Малка ЮНСКА буболечка превзема света лека-полечка

• 13 797
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мацки   bouquet
Аз се приготвям и излизам в парка, около прасенцата:), ще ви чакам там  Peace

# 61
Привет мили мамчета!
Днес ставаме на 8 месеца и по тоя случай се разболяхме и двамата... Cry
Дано скоро се оправим, че много ме е яд, толкова го пазех, но не успях. Жалко само, че няма да можем да пътуваме с татито и ще останем самички и болнички...

# 62
Здравейте мацки!

Днес мноооого ме домързя и вися пред компа Rolling Eyes Самобичувам се, самолинчувам се и други такива самонаказателни акции, но хич не ми се мърда навън дори в такъв слънчев ден. Основно имам купчина неща да свърша, ама все не се наканвам да почна, че утре заминаваме за уикенда на Велинград, а Борко се команирова в Пловдив при майка ми.

ООО Емси, страшен подарък Sad Пожелавам ви бързо оздравяване!

Основно влязох, за да ви покажа как моичкия днес ми събра очите #Crazy Бях му пуснала детски песнички и по едно време музиката драстично се усили. Обръщам се и ги гледам: борави с копчето за усилване #Shocked Успях да го заснема: дано да си личи.
!!!Мноого важно е да няма спящи деца наоколо, щото дискотеката е в разгара си!!! newsm48
Ето го: http://www.vbox7.com/play:68f28d1c

# 63
  • Бургас
О, Емси, дано бързо се оправите Praynig

Честита ви месечинка /нали сме наборчета  Wink/!  bouquet

# 64
Emsy, пожелавам ви бързичко оздравяване мила... и честита месечинка  bouquet. Да минава и повече да няма такива гадни работи. Много целувки Hug.

# 65
Честито на месечковците днес....Емси,дано подаръка ви бързо се разкара........и повече да не наминава към вас Praynig...
Борко е голям разбойник...като гледам вече е готов за"сам вкъщи",ама мама да си прибере цветята,че да не закуси с тях/щото ние вече опитахме едно,и нищо че не ни хареса,макар и с зор го преглътнахме,добре,че не беше от отровните/
Днес и ние сме си "заприходени" вкъщи и няма и да излизаме/току що приятелката дето работи долу в магазина ми донесе и провизиите,та няма да се налага и носа навън да показвам/...ама да беше и форума непретоварен Crossing Arms..............

# 66
Привет и от нас Simple Smile Позагубихме се, ама пусти ремонт....
Първо да благодаря със закъснение на Zorri, Корни, Tabby, Sonka, Yanan и Mle4ko за хубавите пожелания по случай годишнината ни   bouquet  А то определено няма да я забравя-имахме лек инцидент с колата Sad Тъкмо тръгвахме вечерта и...... абе доста се стреснах, ама други поражения нямаше.
А днес по случай 8-те ни месеца се състоя 3-тото падане, този път от басейна за игра, който беше на леглото..... Да видим дали ще се размине цицината, че е точно на челото. Честито на наборите!  Emsy, бързо да се оправяте!!!
За нощното ядене доста се стреснах, като видях до кога може да е. Ще видим ние как ще се отказваме, ама варианта на Ели с намалялата кърма няма как да го приложим (както е тръгнало до 1-ви клас май ще кърмя....).
За срещата много ме е яд, че сме пропуснали, ама дано скоро оправим пропуска.
Пак ви оставям, че чудото е гладно. До скоро  Heart Eyes

