Търся контакт с проф. Цветелина Танкова

• 54
  • 4
  •   2
Отговори
Здравейте. Спешно търся контакт с проф. Цветелина Танкова!
Искам да ме прегледа спешно. Обиколих цяла София по спешност и никой не ми помогна. Уголемява ми се гушата и се схваща и били, моля помогнете

# 1
Искам да ме прегледа спешно. Обиколих цяла София по спешност и никой не ми помогна. Уголемява ми се гушата и се схваща и били, моля помогнете

От кога са ви оплакванията? Щом е спешно идете в спешното, силно се съмнявам професор да ви приеме за преглед по спешност.

# 2

От кога са ви оплакванията? Щом е спешно идете в спешното, силно се съмнявам професор да ви приеме за преглед по спешност.
В кое спешно да отида, моля препоръчайте? В Пирогов няма ендокринолог, а в ИСУЛ в момента няма лекари, а утре имали визитация

# 3
За това попитах от кога сте в това състояние. И защо решихте, че точно ендокринолог ви трябва? Дори да няма ендокринолог, ако случаят е спешен ендокринологичен се вика лекар на разположение.
Но друг лекар ще прецени за какво сте.Може да не сте за ендокринолог.

# 4
За това попитах от кога сте в това състояние. И защо решихте, че точно ендокринолог ви трябва? Дори да няма ендокринолог, ако случаят е спешен ендокринологичен се вика лекар на разположение.
Но друг лекар ще прецени за какво сте.Може да не сте за ендокринолог.
Приеха ме в унг по спешност и казаха, че не съм за тях, а за ендокринология и не направиха нищо

Общи условия

Активация на акаунт