"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 783
  • 454
  •   1
Отговори
# 195
Минавам на всички да пожелая един ведър и усмихнат ден! newsm10

# 196
Добро утро мили мои,
аз пак съм на -0,100 кг!!! Явно така ще я карам... Важното е, че от понеделник до днес за 4 дена глад съм точно -1кг  Laughing Можеше и по-добре да е, но и на това съм доволна! Проблем с апетита нямам за сега, успешно го контролирам, но кръвното ми много пада и то изведнъж, при предишната ми диета миналата година, даже паднах по стъпалата... Confused Сега пия повече кафе, за да го задържам нормално, но пък не мога да спя с три кафета за деня... Кажете нещо по безобидно няма ли, да ме държи свежа??? Мога ли да пия витамини или нещо ободряващо.....??

# 197
Steli_Meli -мед, моето кръвно е много много ниско, аз без диета припадам, а с диета....-но меда ми помага

# 198
Добро утро мили мои,
аз пак съм на -0,100 кг!!! Явно така ще я карам... Важното е, че от понеделник до днес за 4 дена глад съм точно -1кг  Laughing Можеше и по-добре да е, но и на това съм доволна! Проблем с апетита нямам за сега, успешно го контролирам, но кръвното ми много пада и то изведнъж, при предишната ми диета миналата година, даже паднах по стъпалата... Confused Сега пия повече кафе, за да го задържам нормално, но пък не мога да спя с три кафета за деня... Кажете нещо по безобидно няма ли, да ме държи свежа??? Мога ли да пия витамини или нещо ободряващо.....??

Мисля, че няма да имаш никакви проблеми да пиеш витамини все пак са полезни не ти вредят  Naughty
Успех и дано вече да няма такива неща.  bouquet

# 199
  • София
Може д ме изядете, но на мен вчера като ми падна кръвното, изпих един ред бул... Знам, че не е полезно, но ми дойде страхотно.

# 200
Мога ли да пия витамини или нещо ободряващо.....??
Защо не опиташ със сок от лимон. Можеш да си го разреждаш с вода. Не знам как действа на кръвното. Аз като пиех се чувствах много свежа. Но не трябва да се пие много продължително време тъй като действа кръвосъсирващо.
Пробвай  Peace Нищо няма да загубиш  Simple Smile

# 201
Благодаря ви, сега тичам за мед и лимон, витаминчета...  bouquet

А защо ред-була не трябва да се пие при диети, не че съм пила скоро... даже го бях забравила...
Енергийните напитки от този вид вредят ли?... newsm78

# 202
момичета много ми се ядат пуканки, не знам дали мога да изям едни без масло; само за пуканки си мисля от вчера

# 203
  • София
Добър ден на всички!
Момичета, като гледам тия пастички и тортички дето се вихрят из страниците бая гладен ден ще да е било  Laughing Поздравления на всички които са устискали!  newsm10 Щото аз не съм от тях... срам не срам хапнах си шоколадче вчера  Embarassed Какво да се прави японската диетка колкото и да ми харесва не е за мен. Затова ще си карам по-старому иначе трябва да се абонирам в някоя сладкарница  Laughing sisin4e това за шоколада в подписа ти спокойно може да бъде визитната ми картичка  Joy

# 204
Сладуранки,направихте ли вече сутрешната ведрина ? nuts

# 205
Сладуранки,направихте ли вече сутрешната ведрина ? nuts
В процес на правене сме  newsm68
момичета много ми се ядат пуканки, не знам дали мога да изям едни без масло; само за пуканки си мисля от вчера
Ако наистина не може да мислиш за нищо друго хапни една, ама въпроса е  дали ще може да останеш само с нея, защото аз хапна ли нещо значи омотвам цялото пакетче например  hahaha

# 206
Моята ведрина е вечерна. В 8 приспивам бебо и започвам да работя върху себе си. Другите вечерят по това време, а аз така не съм при тях и не се изкушавам. После отивам сама в кухнята да паса трева. Салата без подправки ми прилича на трева. Mr. Green

# 207
момичета да ви питам кафето как го пиете.със сметана и захар или без.много ми горчи  а без кафе немога че кръвното ми е много ниско.успех на всички за днешния ден.аз днес си свалих диска на синди крауфорд и още един с аеробика и започвам да тренирам на обяд.

# 208
момичета да ви питам кафето как го пиете.със сметана и захар или без.много ми горчи  а без кафе немога че кръвното ми е много ниско.успех на всички за днешния ден.аз днес си свалих диска на синди крауфорд и още един с аеробика и започвам да тренирам на обяд.
Без, разбира се.Захарта и сметаната са много вредни , ако спазваш диета.Мисля , че може със захарин.  bouquet

# 209
а бе позволявам си понякога към кафето суха сметана, то не може съвсем от всичко да се лиши човек Laughing вчера реших и да направя малка почивка и да си хапна пържени картофки Grinningа днес съм все още на чай инхуа и кафе, за обяд  пиле с марули, а вечеря няма да има, че съм на танци и гледам да хапвам поне три часа преди тях, лек ден момичета

Общи условия

Активация на акаунт