Малка ЮНСКА буболечка превзема света лека-полечка

• 13 797
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Добро утро и от нас!
Честит рожден ден на Еми!Да е жива и здрава!Много да помага на мама, за да може тя по честичко да пише.
Днес ставаме на 8 месеца.Черпя ви с много усмивки и слънчево настроение!Само госпожици имаме родени на днешната дата.Честито на всички месечинки!Да са много здрави!
Емси, бързо да оздравявате!

# 76
Здравейте и от нас.Позагубихме се,но нещо не съм в настроение ,да чета и пиша.Ами какво ново при нас,изправяме се упорито,както и почнахме да правим коремни преси(от легнало положение се набира и сяда и ако има нещо се хваща и изправя,само че набирането става лесно,савсем леко и придържам крачетата,незнам какда го обясна).Не лазим и като гледам няма и мерак,просто не иска и не иска да стои по корем.
Много ми е любопитно вие какво мислите да правите за прощъпулника как смятате да спазите традицията(още е рано,иЗчетох и други теми,но все пак вие как мислите).
Целувки от нас.

# 77
  • Варна
Здравейте и от нас!
Сиска, благодаря за кафенцето  bouquet
Емси, оздравявайте бързо и вече без болести Hug
Честит рожден ден на Еми! Да е здрава и много да слушка и помага на мама! newsm59  party023
Честито и на месечинките и на всички, които съм пропуснала(годишнини, рожденни дни и др. поводи)
коТето, ама много хубава станала момата...жалко, че вече е обещана  love001
Ама другите дребосъци да не си мислят, че и те не са станали по-хубави от преди...всички са страхотни  love001
Ние вчера бяхме на консултация и резултата е +600гр за месец и половина и +2 см. Та сега сме 7.600кг и 69 см. Mr. Green
Наистина във Варна времето е отврат, ама искам не искам ще се наложи да изляза, че да взема храната от кухнята, а и гости ще имам и до магазина ще трябва да отида. Дано само не вали
Утре смятаме да отиден за 1 седмица на гости на майка ми, ама да не си мислите, че ще се отървете от мен Mr. Green и там има нет
Айде засега толкова. И дано въпреки лошото време денят ви е много слънчев

# 78
Добро утро!

Чудесни снимки на Йо, Ники и Тея! Пораснали големи тези слънчица  Heart Eyes
Мимик, а ти вече мислиш за прощапулник? Доста сте напред. Стеф дори не стои стабилно прав, но не е зор, всеки с времето си. А и мъжете вървят принципно по-бавно, макар че не си го признават  Wink

Янан и Стеф е с мерките на Ники, след вчерашната консултация или + 4,5 см за 2 месеца и почти никакво наддаване на кг.

Мишел, честит рожден на Ема! Да е здрава и ви носи много радост! 

На Деничка, Кари и Даная, честита месечинка! 

Сиска, благодаря за предложението, но 330 лв. ни е множко, трябва да се вместя  до 150. Все си мисля, че и за тази цена ще намеря нещо хубаво.

Муцунка, още не съм мислила за прощапулник, но като му дойде времето ще направя, по скоро за емоцията, не че вярвам или спазвам някаква традиция.

Мъглата на вън и на мен ми действа зле. Така хубаво разпуснахме на вън тия дни, но има и като днешните.

ведър ден    bouquet

# 79
Имам предложения за заглавие за следващата тема:
Първи мартенички ще закичим ,на Юнските мишленца!
Баба Марта  вече е сред нас,а Юнчо си палува в захлас!

