НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 386
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 915
Момичета, имам нужда от помощ за дъщерята на най-добрата ми приятелка 🙏Другата година ще кандидатства "Мултимедия и компютърна графика" в НБУ.
Имаме ли информация в темата за ориентировъчен бал за влизане в тази специалност тази година?

# 916
  • София
Момичета, имам нужда от помощ за дъщерята на най-добрата ми приятелка 🙏Другата година ще кандидатства "Мултимедия и компютърна графика" в НБУ.
Имаме ли информация в темата за ориентировъчен бал за влизане в тази специалност тази година?

Мога да кажа само за Графичен дизайн , може да е полезно за някой друг:

# 917
  • burgas
J_ M_M  към ПГМЕЕ ли се е насочил? Ако е там Компютърни мрежи -отличен избор.Това завърши синът ми ,ако няма рокада на класия ръководител и останалите преподаватели  ще е супер .

# 918
Ани, честито - и за двете деца. Вярвам, чеу и твоят държавен е минал отлично. На добър час на всички!

# 919
СМ е приет в тази специалност с бал 730, но записа Архитектура, защото това му беше първото желание. Второ желание беше Мултимедия и компютърна графика.

# 920
J_ M_M  към ПГМЕЕ ли се е насочил? Ако е там Компютърни мрежи -отличен избор.Това завърши синът ми ,ако няма рокада на класия ръководител и останалите преподаватели  ще е супер .
Да.

# 921
Здравейте, позволявам си да пиша в наборната тема, за да ви попитам за близка приятелка.

Има бал 32,06 в СУ за Медицина при минимален 32,86. Според Вас дали ще стигне на второ класиране?

# 922
Здравейте, позволявам си да пиша в наборната тема, за да ви попитам за близка приятелка.

Има бал 32,06 в СУ за Медицина при минимален 32,86. Според Вас дали ще стигне на второ класиране?
Очаква се в СУ бала да падне доста

# 923
И аз така я успокоявам. Миналата година, когато аз кандидатствах също падна много и без дори да ми е цел СУ с оценките от предварителен изпит влезнах на трето класиране, но тази година няма такова и затова питам.
Благодаря ви!

# 924
Здравейте, някой знае ли кога се връща студентската книжка в ТУ София, защото когато се записах си я задържаха?

# 925
Както всяка година много деца кандидатстват в СУ и МУ и са приети в МУ и ще се запишат там. Дори и  години назад септември има допълнителен прием за Медицина в СУ.

# 926
  • sofia
Здравейте, някой знае ли кога се връща студентската книжка в ТУ София, защото когато се записах си я задържаха?
На официалното откриване на учебната година, по факултети се дават книжките.

# 927
  • София
Да се похваля и аз. Синът ми е приет  на 2 класиране, 1-во желание- Киберсигурност в ТУ-София. Успех на всички, които чакат 2-рото класиране в ТУ. На първо класиране го приеха Телекомуникации, 3-то желание

# 928
Дъщеря ми е приета медицина в МУ Пловдив, първо класиране. Кандидатства само тук, в Пловдив.
В Пловдив, балът за жени, медицина е доста висок на първо класиране.

# 929
  • Sofia
Да се похваля и аз - майката току-що си получи оценката от държавния изпит и се е справила повече от добре Relaxed От 4 години все нещо уча, минах сигурно 100 изпита и задания, трупнах още 3 дипломи към предишните 2 и още 3 удостоверения за квалификация, и в тоя момент обещавам на семейството, близки и приятели да спра.

Предавам щафетата на наборите с удоволствие Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт