Малка ЮНСКА буболечка превзема света лека-полечка

• 13 797
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
 Здравейте юнски мамчета и бебчовци   bouquet  bouquet! Не съм ви забравила, но от пуста работа няма време за форумчето Sad Sad Sad
Ние с Руми сме добре, папкаме вече и попарка, зеленчукови и месни пюрета, овесена и елдена кашичка. Имаме си вече и 5 зъбчета, последните две доста ни поизмъчиха, но дано другите да излязат по-лесно. Ние още не сме правили опити за ходене, но се учим активно да лазим Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Аз преди седмица окончателно приключих с кърменето и вечер сме на АМ.
Всички бебоци са пораснали много и са големи сладури. Пращам ви много виртуални прегръдки и цунки на бебчовците  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
 Ето ви и малко снимчици от нас

# 182
Здравейте и от нас!
Слънцеса си е с колики , ака с рев по-малко след всяко хранене, а през ноща рева и спа върху мен просната по коремче с крачка висящи от двете ми страни .
Зъбите са ни 4 броя и съвсем скоро очаквам още 2 -може би до седмица или няколко дни- не че с това ще му свършат мъките на дечко-май фиестата зъби и нощно неспокойство тепърва предстой ooooh! каквото такова сега не мога да си сменя детето я  Naughty пък и не искам Wink
Ноел   Hug
Емси много се хилих за бабичката с космодиска  Laughing , обаче аз лично като я мерна на екрана и веднагически сменям канала , защото ми  е писнала та няма накъде повече  smile3512 и Нана няма възможност да я разгледа .
Нели мила напълно те разбирам и ти съчувствам за жилищния проблем. Weary Пиши по-често тук ако от това ти олеква .Аз съм насреща.
didi_b дано намираш време да пишеш по-често newsm53
Zorri заинтригува ме с царевичното си творение за вечеря , но да те питам знаеш ли дали царевицата разхлабва  newsm78Сбърках се на тема разхлабващи храни-ще ме прощавате  #Crazy
За бисквитите Закуска -аз мисля че децата са ни все още достатъчно малки , за да ги пазим от Е-тата .Мимик не се заяждам-мое мнение.
Аз пак с тоя дълъг пост - а да се засрамя  Embarassed готово.
По-късно ще се включа пак Rolling Eyes

# 183
Здравейте, мамчета!

Аз си смених ник-а - бившата Penelopa съм!

Антоанет, честито ви първо зъбче! Много добре те разбирам за мъките около никненето на зъбите. На мен от две седмици ми се е изправила косата. Елито не иска да яде и като добавим, че не е свикнала да пие течности и направо ми иде да #Cussing out

Emsy, пожелавам ти бързо излекуване на бебчо, че големи мъки изживяхте!  Praynig

Като сте заговорили за интереса на децата към телевизията аз да споделя, че Ели спи само на радио N-Joy! Стана и нещо като навик. Simple Smile Майка ми като идва на гости миналата седмица ме пита, дали не е много ритмична музиката и неподходяща за спане на едно бебе. Но детето си има вкус и това е.

За заспиването вечер да чукна на дървор бързо заспива сама като я оставя в леглото и с шише /сега да не ми се скарате че я оставам сама с шишето/. В другата ръка някаква дрънкалка или синджирче и за 5 минути вече е заспала сладко. Но да добавя, че откъм страната на решетката слагам олекотена завивка, в която тя се гушка и не и позволява да се хваща за пръчките.

Чао засега! Леко и по-бързо оздравяване на болничките!!!

# 184
Здравейте  момичета   bouquet
  Аз искам да  честитя месечинката на празнуващите днес и най вече на любимата ми малка Алекс-да расте  щасливо  детенце и безкрайно много да  радва мама и тате
 Момичета искам да ви кажа  че  едва ли ще влизам повече  при вас     просто много ми се насъбра с алергията на Ади и не ми остава  време да  ви изчитам,а и в дир.бг има форум свързан с  алергиите и там мамите  могат да  ми бъдат  от  полза(не искам да  обидя  никого)просто в  тези трудни мигове на "прохождане"в света на алергиите имам  нужда  от подкрепа,а тук няма кой да  ми я даде    Пожелавам на  всички безброй щасливи мигове с малките съкровища.И на никого не пожелавам да  има детенце с  алергия-много е шокиращо особенно в по голяма възраст,както при нас.
  Ноел не си ли се замиляла  да  идеш на алерголог-според мен  може и алергия да  имате(но маи  някои  ти  го  беше  написал  вече)
  Чао от  мен и бебе Ади

# 185
Вили значи моето нечувано творение ти е направило впечатление JoyЗнам ,че царевицата разхлабва съответно и качамака пък и е вкусен Grinning
Penelopa честит ти нов ник да си го ползваш съсздраве!  bouquet
Аз също давам бисквити "закуска",също и обикновенни от тънките и от турските за бебета.Не се притеснявам,че ще има проблеми Peace
Диди хубави снимки на хубаво бебе  Grinning
 Сега ще приготвям вечерята,че мъжо ще се върне гладен.А вечерята ще бъде телешка супа с фиде и ситно нарезани картофи.
Ади Hug
лека вечер  bouquet Hug

# 186
Лелеее,каква съм куха лейка #2gunfire да забравя месечинката на детето си Sick По-добре късно ,отколкото никога,така че ви черпя скромно newsm38 Misc Baby Bottle beer2 Wine Glass
Честито и на Дари, и се радвам че мама Саси се разписа,че отдавна не го беше правила.Цунки на наборката Heart Eyes
Анитка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[size=7pt[/size] не държа някой да ме поздравява
Ние днес бяхме на консултация и отчета е 8150кг и 70 см. Сложиха ни и последната ДТК   и полиомиелит,та вече край на тези гадни ваксини.И сега да питам има ли още бебета,на които не са въвели глутен в менюто newsm78 Защото нашто педи каза чак в 9м Shocked а аз мислех да и давам вече попара.И някой купувал ли е оризови сухари,за да я приготрвям с такива newsm78
 Сега ви оставям че месечинчето се сърди.

# 187
  • София
Ади, да, инфо за алергиите няма чак толкова много тук, но грешиш за едно, мила, тук подкрепа ще получиш винаги! Така че, ако имаш нужда от подкрепа, винаги може да влизаш тук. Ще ни липсвате с малката сладкишка. Дано бързо се оправи и скоро да пишеш, че сте добре. Пожелавам и кучето скоро да си намери нов дом, тогава със сигурност нещата ще се облекчат! Много целувки и бъдете здрави!  Hug

Вили, за царевицата не знам дали е разхлабваща, но със сигурност е трудносмилаема, така че докато Нана има проблеми със стомахчето, по-добре не експериментирай!

За бисквитите Закуска и аз мисля, че са с прекалено много Е-та, та нема нужда да си тъпча детето с тях. Децата ни са все още бебета и поне аз мисля до 3-годишна възраст (та сигурно и после) много да внимавам какво влиза в устата на малката ми буболечка. Шоколади, кремвирши и т.н. простотии мисля да пропуснем. Мое мнение!

# 188
adi_5, тук си винаги добре дошла  bouquet!
Оправяйте се бързо и ни навестявай, когато имаш възможност Peace

# 189
Момичета.... като се разговорихте за Е-тата в бисквитите "Закуска" аз реших да ги купя да видя колко пък толкова са тязи Е-та. Говоря за бисквити ЗАКУСКА на ПОБЕДА-Бургас

Преписвам дословно състава на бисквитите:
пшеничено брашно, захар, растително хидрогенирано масло, гликоза, сухо мляко, сол, набухватели, аромат- ванилия.

Е аз ли не видях нито едно Е или съм зле с очите.... или има менте бисквити закуска...
 newsm78

А вие къде прочетохте за Етата?

Не за друго се задълбочавам по темата , а за това понеже си говорим кое е добре и кое не е за нашите деца ... и твърдейки, че има нещо вредно в дадена храна .... то нека да е обосновано твърдението. А ако нямате лаборатория в къщи за да анализирате въпросните вредни неща ... моля не плашете излишно останалите.

# 190
Ади, надявам се да се оправите и скоро да се върнеш при нас Hug

26, как сте вие Wink

Лека и спокойна нощ

# 191
Ади,не те пускам и аз....ти си пиши в Дир-а...ама не ни забравяйте и нас............ Heart Eyes

# 192
Валкирия напълно те подкрепям.И аз отидох да прочета,какво пише на бисквитите и така и не разбрах за какви Е-та говорите(набухвателите ли?).аз и давам и нямаме проблем,много ги харесва даже и с такъв апетит ги яде.
Таталинка не се обиждай но до 3 годишна възраст ми е чудно как ще опазиш малката Ени,като те от сега слагат всичко в устата,а на 3 годинки не мога да си представя какво ще правят.Аз съм яла пясък,е нищо ми няма.
Момичета не се вживявайте толкова,ако мислите че по пюретата или от детската кухня е сложено точно това което пише,според мен сте в грешка.Не можем да ги пазим като писани яйца или като Майкъл Джаксън в Скафандър,тъй че момичета не се притеснявай те толкова.
аз и давам и портокал и грейпфурт,ами нищо и няма дА чукна на дърво,те имат много силна имунна система и ня ядат нещо като не им харесва.
Разбирам момичетата на които дечицата им са с алергии,на тях наистина им е много трудно!
дано не се обидите.
Ади миличка знаеш че много си ви обичкам и може да разчиташ на нас.
Целувки на всички.

# 193
за царевицата-аз давам,а и пюретата на Гербер които взима точно за тази възраст дайе по-малки есдното е сладък картоф със царевица,а другото е тиква с царевица.Щом ги продават за бебета от 6 месеца нататък значи не са лоши,ние много ги обичаме.

# 194
  • Велико Търново
Добро утро,момичета!Аз,ви сервирам с кеф виртуалното кафе и чай   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee.Тази сутрин съм от 04.00 на крак и дори успях с Чемширов да се скарам.Сега положението е котката спи,Георги спи,Божа спи,а аз,се наливам с кафе и си проклинам женската участ Mr. Green

Днес на 10 месеца става Калина на Змейковица!Да им е много здрава!как лети времето все едно вчера роди Миленка

Ади,имаш виртуалната ми подкрепа и дано скоро малката красавица да израсте алергията скоро! Hug

Noel, как е Моника?Дано вече при нея всичко да е наред! Hug

Пожелавам на всички болни бързо да се оправят!Отивам да си налея поредното кафе.
Момичета желая ви хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт