На море в Турция - тема 84

• 60 653
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Последният отзив ме подсети да питам - тези, които вече сте летували в Белек, имаши ли хапещи рибки? В стрес съм, да си кажа честно.

Кога заминавате и в кой хотел?
Ние летим в петък и ще сме в Корнелия Диаманд в Белек.

# 661
  • София
Последният отзив ме подсети да питам - тези, които вече сте летували в Белек, имаши ли хапещи рибки? В стрес съм, да си кажа честно.

Кога заминавате и в кой хотел?
Ние летим в петък и ще сме в Корнелия Диаманд в Белек.

Ние сме със собствен транспорт и ще бъдем в Гюрал.

# 662
  • София
После да споделите за Корнелия 😌 Приятна почивка!

Тъкмо се бяхме спрели на него за септември и видях че основния ресторант е изцяло на закрито и се отказахме, но може да не съм разбрала правилно, знам ли!

# 663
  • Пловдив
Тези хапещи риби явно се появяват август.Защото от предни години също се оплакват,че попадат на такива риби.Ние почиваме винаги юни средата и досега сме нямали такъв проблем нито в Лара,Белек и Сиде.

# 664
  • Берлин
Славейче, ти беше ли в Тр на почивка, че ти изтървах следите?

# 665
  • София
Тези хапещи риби явно се появяват август.Защото от предни години също се оплакват,че попадат на такива риби.Ние почиваме винаги юни средата и досега сме нямали такъв проблем нито в Лара,Белек и Сиде.
И ние като Славейчето почиваме винаги от средата на юни до началото на юли.
За мен това е най-хубавия сезон за море в Турция. Голяммм ден, може да плажуваш до 20часа вечерта, морето и басейните топли, лятно настроение, персонала все още е на 6. Сезона сега започва и им се работи. Всичко е на макс.
И хапещи рибки не сме виждали!

# 666
 Рибките хапят когато се застоиш повече  на едно място. Ако се движиш и плуваш не.

# 667
  • София
Е дано пък през септември да се прибират, знам ли. Но няма да мисля за това сега.

Юни ми е невъзможно да почивам с големи деца. Иначе и аз бих го избрала.

# 668
Е дано пък през септември да се прибират, знам ли. Но няма да мисля за това сега.

Един път са ме хапали в Сиде, беше края на септември. И определено не го усетих както пише съфорумеца "като боцкане и гъделичкане". По скоро като убождане. На крака ми се появи червено кръгло петно с диаметър около 5мм и приличаше като кожата да е изтъняла, не знам точно как да го опиша. След това винаги съм гледал да се движа във водата и повече не ми се е случвало. Но пък аз съм си любител на басейните и не се задържам много в морето.

# 669
Коя офлайн карта ползвате при пътуване в Турция?

# 670
Коя офлайн карта ползвате при пътуване в Турция?
Sygic и гугъл мапс

# 671
# 672
  • somewhere over the rainbow
Забравих да похваля интернета на BNEsim /жива да си, AIR!/. Много лесна инсталация и пускане. 10 ГБ са 1.60 лв. с кода за отстъпка - мога да дам и моя /реферален/. Интернетът беше хубав през целия път. В Турция май няма 5G, но и 4, та и 3 стигаха за игрите на детето и клипчета.

# 673
  • София
Запазвали ли сте трансфер от/до летището през booking.com? Дава ми много по-добра цена от gettransfer и мисля че някой друг ги беше похвалил също. Не ми се рискува по принцип, защото едната посока ни е сутрин рано.

# 674
Мен буукинг също ме е изненадвал с хубави цени...
Но тези цени се появяват след като се логнеш в профила.

Общи условия

Активация на акаунт