За тези, които четат любовни романи № 47

• 73 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Звучи ми доста добре, добавих я в списъка.

Съвсем скоро четох това на Линда Хауърд – https://www.goodreads.com/book/show/8267386-running-wild
Не знам аз ли нещо съм се повредила, авторката ли се е повредила. Преди я харесвах. Сега не успях да дочета книгата. Тотално елементарен, плосък стил, неубедителни герои... Зле.

Сега съм на това, засега е добре, но съм още в началото – https://www.goodreads.com/book/show/215352156-from-here-to-eternity

# 376
  • Варна

От авторката на „Сделка с дявола“

Понякога трябва да отидеш на почивка, за да разбереш, че си избрала грешния човек. Защото мъжете си остават загадка, докато не отидеш с тях на ваканция.

Бившето гадже на Дрю Уилсън я кани на Хаваите със семейството си точно когато нейният живот се разпада на малки парченца. Тя решава, че моментът е подходящ да му даде втори шанс. Каква е уловката ли? Част от това семейство е и доктор Джошуа, братът на бившето гадже, истински грубиян, който е намразил Дрю от пръв поглед и дори я е заподозрял в намерението да офейка със семейното сребро. А сега очевидно е решил да ѝ вгорчи живота – постоянно ѝ се вре в краката, съсипва тропическите приключения и сякаш това не стига, незнайно как и защо Дрю започва да се пита дали противното докторче не е братът, с когото съдбата е решила да я събере.

Отлично четиво и още от остроумните диалози, които толкова харесах в първата книга. - Букуърм Ейнджъл

Година: 04.11.2024

Ализе - отдавна чаканата легендарна наследница на трона на джиновете - най-накрая е открила своя народ, а може би и короната си. Кръвожадният владетел на Тулан Сайръс ѝ предлага зловеща сделка: такава, която ще започне със сключване на брак и ще завърши с убийството му. В замяна на това Ализе ще получи неговото царство.

Тъмната репутация на туланския цар го е изпреварила и целият свят знае за кървавото му минало. Би трябвало да е лесно да го убие. За да изпълни съдбата, която й е предопределена, и да спаси народа си, Ализе може би трябва да приеме предложението му. Но колкото повече го опознава, толкова повече се колебае дали страшните истории за него отговарят на истината.

Обгърнатият от тайни Сайръс желае Ализе още откакто за първи път я среща в сънищата си. Но когато разбира, че тези видения са му пратени от самия Дявол, не желае дори да я вижда. И все пак въпреки взаимните си усилия да се презират, Ализе и Сайръс изпитват един към друг непреодолим копнеж, който може да унищожи и двамата…

Междувременно принц Камран пристига в Тулан, жаден за мъст...

Книга трета от поредицата ТОВА ИЗТЪКАНО ЦАРСТВО

Планираната дата на издаване е 9 ноември 2024.

# 377
  • София
Попрехвърлих "По правилата" на Пенелъпи Уорд. Началото бе някак добре, въпреки че писането не ми харесваше, диалозите, изобщо някак повърхностно бе всичко, но викам хайде да видим докъде ще стигне. Не, не и не. П
Скрит текст:
родължи да е елементарна и това е. Прехвърлих към финала и я заковавам на 1 звезда. Сега проверих, че на "Обяснения в омраза" съм лепнала 2 звезди. Явно не ми допада писането на авторката и я зачерквам.
Същата работа.

З
Скрит текст:
вучи ми доста добре, добавих я в списъка.

Съвсем скоро четох това на Линда Хауърд – https://www.goodreads.com/book/show/8267386-running-wild
Не знам аз ли нещо съм се повредила, авторката ли се е повредила. Преди я харесвах. Сега не успях да дочета книгата. Тотално елементарен, плосък стил, неубедителни герои... Зле.

Скрит текст:
Сега съм на това, засега е добре, но съм още в началото – https://www.goodreads.com/book/show/215352156-from-here-to-eternity
И при мен го има този момент. Авторки, които съм чела с удоволствие, сега не ми допадат. Или те пишат различно, или аз остарявам.

Значи "Обвързани с чест" отпада след коментарите ви.

# 378
Завърших втората книга на Кора Райли за Данте и Валентина и тази ставаше за четене, но не е нещо особено. Много ми напомняше на друга мафиотска книга, която бях чела, но не се сещам коя( и там жената беше женена за гей и беше девствена). В книгите има някакъв замисъл, но не е развит добре.

# 379
Така е, Mi6i, изпълнението е ужас и не е от превода Grinning Аз прочетох книгата за Джиана и Матео, която беше горе-долу, но пак мега слаба главна... Четвъртата книга пък за Лилиана и Ромеро изобщо не се чете, май приключих със серията... Не обичам да зарязвам книги, затова и продължих с поредицата, но май е време за изключение.

# 380
  • Варна

Могат ли две разбити сърца да направят едно цяло?

След смъртта на сестра си преди четири години Савана Личфийлд живее без капка радост от живота. Сега, вече на 17 години – същата възраст, на която почина Попи, – болката от загубата е вече нетърпима. Когато терапевтът ѝ предлага да се запише на пътуване около света, което е насочено да помогне на тийнейджъри да се справят с преживяна загуба, Савана неохотно се съгласява, като през цялото време стиска здраво неотворения бележник с писмата на Попи.

Кейл Удс е гневен. Някога най-обещаващият млад хокеен състезател, той вече не желае да стъпи на леда, тъй като е скован от спомените за по-големия си брат, починал едва преди година. Когато родителите му го записват за нетипичната терапия, категорично отказва да тръгне – но въпреки това го прави.

