Малка ЮНСКА буболечка превзема света лека-полечка

• 13 797
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Noel, линчувам те! Засрами се от прямотата си! Не мислиш ли, че си крайно откровена? Я не се връзвай толкова! Неутралитета е по-удобен!   bouquet

Чудя се що ли и аз не се фръцна? Ще се сбогувам с вас, ще ви обясня колко ви обичам всички и че повече няма да пиша тук..... Голяма драма! Ама не сме в детската градина, нито пък в училище. Пък и цялата тази драматизация ми прилича на онзи виц дето кокошката бягала от петела, ама от време на време се обръщала да види дали още я гони. Айде стига глупости! Вместо да обяснявате колко безсмислени и безпочвени са споровете, па вземете се замислете малко над казаното, а не само върху тона!

Може би ще разочаровам още от вас, но аз ОСТАВАМ. На мен ми харесва тук - заради нещата, които обсъждаме, заради качествените хора и различното мнение, което за мен е полезно. Пък и споровете, нападките и т.н. неща не могат да ме откажат от юнската тема и комуникацията с момичетата тук. Нито пък се цупя. Вадя си изводите и продължавам напред. Всяка от нас има нужда от подкрепа и споделяне. И това е най-хубавото на темата. Има толкова много неща, които ще споделяме и обсъждаме тук. И аз нямам намерение да се отказвам от това удоволствие!  Peace

# 271
  • Варна
Ето го и Криско как си играе през деня докато аз чета тук

Ноел, не е проходил...и през ум не му минава даже на мързеланкото...ходих заради щракане в коляното...вчера бях писала. На частно, 35лв. беше прегледа. Изчезвам, че ще ми загори манджата.
Лека вечер!

# 272
  • Бургас
Предлагам да не разводняваме вече темата. Утре е Баба Марта!
Ние пък ще се отчетем с цели 3 броя.

# 273
Аз па няма да се отчитам със снимка , щото нямам
За Кабранска - ами не съм изненадана , защото един път зимата или есента я сварих в Кърмаческия , в който пишеше че е активно кърмеща майска мама после тя и тук и там ми писа , за да ми се обясни както тя се изрази.Приех факта че всеки е свободен да си говори където и каквото си иска и още защитавам това мнение.Сега обаче ми стана още по кофти , защото не е правилно да се говори така зад гърба на хората.Какво пък - не я съдя това си мислела за нас , това казала  аз пък мисля да си продължа да ви досаждам и да се изказвам , въпреки че има и такива дни , в който ми става мъчно , ама карай не може без това .
Сега  ще се изнижа оттук .
Утре живот и здраве ще довтасам пак.
 Hug и хубава вечер момичета !

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 19:30 от Вили1

# 274
  • Ямбол
Здравейте!Момичета, наистина много ми помогнахте.Открих ви миналата година през месец март.Благодарение на Вас отидох на 3Д/ех, спомени/, направих успешни покупки за очакваната рожба и .......сега ми помагате в отглеждането.Без Вас нямаше да знам доста неща.Нека всеки споделя, а другите ще преценят кое е най-добро за тяхните дечица.Нека всички сме заедно и си помагаме, както е .Ето ни и двете:

# 275
Анитка, радвам се моята предполагаема диагноза за Криско се е потвърдила и всичко е ОК. Heart Eyes
И за добрия тон в темата,се показваме и ние]Анитка, съгласна съм с теб тук ни събират децата,я да си припомним какви са сладури всичките Grinning

# 276
Ха добър вечер и от нас  bouquet
Не мога да разбера защо толкова се впрягате.В крайна сметка всеки да си пише там,където си иска,както и каквото си иска.Предполагам,че няма човек,който да се харесва на всички или пък да харесва всички.То и нямаше да е интерес животът,ако всички си приличахме.На мен също някой хора не са ми направили добро впечатление,но какво да се прави.Аз също уважам хората,които открито си излагат мнението,но не и тези,които се опитват да си го налагат.Тук сме,за да споделяме и да си даваме съвети,които всеки си ги разглежда и тълкува по различен начин.В конкретния случай лично аз смятам,че и Ноел и Кабранска са прави,всяка за себе си.Който иска да се сърди,негов си проблем.Дори така,чрез възникналите спорове ви опознавам по-добре Peace
Сега,ако трябва и аз да кажа,че ще продължавам да пиша тук,защото така искам Heart Eyes
Марти май е по-добре.Беше 3дни на АБ инжекции и куп сиропи.Днес беше последната инжекция та да видим как ще е.Изследванията са добри,но ако продължава,ще отида да му вземат вече секрет от гърлото,или пък снимка на белия дроб newsm78 и аз не знам Thinking
По-късно,ако се добера до компа,може и снимка да ви пусна Peace
Лека вечер на всички от нас!

