На море в Турция - тема 84

• 60 205
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Като следя резервациите и цените виждам, че ден почивка за двама струва от 500 лева нагоре…
Нощувка, водни съоръжения, храна и напитки на корем…

# 421
  • София
И аз съм на мнение, че в повечето случаи си заслужава! Ласт минет трябва да правиш компромиси в повечето случаи, каквото е останало. Към Гюрала бих добавила и веригата Селектум, те също дават високи цени на ранни, после свалят. Поне през последните 3 години го правят.

Само дето на Селектумите тия по-куците свалят. За Лукшъри Белек се облизвах и си останах само с облизването. Още са ми мокри джуките, говореше се за 60% индирим....топки.

# 422
  • София
Значи само Гюралите сме се прекарали, да му се не види!:rolling_eyes:

Дано поне си заслужава!:smile:

# 423
Като следя резервациите и цените виждам, че ден почивка за двама струва от 500 лева нагоре…

Точно за нашето семейство 2+2 /3г и 10г/със собствен транспорт в Гюрал сега гледах, ако си удължим с няколко дни почивката ни идват по 550 лв на ден.

# 424
  • Пловдив
И аз съм на мнение, че в повечето случаи си заслужава! Ласт минет трябва да правиш компромиси в повечето случаи, каквото е останало. Към Гюрала бих добавила и веригата Селектум, те също дават високи цени на ранни, после свалят. Поне през последните 3 години го правят.

Само дето на Селектумите тия по-куците свалят. За Лукшъри Белек се облизвах и си останах само с облизването. Още са ми мокри джуките, говореше се за 60% индирим....топки.
Разсмя ме  valerko☺️
Освен да гледаш още по- ранни резервации. Тоест края на септември тая година.
Роже беше споменал ,че е направил септември месец миналата година резервация за някакъв нов хотел.

# 425
  • София
Selectum luxury имаше страхотни цени за май/началото на юни, голямо намаление беше.

# 426
  • София

Точно за нашето семейство 2+2 /3г и 10г/със собствен транспорт в Гюрал сега гледах, ако си удължим с няколко дни почивката ни идват по 550 лв на ден.

На човек или на помещение? И защо ако ги удължите? А ако не ги удължите?
Че нашите идват бая повече. Вероятно е заради типа стая.

Хора, подвела съм ви. Объркала съм типа стая. Поевтиняването не е над 1000, а "само" 600 лв. Ей, отдъхнах си!:satisfied: А може ли разликата да идва от това, че в нашата цена има включена някаква медицинска застраховка, а в цената на Емералд няма? Ама пък не вярвам застраховката да е толкова скъпа.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 15:33 от Клер

# 427
  • Варна
Здравейте, може ли някой да каже колко излиза застраховка Отмяна на пътуване ? Един възрастен и дете на 12 . Може ли в случай че детето се разболее преди пътуването да се възползвам или е за по-тежки случаи?

Приблизително 5% от сумата.

Може да се прави както за пакетни пътувания така и за самоорганизирани.

Какво разбирате под разболее? Иска се причина, която възпрепятства лицето да пътува подкрепена с медицинска документация. Хрема примерно не е такава причина.
Да, юни не пътувахме заради пострадало дете и ни върнаха 100% стойността на пакета, НО имахме малко време до датата на тръгване, нямаше становище до нея,  така че никое от лицата в резервацията не тръгна, предоставих повече от нужната документация както и спазих всички точки по договора.
Това е за Евроинс.
Дали си струва застраховката - да, изгорях със сума равна на 5%, вместо тази на 100%
Скрит текст:
Юли пътувахме извън страната и пак си пуснах застраховките с тях. Септември сме в Турция през агенция и личен транспорт, но имам допълнителна застраховка към агенцията и само здравна с Евроинс имаме.
Октомври отново имаме самоорганизирато пътуване извън страната и съм пуснала здравни и отмяна с Евроинс. Имат страшно удобна онлайн платформа. Избираш си рисковете, сумите, пращат ти код за плащане, веднага полиците по мейл и в профила ти са видими.

Тази година януари изобщо не беше ранни. През януари вече цената и на двата хотела беше скочила драстично както и бяха на стоп сейл. Двете ни турски резервации бяха направени преди 20.10.
22ра година излязоха цени и си стояха до НГ, но след силния сезон 23та, то резервациите за 24та изобщо не бяха на този принцип.

# 428
550лв на помещение. Ние сме за 7 нощувки, резервирани още ноември месец, но се чудя дали да си резервирам още 2 допълнителни на новата цена Simple Smile

# 429
  • София
550лв на помещение. Ние сме за 7 нощувки, резервирани още ноември месец, но се чудя дали да си резервирам още 2 допълнителни на новата цена Simple Smile

Щом ви е изгодно и можете да си го позволите, не се колебайте, според мен.

# 430
  • София

Разсмя ме  valerko☺️
Освен да гледаш още по- ранни резервации. Тоест края на септември тая година.
Роже беше споменал ,че е направил септември месец миналата година резервация за някакъв нов хотел.

Ми на 11.10. съм платил за тая година, те като излязат ранните аз почти веднага съм на гишето. Лани се върнах на 2 или 3-ти октомври и горе-долу 1 седмица се забавих, не че ако бях платил месец по-късно щеше да има промяна на цената, ама нямам търпение. Естествено предварително съм проучил хотелите, едно време правих едни екселски таблици на А3 формат, сега се събират на А4....остарявамееее, остаряваме, критериите вече много са занижени, търсех пързалки, плаж, мохито, добра храна...сега и море да няма не е проблем.

# 431
Здравейте, днес ми изплатиха обезщетението от  Би Ейч Еър за закъснелият полет на 30.05.2024г. от Анталия за Пловдив. Честно да си призная не се надявах, че ще получа пари. Сега деветте часа закъснение ги гледам от друг ъгъл. Който е пострадал тази година от закъсненията на полетите, да не се колебае да си търси правата.

# 432
  • Beyond the Frontiers
Гюрал от 2 седмици имат промо -30% (поне така го виждам при едни турски партньори).
Calista Luxury също имат някакво промо. За 3 дена цената падна с 300 лв. (луксозно помещение гледам).

Petia.iv, абсолютно си се изплащат обезщетения. Стига да отговаряте на изискванията за такова. Бавно е, да. И трябва да си пазите бордни карти, касови бележки - ако имате други разходи.

# 433
  • София
В Кемер почти никой не ходи,заради плажа там.Едва ли ще намериш отзив от българин.
Така си и мислих, но реших все пак да попитам 😊
На нас плажът не ни е важен, цяло лято сме по хубави плажове, а и го гледаме за НГ. А Кемер ми харесва много заради планината зад хотелите. Миналата година в Paloma foresta беше приказна гледката от терасата. Благодаря все пак! 😊

# 434
В Кемер почти никой не ходи,заради плажа там.Едва ли ще намериш отзив от българин.
Така си и мислих, но реших все пак да попитам 😊
На нас плажът не ни е важен, цяло лято сме по хубави плажове, а и го гледаме за НГ. А Кемер ми харесва много заради планината зад хотелите. Миналата година в Paloma foresta беше приказна гледката от терасата. Благодаря все пак! 😊

Може ли да споделите кои са предпочитаните от вас хубави плажове?

Общи условия

Активация на акаунт