Савана и Кейл се отправят на това пътуване и постепенно намират утеха един в друг. Откриват мъждукащата светлина, която само другият може да даде. И колкото повече биват привлечени, толкова по-възможно става да излекуват разбитите си сърца.

Късче по пръснато късче.

Планираната дата на издаване е 23 ноември 2024.

История, която ще ви накара да тръпнете от вълнение, но и ще ви омагьоса. Тази книга е съвременна класика в жанра си.

Теа Гуанзон

„Когато луната се излюпи“ вдъхва нов живот на жанра, а Сара А. Паркър има пленителна и лирична проза. Смях се, плаках, получих всичко, което исках. Зашеметяващ фентъзи свят, в който трябва да се потопите.

Рейвън Кенеди

Той е огън и жупел. Аз съм разтрошен лед. Нашият сблъсък носи разруха, но аз с радост ще изгоря. Докато светът не се разпадне.

Рийв имаше репутацията на една от най-добрите наемни убийци на бунтовниците от Рони О Елта.  До деня, в който не я заловиха... Сега, когато е затворена в тъмница, от която единственият изход е смъртта, Рийв трябва да преосмисли бъдещето си и да направи избор.

Някога Каан знаеше какво е щастие. Преди любимата му да бъде отнета от него. Преди парчетата от перфектния му живот да се посипят като сребърен дъжд по земята. Сега Каан се скита, сянка на предишното си Аз, а спомените са единствените му спътници. До деня, в който не среща нея – жена, която би трябвало да е мъртва. Онази, която може да промени всичко…

Песента на тяхната любов ще разтърси света и ще събуди сили, спящи от цели епохи. А когато и последните звуци заглъхнат, нищо вече няма да бъде същото.

„Когато луната се излюпи“ е феномен, който промени стандартите за романтично фентъзи. Пригответе се за вселена, изградена с много въображение и внимание към детайлите, и герои, които няма да напуснат мислите ви дълго след като затворите книгата.

Година: 30.10.2024

# 381
Това на Тили Коул ми звучи интересно. Има и друга нейна книга на бг. Някой чел ли е нещо на автора?

# 382
  • Бургас
Това на Тили Коул ми звучи интересно. Има и друга нейна книга на бг. Някой чел ли е нещо на автора?
Goodreads ми я  дава като втора книга след първата, Хиляда целувки и едно момче. И първата пропуснах, сега очевидно ще пропусна и втората. Предпочитам нищо да не чета, отколкото за умиралка.

# 383
Видях, че първа я има в  библиотеката. Пуснах си заявка, че я няма налична. Ще дам отзив като я прочета. Рейтинга и на двете е добър

# 384
  • Бургас
Новата книга на Ана Хуанг е добра, но не толкова добра колкото историите от Господарите
https://www.goodreads.com/book/show/204538483-the-striker

# 385

Коледния календар
Тя се е отказала от любовта и Коледа... но съдбата има други планове.

Украсяване на елхата на фона на коледни песни ли? Кали иска просто да се завие с одеяло вкъщи и да хибернира цяла зима. Все още я боли, след като дългогодишният ѝ приятел я е зарязал и в никакъв случай не иска да се прибира в родния си град за празниците, за да го гледа с новата му идеална половинка.
Кали е обявила война на Коледа като истински Гринч, но досадната ѝ, адски настоятелна сестра Анита няма да ѝ позволи да се откаже толкова лесно от живота, любовта и коледните празници. Вдъхновена от тяхна позабравена традиция от детството, Анита я изненадва със специален коледен календар. Скрива в него малки подаръчета и различни ежедневни предизвикателства, с които да изкара Кали от зоната ѝ на комфорт, да ѝ върне увереността и да събуди коледния ѝ дух.
Кали подхожда с неохота към тях, но тогава среща Марко - чаровен пекар, с когото сключват сделка и започват да изпълняват предизвикателствата заедно. Възможно ли е двайсет и четири вълнуващи дни, пълни с ароматни курабийки, горещ шоколад, състезание с шейни и неочаквани срещи да спасят не едно, а две разбити сърца преди Коледа?

# 386
  • Пловдив
Мисля че тази книга,която се върти из интернет не е официалния превод. Не че има някакво значение. Вече много трудно харесвам книги ,написани само от една гледна точка-обикновенно на главната . Но, в случая с тази книга ми хареса повече историята разказана от гледната точка на Лука. Но,едва ли ще я преведат.
Не че сега не се зачетох в една точно такава, но е писана през 2014, когато не беше модерно много да се пише и от името на главния. Но ми излезе че ще правят по серията филм и аз да не остана по-назад реших да я прочета
https://www.goodreads.com/series/105846-stage-dive
Ще правят сериал също и по The Black Dagger Brotherhood , това май го четяхте

lina_bs, по Stage Dive на Кайли Скот ли ще правят филм? Дано да го направят качествено, че книгите са много добри. Поне за мен. Simple Smile

Ioana_g, чела съм почти всички книги на Тили Коул. Тази поредица определено най- ми хареса.
https://www.goodreads.com/series/128581-hades-hangmen

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 16:40 от alessina

# 387
Новата книга на Ана Хуанг е добра, но не толкова добра колкото историите от Господарите
https://www.goodreads.com/book/show/204538483-the-striker

Наистина е добра, ама има едно но ... Сега чакаме книгата за Вук

# 388
  • Бургас
alessina,
Скрит текст:

Lazanya, дали ще има книга и за Себастиян според теб?

# 389
  • София
...

Ioana_g, чела съм почти всички книги на Тили Коул. Тази поредица определено най- ми хареса.
https://www.goodreads.com/series/128581-hades-hangmen
Ау, тази поредица и на мен ми харесва много, но е дарк, и то доста специфична. Определено не е за всеки.

Общи условия

Активация на акаунт