# 277
Не бях чела от 11 стр. и гледам тук страстите  се развихрили заради едни бисквитки ooooh!
Хубаво е човек да си каже мнението PeaceСпоред мен тук никой не лицемерничи,всеки си пише каквото и където си иска.....
Обичам си нашата темичка и ще се радвам да продължим да си споделяме тук пък дори и да се наложи да си поспорим от време на време.
 И на Анито и текна сопола,ама за сега лекичко.Това не ме спря да я изведа днес навън,а тя спа цели два часа и половина Mr. Green
Също да се похвалим с долен пробиващ зъб PartyКато бръкнах днес в устата да и измъкна една хартийка и нещо ме одраска newsm78после проверих с железна лъжичка дали чука и ДА ще си имаме скоро зъбче!!!!
Ох мъжо ме вика за вечеря #Cussing outспирам до тук и тичам да хапваме ,че бил много гладен

# 278

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 20:11 от Noel

# 279
Момичета,да напиша и аз ,тъй като аз водих също предния спор.
Ние с Таталинка се разбрахме,явно просто нее било нужна толкова време да спорим в темата а е трябвало по отрано на ЛС да се разбере.
Да си призная и на мен не ми стана приятно че в майската тема се коментира за нашия спор,но едва ли Кабранска или Сиска или някоя от майките които пишат там са искали да ни обидят или нещо,просто явно в този момент на Кабранска ил на друга мам не и е било да чете спорове а е имала нужда да разпусне и споделила там,не е нужно да ги съдим.
Останете и пишете и тук,не се чувствайте отритнати,то значи и аз трябва да не пиша.
Радвай те се на всеки един ден,нека да има от всичко по малко в темата ,с някакви граници.
 Heart Eyes

# 280
Мдааааа, признаваме си: Мони е първата мацка, с която моя син е спал Shocked

Пояснявам: вляво е Борко, вдясно е Мони

# 281
Уважавам,че съм такава,мразя лъжата.С времето ще се научим на моменти да сме по-толерантни.Нека има и спор че понякога доскучава темата,но да не стигаме до тези моменти в които се чудим,дали да пишем и четем.Аз също искам да си пиша тук,признавам че от време на време и при майските пиша.
Ако искате да подхванем темата ако искат,защо решихме да кръстим така децата,какъв символ искаме да ни носи това име и така...
Аз да почна пък вие ако искате продължете:
Значи ние я кръстихме Александра(това ние е мечта на мен и мъжа ми така да се казва момиченцето ни).Още като забременях много искахме да е момиченце и Господ беше благосклонен към нас,дари ни с прекрасно момиченце.
А според мен какво символизира името и ли?Ами това че искам да е борбена,да се бори в живота(а нали това означава човек който носи помощ,защита и се бори).
Не е кръстена на никой.
Целувки.

# 282
# 283
# 284
  • София
Ама какви кукли и принцове си имаме в нашата прекрасна юнска темичка Hug Hug Hug Hug
Момичета, не пиша много вече тук, тъжно ми става понякога, но имам няккава причина...
Но ви чета, непрекъснато чета, попивам всеки пост и съм ви благодарна за времето, което прекарвам с вас Hug  bouquet
Не се карайте, няма смисъл, живота и без това е труден и пълен с интриги и неприятни моменти Confused
Аз да кажа, че на Джули и изби долно зъбче, мъничко е, но се притесних ( много време мина от първите зъби на голямата и не помня нищо Embarassed), венеца и е подут отпред, не на зъбчето а отпред където е вътрешната страна на усничката, зачервено е...притеснявам се - нормално ли е това? Sad
Хайде милички, по - малко безсънни нощи, повече зъбати усмивки и все така здрави бебета!!!! Hug Hug Hug Hug

ето ви една скорошна снимка:

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 21:26 от Буболина

Общи условия

Активация на акаунт