НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 403
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 335
Ани, и аз му сметнах за частната гимназия, ама той ми каза, че това си е мой проект …🤣 Не се ядосвай -нали е желаната специалност.

# 1 336
  • София
Ех че хубави новини! Аз от морето ви следя днес!🥳
Влязох да видя ,щото си знам и стискам палци ....и се радвам с вас Hug и ме е яд за неприетите за малко Disappointed Relieved

Гаджето на сина и тя е приета на второ в СУ биология с английски, та сега и той може да се зарадва за себе си🥳
Късмет на всички млади студенти🍀🍀🍀🍀🍀

# 1 337
  • София
Честито на приетите!
Съжалявам за тези, на които малко не им е достигнало.
А приетите платено да се стягат да учат и да се прехвърлят в ДП.

# 1 338
На късмет да е на всички класирането!
Ще чакам към Нова година да видя дали няма да реши да смени на оперно пеене или нещо от тоя сорт, но засега си отдъхнахме. Joy

# 1 339
Може ли от платено, да се прехвърлят ДП?
Честито на приетите!
Съжалявам за тези, на които малко не им е достигнало.
А приетите платено да се стягат да учат и да се прехвърлят в ДП.

# 1 340
И нашият младеж е прекласиран - право/платено. И на нас не ни стигат  стотни за ДП , но той е доволен и каза ,че тази година му плащаме , а следващите той самия ще си плаща.
              Честито на всички приети и щастливи, успешни студентски години.

ПП.
Може ли от платено, да се прехвърлят ДП?
               Преди 2 години не можеше. Познато дете прието платено педагогика и попитах приятели професори там и казаха ,че по-добре да не се записва , защото не разрешават поне в техния факултет така беше.

# 1 341
# 1 342
  • София
Може, ама не е много ясно как:
23. Преместване на студенти в рамките на една и съща специалност от платена форма на обучение в обучение, за което държавата осигурява средства за издръжката, може да се разреши при наличие на свободни места и при условия, поставени от съответния факултет.
Какви ще са тези условия...
В МУ София например има ясна процедура: Явяваш се отново на кандидатстудентските изпити и ако се класираш в съответната година, минаваш ДП.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 17:29 от sanaka

# 1 343
Има ли раздвижване при жените  в "Право"? Моля, ако имате информация за минималните балове за държавна поръчка и платено при жени във второто класиране за "Право" в СУ.

# 1 344
  • Sofia
Приятелско момиче се премести от платено в ДП в специалност "Скандинавистика" - условието е било наличие на свободно място в съответната форма и отличен успех. Наборът даже ме помоли да му повторя - с отличен успех ли ставало местенето LaughingLaughingLaughing

хихихи, ДП Право редовно- 23.52, платено Право редовно - 23.04

# 1 345
  • София
Честито на всички деца. Много успехи им пожелавам и нека това, което са избрали много да им харесва.
Ани, хвана ме яд, колко малко не му е достигнало за ДП. Дано има шанс за прехвърляне. Иначе един ден като стане преуспяващ адвокат ще трябва много да те глези.
Гледам, че се заформя голяма група с кандидат юристи 🙂 Дано всички които тази година са приети, след пет години да се дипломират без изключения.

# 1 346
  • София
Може, ама не е много ясно как:
23. Преместване на студенти в рамките на една и съща специалност от платена форма на обучение в обучение, за което държавата осигурява средства за издръжката, може да се разреши при наличие на свободни места и при условия, поставени от съответния факултет.
Какви ще са тези условия...

За учебната 2022/2023 година
Предполагам, че няма да са много различни.

# 1 347
  • В средата на времето
Честито на всички спечелили днес от второто класиране в СУ!🙂 Успешни студентски години пожелавам и на тях, и на тези, които не са успели да мръднат в класацията!🍀

# 1 348
  • София
Някой може ли да сподели мин. бал. на второ класиране в СУ за спец. английска филология и графичен дизайн Hug

# 1 349
Мириел, аз бих избрала педагогика, ако й е интересна. Публичната администрация е малко мъглява, а пък ако продължава да я влече много, винаги може да запише магистратура.

Общи условия

Активация на акаунт