Вчера сутринта се събудих с причерняване и световъртеж. Мислих, че съм станала рязко просто. Да, но това продължи целият ден - кръвното ми беше 60-65 на 90-100, пулс около 60. Виеше ми се свят, както в легнало, така и в изправено положение. Пих айрян, много течности, ядох шоколад. Нищо не помогна. Днес ситуацията се повтаря. Не съм бременна. Не знам на какъв специалист да отида или какви кръвни изследвания да пусна, защото не мога да определя на какво се дължи това състояние. В здравословен план - преди 4 месеца ми откриха Хашимото, три месеца пих хормони и трябваше да отида на контролен преглед. Спрях лекарствата, но не съм се явила на преглед, защото свободен час има чак в края на месеца и тогава ще ида. Друго - преди две седмици спрях глутена и яйцата, защото детето се оказа с алергия и покрай нея и аз не консумирам. Третото е, преди 4 години забременях, родих, кърмих две години и спрях, защото забременях и сега кърмя 11ти месец второто. Нямаше нито ден почивка между тези две раждания и вероятно организмът ми вече е изтощен. На 33 години съм, ако има значение. Някакви съвети? Ще се консултирам с личния другата седмица, просто се чудя дали на някого му се е случвало и каква е била причината и как да си помогна междувременно. Благодаря предварително