НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 88 635
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 455
Ох, много сте забавни, Спунк особено…
Дано “юристите” да не си помислят, че се гъбаркаме с тях, ама това за черните химикалки беше хит!
АниК, ще ти подшушна името на бъдещата отличничка на випуска да искате от нея лекции! След 5 години пак ще си говорим да ми кажеш дали съм била права (от НЕГ от лайстунг е -бивша “съученичка”).

# 1 456
  • София
saffron, много висока топка Grinning. Нашите сладури ще й се видят като неандерталци на тази девойка.
Ани, идеята ти за задочно е чудна и родителски срещи ще ни провеждаш Joy

# 1 457
  • София
Леле...аз от 8 до 12 не отидох нито на една родителска среща, а вие за такива в СУ мислите 😉
И синчето писа с черните химикалки от 7 клас и в 10 и в 12....
Посетихте ме за албума, който още е мираж 😤
Още утре ще го питам за него, като дадох куп пари и за нищо,както ще се окаже 😡

# 1 458
  • Sofia
Позаглеждам напоследък тази тема, макар че дъщеря ми завърши миналата година, но е 2005-ти набор, от тази есен и тя ще е студентка - 3д анимация в Белгия, миналата не я приеха в желания университет.

Видях, че се чудите за албумите. При нас децата си ги получиха някъде между декември и февруари, не помня вече точно, но мнооого след завършването (и въпреки дългия период на изработка бяха направили доста грешки). Така че заредете се с търпение. Simple Smile

# 1 459
Албум и флашка получиха в нашето училище. Флашка с пълна версия на фотосесиите-4, отделно албум с избрани снимки,по- скоро фотогнига. Аз бях възмутена от някои моменти с флашката, масово снимани определени деца, други-символично, неподходящо(абсолютно субективно мое мнение) избор на място и др. Но албумът, който получиха по късно е много идеен и естетичен.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 08:32 от Светкавица

# 1 460
Добро утро, питах за албума вчера, готов е и е в съученик на другия край на южното Черноморие. И тъй като е сезон и много работят всички може и някога да си го вземе.

# 1 461
  • Sofia
saffron, да пройучиш в коя група е таз' девойка Laughing
Не разбрах от него, но май писахте, че са на потоци. Дали всеки поток има група  от 1 до N (т.е. в първи поток от първа до N група, във втори поток от първа до N и т.н.) или групите са си от първа до 20-та примерно.
И у нас има черни химикали и за внучета Grin
Като се събуди, ще питам за албума. Добре, че съседско дете беше в съседен клас, а сега ще е в съседна група - от него винаги научавам повече.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 08:54 от aniK

# 1 462
Нашият албум е вкъщи вече. Харесва ми как е конструиран. Има част със снимки на сина, на класа и снимки от балната вечер.
Флашката не сме я гледали, че тръгнахме на път.

# 1 463
  • София
Ани, в първи поток започват от първа група и мисля, че са до осма, а във втори са от девета нататък. Има познато момиче в 11 група и то е втори поток. Моят е в първи.
И ние си имаме черни химикалки и се използват не само от изпит на изпит, ами се предават от дете на дете 😁

# 1 464
Момичета, имам следния въпрос - ако детето учи една година в един университет държавна поръчка, после реши, че не е нейното, може ли да се отпише и да се запише в друг университет пак държавна поръчка? След като кандидатства отново, разбира се?

# 1 465
  • София
Може.

# 1 466
# 1 467
Благодаря ви, момичета! Не, че сме стигнали до там, ама да съм наясно с възможностите Simple Smile

# 1 468
  • София
szervusz, на какъв език ще учи в Белгия?
И моята не я приеха тази година - искаше изрично и само 2Д анимация. Каза, че за другата година щяла да разшири обхвата и с 3Д, та затова разпитвам.
Не че някой ме слуша.

# 1 469
  • Разпиляна във въображението
Чудя се дали да предложа на дъщеря ми да постъпи някъде на работа за месец и половина. През това време ще излиза класиране за общежитие, ще има евентуално нанасяне...

Общи условия

Активация на акаунт