Камък в бъбрек

• 1 084
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Нали е администрация към болницата? Какви са й задълженията?

# 16
  • София
Другия вариант е бърз, безболезнен и ефективен. Още повече, наличното разбито се вади на момента.
Ами, добрите уролози и техника са в частните болници. В Александровска това не работеше, във Военна онова, върви там, ела тук и накрая пак плащаш консуматив, скенер, изследвания, сонда, бла бла бла…. Пълна скръб сме.
Говори ми на мене колко е безполезен. И след процедурата си имах камъчета.
Късата клечка, сори.
Аз имах 24 часа бъбречна криза и свърши!
Но аз си имах три месеца 24 часова бъбречна криза, нон стоп! После спах три дни Laughing

Без политическите окраски е точно така. Кютат ден да мине, друг да дойде.

# 17
  • Пловдив
Преди 13 дни направих страхотна бъбречна криза... Камъче тръгнало от левия бъбрек  и запушило уретера. Казаха много вода да пия и лекарство, което разширява уретера. Еее, болките продължава всичките тези 13 дни и днес вече излезе. Отказах стенд, на скенер не отидох, но отидох в Хисаря, напълних си вода и най-после се оттървах. 😂

# 18
Направих си лазерна процедура през уретера в Александровска. Препоръчвам, всичко мина много добре и специалистите бяха на ниво. Д-р Маринов е лекаря, който ме оперира. Излезе около 1200лв до тук, след месец ще махам стенд. Успех на търсещите.

# 19
Здравейте на всички с камъни.  2 интервенции през 7 години досега. И НЕ СЕ научих да ги изпикавам все стигам до операции ( водят ги интервенции).Последния  се беше скрил в уретера  до пикочния мехур и се видя само на цветна.
Сегаао отново от месец с циститни симптоми .1 месец пикам често пари боде.
2 ехографа(само удебелена стена на пикочния мехур)2 стерилни (чисти) кръв обикновена урина чисти ,ГЕНИКОЛОГ микробиология  -чисто.
Уролог нефролог и изпити всички реклами уро по телевизията даже и монурал  И НЯМА ефект вече съм на ръба
Мисля да направя скенер. Какво ще ме посъветвате?

# 20
Здравейте на всички с камъни.  2 интервенции през 7 години досега. И НЕ СЕ научих да ги изпикавам все стигам до операции ( водят ги интервенции).Последния  се беше скрил в уретера  до пикочния мехур и се видя само на цветна.
Сегаао отново от месец с циститни симптоми .1 месец пикам често пари боде.
2 ехографа(само удебелена стена на пикочния мехур)2 стерилни (чисти) кръв обикновена урина чисти ,ГЕНИКОЛОГ микробиология  -чисто.
Уролог нефролог и изпити всички реклами уро по телевизията даже и монурал  И НЯМА ефект вече съм на ръба
Мисля да направя скенер. Какво ще ме посъветвате?
Пий повече вода.

# 21
  • София
На колко сте години, че да разберем и ние и вие.

С вода, билки, чайове НЕ СТАВА.

# 22

Какво не става ?
Ако имаш вече камани няма да изчезнат. Но спират да се образуват ако пиеш повече вода.

# 23
На 42 това има ли значение

# 24
  • София

Какво не става ?
Ако имаш вече камани няма да изчезнат. Но спират да се образуват ако пиеш повече вода.
Ела го обясни на моите бъбреци, дано те послушат Laughing

На 42 това има ли значение

Скенер направете, наистина. Ще се види всичко.

# 25
Благодаря  ви това ще направя

# 26
  • БГ
Преди 13 дни направих страхотна бъбречна криза... Камъче тръгнало от левия бъбрек  и запушило уретера. Казаха много вода да пия и лекарство, което разширява уретера. Еее, болките продължава всичките тези 13 дни и днес вече излезе. Отказах стенд, на скенер не отидох, но отидох в Хисаря, напълних си вода и най-после се оттървах. 😂
От коя чешма?

# 27
Не правете това вкъщи!

# 28
  • Пловдив
Чешмата на центъра ми казаха местните!

# 29
  • гр.Пловдив
Попитах какъв е камъка, защото баща ми имаше уратен. Правеше кризи и успя да го стопи с лекарства. Тогава не се предлагаха в България, беше преди 10 г. Тук не му дадоха адекватно лечение. Буквално един лекар му каза за тези лекарства и беше “ако имаш пари и кой да ти ги купи от чужбина, това е лечението”. Ако не, ще мислим нещо тук и колко ще е ефективно - не се знае.

Камъните не могат да се изследват какъв вид са, докато не напуснат тялото. Дори на ехограф и скенер не се вижда какъв вид са, така че след отделяне на парченца или цяло камъче се дава да се изследва.

А ехографа след определена големина ли е възможно да ги замери,понеже са ми казвали,че имам малък камък,но без повече подробности и насоки Thinking

Общи условия

Активация на акаунт