# 67
Ха добра вечер и от нас. За Йоана денят беше вълнуващ. Първо бяхме на разходка в парка, ама не с количката а с колело , от тия дето ги бутат майките-голям е рахат, че не се наложи да мъкна количката от 4-тия етаж. А йоана отдавна им се нахвърля на тия колела, та днес с бурни песни и викове от нейна страна отидохме в парка и в същата еуфория се върнахме. Другото е че си имаме вече светофар над веждата-падна и се удари на ръба на спалнята-за щастие не рева много. По повод тоя род падания, които ни очакват от тук нататък една мама ме посъветва да си дуржа в хладилника стотинка и при такова нещо да я притиснем към удареното място, та поне да не посинява и да не се надува.
После бяхме на рожден ден на едно хлапенце и там всички бебешори бяха около 1г. Много сладки-в един клуб и една игра падна...Даже ги пускахме на големи пързалки, катериха се по едни меки стълби-абе голяма веселба. Скоро  ще покажа снимки.
Лека да е нощта за всички

# 68
Ето снимка от днес

# 69
  • на брега на Дунав
И аз да се запиша, че да не мислите че съм ви зарязала   Mr. Green. Утре ще чета, че много сте написали, а не се чувствам много добре  Sad. Ама подробностите утре. Лека вечер от мен.

# 70
  • София
Здравейте!

Ние днес бяхме на консултация и Ники вече е 8100 и 72см. За нощните хранения и ние сме от  ядящите през ноща.Опитвах няколоко пъти,но не стана отказването. Изглежда Ники прилича на мен в това отношение - аз съм папкала до 4 годинки #Crazy
Замаях се от прекрасните и големи вече бебоци.Всички снимки са страхотни.Надявам се и ние скоро да се включим в разходките в Южния парк.
А ето и от нас малко снимки Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105692&photo=11
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105692&photo=12

Целувки  bouquet

# 71
  • Велико Търново
Добро утро!Айде,на кафето,коййто желае   food010 kaffeetrmker_2 morning ::

Ние вчера каталясахме от разходки.То беше чудно време,но днес май няма да е така благосклонно към нас.

Елисир,страхотна мацка си GrinningАз,не съм ти виждала снимки от бременния период,а Цецко е чаровник!

Мимик,ще я изям тази Йоана!Надявам се да е другия месец,но аз ще ти се обадя.

Янан,Никола е невероятен с тези хубави очи/пу-пу/.

Честита месечинка на Кари,Йоана,Деница,Даная и Ема!Желая на всичките госпожица да са много здрави и да растат щастливи!

Корни,мила хайде разпиши се да не те мислим.

Таталинка,Вили,Дидка и другите мами къде сте?

Момичета,желая на всички хубав ден! Hug

# 72
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Ема на Мишел!Желая много здраве,щастие,да бъде най-добрата кака на Миа и много,много да радва всички!

# 73
Добро утро мили мами и от мен !  kaffeetrmker_2Сиска тук съм , благодаря че попита  Simple Smile
Чета за нощните хранения и ми настръхва косата. newsm78 ще пусна тема в кърмаческия сега и да видим там майките с повече опит и минали по този път какво ще отговорят Wink
Честит рожден ден на сладката Еми на мама Мишел!Да расте жива и здрава , палава и щастлива, много безоблачно детство и много споделени игри с малката Миа!    bouquet baloni Flowers Bouquet
Днес като че ли наистина времето ще се разваля , така че може и да си стоя пред компа и да досаждам тук  Wink но съм благодарна и на слънцето тези дни , беше страхотно.В този дух ще се радвам да се запознаем с още Софийски мами в Ю.парк , но Мимик да знаеш нацупвания към  слънчевите момичета не приемам  Wink
Бебоците по снимките са много , ама много сладки ! Heart Eyes
Емси , бързо оздравяване на вас Hug
Хайде да си пусна темата в кърмаческия , пък да видим. Tired

# 74
Добро утро и от нас!
Мерси за кафенцето Сиска  bouquet,аз по навик си вземам две Peace
Днес времето тук е ужасно,дъждовно и студено и ще прекараме в къщи Sick добре че има форум Grinning
Честито на днешните месечинки  bigdance2 да са здрави и послушни и честит рожден ден на Еми на Мишелка-да расте умно и красиво дете,както досега  bouquet

Сега ви черпим с една снимка ,да видите как си играем с оръжието на бати  Joy

Хубав ден на всички! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт