НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 608
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 485
Много се радвам на такива деца, които знаят какво искат и преследват целите си! Пожелавам им успех!

# 1 486
  • София
Тя ходи миналото лято на летния курс във VIA. Много ѝ хареса, но им бяха подчертали, че предпочитат по-възрастни студенти (за разлика от Париж, където приемат само до 23 годишни). Дори за предпочитане, които са работили (според мен се застраховат от тинейджъри временно запалени по анимета). Като цяло било интересно. В групата им имало 30 годишна японка, която работила секретарка до момента. Най-много беше очарована от човек от Флорида, който аз като дърта баба, упорито питах момче ли е или момиче, а тя упорито ми отговаряше, че е нонбайнъри. Аз пак упорито питам ама по рождение какво е? Тя пак упорито ми отговаря, че не знае. И накрая ми се развика, че важното било, че човекът рисувал невероятно, а аз защо съм я питала несъществени неща и аз се засрамих и казах, че се надявам да поддържат контакти и занапред. Беше възхитена от учителя по 3D и тогава взе малко да се чуди дали да не смени курса. Но явно е казала някаква глупост във видео представянето и сега ми твърди, че там никога нямало да я приемат вече, заради миналогодишната презентация Flushed

Дано другата година успее като вас, че ми е мъчно за нея! А и ние да успеем да платим, също така.

# 1 487
  • Sofia
О, завидях за курса! Страхотно изживяване е било!

Поправям се бързо, защото мислех, че още приемат в Howest, но срокът бил до 1-ви юли. Иначе взимат всички срещу 50 евро такса и после отпадат с времето тези, които не се справят.

# 1 488
Има ли вероятност дете да не бъде класирано за общежития в СУ? През годините имало ли е такива случаи? Ако има значение, интересувам се за момиче в Медицински факултет с медицина.( бал 31,90)

# 1 489
Може би в тема на 2004 набор ще са по- наясно.

# 1 490
  • София
Последен ден от юли, страница 100 - време е за нова тема.
Някой предложи да сложим конкретна информация в първия пост, но съм пропуснала да си отбележа. Моля да ми пише, за да я добавя.

Общи условия

Активация на акаунт