# 80
Здравейте мами и сладки бебоци!
Мерси за пожеланията и да по4ерпим , 4е днес ставаме на 8 месеца.
4естито на останалите месе4инки! Да са живи, здрави и много да слу6кат мама и тати!
Сега ходихме на контролен преглед и резултата е 8.000 кг и 68 см.
Сега да си задам и въпрос4ето, Даная от 2 седмици ка4ва Т 37-37.2, ходихме няколко пъти на преглед и вси4ко друго е ок. Вземаха и гърлен секрет и той е в норма, няма сополи, няма ка6лица а каква е тази Т незнам, при това като я ка4и без ни6то да и давам след 30 мин я сваля сама. Все о6те не сме се озъбили и педката каза 4е е от зъбките, но незнам, някой имал ли е подобен проблем при никненето на зъбки?

# 81
Благодаря ви момичета, дано наистина се оправим бързо, че направо ми иде да се гръмна! Hug

irenahr , аз знам че е нормално да се вдигне  исвали бързо температура при зъбоникнене. Също така може да и имат сополки. Хленча си е постоянен! Laughing

Мацки вие да неси помислихте, че тези 6-годишни ядящи деца са кърмени? baby_neutral
Обикновено кльопат кисело мляко с вода.

Моята племенница е такъв пример, че брат и сестра и, също са така. На годинка и половина близнаците изядат по 4-ри кофички кисело мляко на нощ. А каката вече го дава по-скромно, тя си взема първата доза в 5 часа. #Crazy Горкия ми брат и той не е виждал сън от 6 години с тия дребните. Tired

# 82
  • Бургас
Здравейте мили мами!
Моля ви спешно да помагате - кажете някакви ефикасни капки за хрема. От вчера Алекс е със стахотна хрема. Нито може да диша, нито да яде, нито да спи, направо........а и не знае милото как да ги издуха навън.
Благодаря предварително!

# 83
Привет и от нас Simple Smile Преди малко и ние се върнахме от ДК, резултата е +800гр. и +5 см. за 2 месеца, та вече сме 8.200 и 69 см. Педката е доволна, аз също  Grinning
За прощъпулник на нас ни е рано, ходим само с проходилката, ама според татито ни нямало смисъл да правим - тя само на компа се лепи, та било ясно каква ще стане  Wink
Гледам, че слънцето се опитва да се покаже, а дано, че друго си е навън Simple Smile
Честито на днес празнуващите!
Отивам, че хленчи - май няма да ни се размине Т след ваксината днес Sad
Слънчев ден  Heart Eyes

mle4ko, моя позната ми беше препоръчала Низита. Много е доволна от тях, лично аз още не съм ги пробвала. Има и мехлем.

# 84
Честит рожден ден на Еми!!!Да е жива и здрава,все така красива и много да помага на мама Мишел/или поне да не пречи Wink/
Честито и на месечковците............да слушкат и да папкат........а мамите да се наспиват.....
Аз вчера тотално се психясах от седенето вкъщи...та днес ако ще и торнадо да минава- аз излизам на разходка.............после ако не ме е застигнало някое природно явление ще пиша повече.........

# 85
момичета.

Малечко единственото което съм ползвала е Виброцил когато Вики имаше запушен нос, за него мога да кажа че действа. Друго не смея да препоръчам, ма ти все пак говори с лекар.

Емси дано бързичко да оздравявате! Леле горкия ти брат и снаха ти, не им е лесно.

Корни какво стана с вас, отдавна не си се разписвала. Ама не само ти ми и другите ни мами - Дидка, Таталинка, Вили видях писала сутринта.

Разрешавате ли ми пак да се отклоня от бебшките ни тревоги и да споделя с вас какво ме гложди от вчера. Та да ви разкажа, гледам си аз снимките на моя приятелка - колежка от университета която роди миналия пътък и виждам колко са щастливи и им се радвам. То не че ние не сме щастливи ама на мене все нещо ми липсва или поне така се чувствам от време на време. Сега ще ви кажа за какво иде реч. За живота ни в БГ. Тя (приятелката) в момента е в щатите и като гледам и другите и снимки от там, и нейните разкази колко е готино и живота как си тече по различен начин от нашия тука, да ви кажа и се депресирам. Ми ние никога няма да можем да си позволим нещата които там те мога. Те си купиха кола след два месеца престой там (при положение че тя не работи само мъжа и). Живеят в страхотен комплекс под наем, и не се лишават от нищо (храна, дрехи и все такива едни битовизми дето мен ме притесняват понякога). Иска ми се и ние да поживеем някъде така, дори да не е в щатите. Нещо не ми се живее вече в БГ, не че не си обичам родината, напротив и винаги когато сме имали възможност сме ходили на разходки по манастири и градове. Много обичаме да пътуваме. Ама живота или по точно нещо стандарта ни не ме удовлетворява много. Дано не си помислите че съм някоя материалистка, не се смятам за такава. Искам да имаме толкова че да ни стигат, да не се притеснявам че памперсите свършват, а нямаме 30 лева, и до заплата остава цяла седмица..... и все такива неща. Като знам че ходя на работа, преставям си какво ви е на вас дето разчитате на едното майчинство ooooh!
Мисля да си подам още веднъж док за зелена карта, пък да видим, макар че това е лотария и не трябва да разчитам на такива неща. Не съм се разтърсила из нета за други варианти и затова не знам за друг начин.  Rolling Eyes

Моля да ме извините първо за дългия постинг, и за това че се отклонявам от идеята на темата да пишем за децата ни.

# 86
Честито и от нас на принцеса Еми. Да бъде много щастливо и послушно дете!
Млечко, и ние ползваме Низита и съм много доволна. Ако вече е много силна хремата Xylometazolin 0,05%. Бързо оздравяване ви пожелавам.

# 87
Здравейте Мацки!

Поли, мила, била ли си някога в чжбина?
Аз съм била точно в Щатите и да ти кажа не е никак толкова прекрасно колкото изглежда. Да ! Вчрно е , че с една заплата цяло семейство може да преживява, но не чак луксозно. Твоите познати споделиха ли колко парички са си занесли от тук .... повярвай ми .... не са били малко и с тях сега си задоволяват нуждите повече отколкото със заплатата. Абе питай МУЦУНКА, което сега живее там колко е "прекрасно". Най - гадното е , че си далеч от всички на които можеш да разчиташ, които могат да ти помогнат и подкрепят.... сама си на чуждо място.... сред чужди хора.
Може и да се живее по - лесно .... но не и по - щастливо. А не дай си боже да се разболееш ти или детенце ..... жална ти банкова сметка....

# 88
Поли, подкрепям казаното от Валкирия. Попитай също твоите познати , по колко часа на ден работи и на колко работи. Ако и тук в Бг. работиш със същите темпове ... пак ще си си много добре. Не знам защо , но това е манталитета на нас българите... тук всички искаме да сме директори , а на вън сме съгласни на всичко и работим като негри на тръстика. За това не съжелявай... и тук ще си се оправи и ще сме много добре. Аз съм голям оптимист.

# 89
valkiria, Elisir благодаря ви за подкрепата.

Елисирче радвам се че си такава оптимистка Hug, само кажи кога ще се оправят нещата тука че като гледам май няма да е много скоро или аз не виждам поне знам ли Rolling Eyes
Валкирия не съм ходила никъде извън БГ Sad а ти там на работа ли си била или на екскурзия (ако е удобно да питам де)

Наистина трябва да питам по колко часа работи мъж и. Това което знам е че мъж и е кандидатствал за работа от тук чрез фирма и са го одобрили, и фирмата взема сега от заплатата му, отделно че връщат някакви пари дето са взели от тук за да заминат, ама пак се издържат.

Аз не се оплаквам от моята работа, харесвам си я. Не помня дали съм ви казвала какво работя newsm78 И заплатата не ми е ниска, обаче има други неща които изплащаме и ..... Tired не е това което ми се иска. А там можело хем под наем, хем със заем, хем да си ок Thinking как стават тия неща.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 13:18 от ~Поли~

Общи условия

Активация на акаунт