми тъжно....не е хубаво така. Сиска, Кабранска, моля ви....пишете и тук  Hug. И аз пиша в майската, че и мнение по повод този тук спор изразих /признавам си без бой  Mr. Green/, но искам да продължа да пиша и тук. Хайде дайте да сложим по една снимка на децата, че да разведрим малко темата. Нали все пак те ни събраха тук.

Сега да си кажа аз за ортопеда. Каза, че всичко е ОК, било от халтави стави. Аз се бях ошашкала яко, че братовчедчето ми като беше малко му откриха нещо си/вече не помня какво/  и след много лечения и мъки още накуцва. Слава Богу, всичко е наред с Криското.

Снимката от мен след малко, че сега спи дребното.

# 263
  • Варна
Забравих...... Корни, бързо оздравяване на Еми  Hug

Честито на днешните месечковци, да са здрави и щастливи!

# 264
Хайде дайте да сложим по една снимка на децата, че да разведрим малко темата. Нали все пак те ни събраха тук.

е тука играя лебедово езеро (ама с пате hahaha)

........класирах се първа със снимката, айде Ани......

# 265
Ей верно е май че където има жени без спор и интрижка не може. Предлагам всички дружно да си теглим по една майна  и повече никога да не си пишем и да не си споделяме и да не си помагаме и да не си прекарваме весело никога ама никога повече. А стига глупости на мен ми е толкова приятно че тук пишеш каквото имаш да пишеш и толкова и няма притеснение никакво. Я по-спокойно
И аз бих сложила една снимка ама Ц не сме се снимали. И да ви се похвалим с новата си придобивка. Йоанка си има колело и е една радост Grinning. А майка и се радва още повече че няма да мъкне тежката количка всеки ден по два пъти до 4 етаж. А вероятно само по веднъж или изобщо Joy
Айде стига спорове и си целувайте бебетата че скоро вече те няма да искат

# 266
Веднага давам и аз отчет със снимки: даже 2:
Всеки ден прибирам дисковете, а Борко наново си ги подрежда:

като успее да ги отвори и ги опитва

# 267
Не виждам какво му е на общуването в темата. След като се обсъжда даден въпрос се оказва, че има хора на различно мнение /аз намирам това за нормално/.То не може да бъде еднакво или пък не можем да отглеждаме децата си еднакво само защото са родени в един и същи месец. В резултат на изказаните мнения се поражда някакъв спор.Този спор за мен не означава конфликт и не означава, че темичката се разваля. Просто не мога да разбера какво толкова намериха някои хора в това, че са се изразили някакви мнения и дори да се е разразил спор - какво от това?! Нима темата ще е по-хубава, ако само влизаме да кажем "добър ден", "приятен ден", нима изказаните мнения "развалят темата". Аз лично уважавам тези, които са си казали мнението по даден въпрос без да се притесняват, че то няма да бъде одобрено, независимо дали мнението му съвпада с моето или е точно противоположното.Не отричам на никого правото да пише каквото и където си иска, но да се коментира зад гърба на хората, с които пишеш всеки ден и всеки ден им казваш колко ти е приятно с тях не го разбрах.Много повече бих приела и бих уважавала ако всичко се  каже открито. Аз казвам открито какво мисля, знам, че някои го приемат, някои не, но все пак се осмелявам да го кажа.Айде линчувайте ме.
На всички останали искам да кажа - да затова сме се събрали - да се подкрепяме, да се съветваме, да си помагаме, да поклюкарим и поспорим, да обсъдим скучния ден. И се радвам на хората, които мислят така.
А сега ще се метна по другите отчетни да кажа колко трагично е положението тук и как други групички са супер, пък тук само спорове се водят.

# 268
Здравейте и от мен!Не съм писала мноооого отдавна и сигурно вече сте ме забравили,но и преди бях от предимно четящите.Дани е добре ,за мое щастие досега успявам да го опазя от разните му там гадни вируси.Дано да е така и занапред PraynigА сега относно разразилия се спор.Не знам как така кабранскасе въздържа да не вземе мнение ,а отиде да лицемерничи в майската тема .Преди доста време взе отношение и набързо раздаде правосъдие относно едно мое изказване,но това няма значение за мен.Та именно затова аз предпочитам да ви чета отколкото да влизам в спорове .Това е от мен.Лека вечер на всички.

# 269
Анитa Криси проходил ли е? При кой ортопед ходихте и как се записахте? Моята педи каза, че като проходи Моника тогава ще ни прати на ортопед, но на мен ми се искаше по-рано.
dirdrie Бори е нашият красавец. Ние сме му фенки  newsm18 newsm18 newsm18 В дневника на Мони пише, че Бори й е първия приятел.Тя е първият мъж, с когото са спали в едно легло. Grinning Grinning Grinning
krasi 78 и Ники е падала от леглото, но когато беше на 4 м. Тогава педито каза - Нищо им няма, тия деца са от гума. Аз знам само, че след по-сериозно падане бебето не трябва да заспива поне 1 час и да се следи за някаква реакция. А и за друго си права - аз съм яхнала метлата  smile3540 smile3540 smile3540
korneliia_h да, битер тийнейджърки станахме. И аз това исках да кажа с по-по предния ми постинг. Но поне по едно да не приличаме на такива . Отдавна не искам разрешение от учителката да кажа какво мисля.
valkiria нямаш никаква вина за никаква буря. Първо според мен буря няма, а има спор, за който са нужни минимум двама.А тук момичетата с мнение са доста повече. newsm10

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 18:52 от Noel

Общи условия

Активация на акаунт