На море в Турция - тема 84

• 60 235
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • somewhere over the rainbow
Здравейте! Как виждате посещение на Памуккале в началото на септември /на връщане от Алания/. Ужасна жега ли е за обикаляне по камънаци, пък било то бели Simple Smile ? Коя част на деня препоръчвате - при пристигане следобед или на другата сутрин?

# 391
Памуккале било станало обезводнено и грозно ...
Гледах няколко клипчета в тубата

# 392
Абе не е съвсем да са се обезводнили травертините😉 мои приятели ходиха преди два месеца и гледах техни клипчета. Да има разлика от преди 10 г. (Аз тогава ходих за последно) но ....природата и човека това е положението. Хубаво е да се види,защото след 5г.може и само спомен да е

# 393
  • София
Ние планираме една нощувка на отиване в Памуккале. Като се върна, ще докладвам. Каквото и да е, интересно е.

# 394
Била съм в много мегаполиси но такъв кошмар и лудница като в Истанбул никъде не съм видяла!За това и нямам никакво желание да повторя.Всеки си кара и пресича както му падне.Дива работа!!
А в Кайро? С 5 светофара и каруци движещи се обратно посоката на движение...

# 395
  • София
Била съм в много мегаполиси но такъв кошмар и лудница като в Истанбул никъде не съм видяла!За това и нямам никакво желание да повторя.Всеки си кара и пресича както му падне.Дива работа!!
А в Кайро? С 5 светофара и каруци движещи се обратно посоката на движение...

Не знам, на мен Истанбул доста ми допада. Бяхме с кола, да, докато стигнем до хотела беше малко тегаво, ама чак пък кошмар, не бих го нарекла.

# 396
  • somewhere over the rainbow
Ние планираме една нощувка на отиване в Памуккале. Като се върна, ще докладвам. Каквото и да е, интересно е.
Koй хотел избрахте?

За мен въпросът не е дали да го посетим, защото не знам кога ще ходим пак в тази посока, а и както казвате, по-хубаво няма да става. Въпросът е дали няма да е неприятно да се обикаля без сянка в тази жега /началото на септември/ и сутрин или вечер е по-добре.

# 397
  • София
Koй хотел избрахте?

За мен въпросът не е дали да го посетим, защото не знам кога ще ходим пак в тази посока, а и както казвате, по-хубаво няма да става. Въпросът е дали няма да е неприятно да се обикаля без сянка в тази жега /началото на септември/ и сутрин или вечер е по-добре.

The Titanic hause otel. Направих резервацията чрез Букинг.
Има много клипове в youtube със съвети. По принцип, ако не се лъжа работи до 20 ч., т.е. може да се посети и по-късничко. Сигурно ще е топло, ама пък не ми се организира специална екскурзия до там, отделна от пътуването до морето.

# 398
  • Пловдив
Koй хотел избрахте?

Хотел Пам е близо до памуккале . В него има и термален извор.По принцип е добре сутрин да отидете и да разгледате, защото после може да е доста топло.

# 399
Аз също ходих до Истанбул с кола.Месец май.Хотелът ни беше близо до Света София.Наистина беше кошмар.
На всичкото отгоре няма къде да паркираш.В Букинг хотелите пишат,че има обществен паркинг и не е нужна резервация.Ама в действителност не е така.Бях сигурен,че докато намеря къде да паркирам в тесните улички,все някой ще ме удари.Разминах се.Но си направих извода.Ако се наложи,търся хотел в Лалели и оттам с трамвая.Поне общественият транспорт в Истанбул е евтин.

# 400
  • София
Здравейте! Някой дали има отзиви за AKRA KEMER? Много добра оценка имат в TripAdvisor, но ми се иска да чуя и от първа ръка, ако някой го е посещавал.

# 401
  • Пловдив
В Кемер почти никой не ходи,заради плажа там.Едва ли ще намериш отзив от българин.

# 402
Плажът на Кемер не е проблем за хора които могат да плуват,даже е много чиста водата, супер си е ! Проблем са руснаците, направо са го превърнали в тяхна губерния,а ние не ги понасяме, и то не от сега.

# 403
Здравейте, може ли някой да каже колко излиза застраховка Отмяна на пътуване ? Един възрастен и дете на 12 . Може ли в случай че детето се разболее преди пътуването да се възползвам или е за по-тежки случаи?

# 404
  • София
Между другото влязох в сайт на туристическа агенция, защото търсех нещо друго, но любопитството ме загложди и установих, че ако направя нашата резервация сега, при същите условия, щях да платя над 1000 лв. по-малко. Thinking Не сме от най-ранните записвания, през октомври, но я направих в началото на януари.

Общи условия

Активация на акаунт