"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 706
  • 454
  •   1
Отговори
# 270
Добър вечер  Grinning
Всички ще успееме бе мацки, я по-ведро. Вижте аз колко кила свалих за 10 месеца Simple Smile
И като тинейджърка пак свалих горе-долу толкова Embarassed
В диетите мога да съм постоянна, но в пустите му там упражнения и спортуване Embarassed добре че се отчитам пред вас. Като пиша, че не съм спортувала да ми се карате много.

piddochia и на мен вечер най-ми се хапва
И да прегрешите с една тортичка на две три седмици веднъж не е фатално Peace
Целувки на всички Heart Eyes

# 271
Grinning на вас кога ви се дояжда на мен ве4ер най-много;в момента пия сок и пуша защото отново ми се дояде

Ти какво си мислиш, че правя в момента  newsm53 newsm53 newsm53 пия сок от ананас и пуша...  newsm10 само дето сока/кафето и цигарите не ми излизат от устата...  newsm47 Аз прекалявам с тях много повече отколкото с храната... А относно огладняването... от както се помня ям един път на ден и това е вечер...  smile3514 (знам, че е грешно и това може да е причина за напълняването ми също), но денем съм твърде заета с хайманосване по улиците, кафета и цигари  Blush Blush Blush

# 272
има хора, които като ядат по един път ве4ер и отслабват-ама аз не съм от тях.мога цял ден да не ям, но доиде ли ве4ер озверявам, но съм забелязала, че ако ня ям вечер се чувствам по-добре на сутринта. но змейското в мен проговаря след 18 часа

# 273
Миранда какъв сок пиеш? Такъв от кутия ли ? И по колко горе долу на ден си пийваш от него  Thinking

piddochia и на мен ми е направило впечетление, че когато ям късно вечер на сутринта коремчето ми е подуто и се чувствам зле. То принципно не е  казано да не ядеш след 18:00. Аз знам, че до 20:00 можеш да си ядеш. Нали и тук го пише. За основните цикли на тялото. От 12:00 до 20:00 се приема храна  Simple Smile

# 274
 smile3502 smile3502 Мдаааааммммм  smile3502 smile3502

sisin4e сока ми е 1/2 прясно исцеден лимон + лъжичка мед + вода или 100 % натурален ананасов сок или касис (аз друг не пия) от кутия, като пия по 300 мл. (имам една 150 мл. чаша и пия 2 такива на ден, за да се плакна с цигарите, че не мога на сухо  hahaha Joy hahaha) като повече не гледам да пия, че става лошо... По някога с чаша отгоре, ако в заведение не пия кафе или чай си поръчвам сок  newsm78 Междудругото днес в кафето пих вода и кафенце и приятелката ми каза следното... "Ти как така вода пиеш? Що не пиеш някоя кола ала бала?!?"  hahaha Joy hahaha Викам си на акалеца на моито дупе ша се лепне на моя тлъст тумбак ша се лепне и кой ша кара после тренажора - ти ли ?!?!?  hahaha Joy hahaha

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 22:43 от miranda_rs

# 275
да де след 18:00 или 20:00 аз докато заспя все съм си гладна

# 276
Как може да пиеш такъв сок. Я да те нахокам. Ти сигурно си го знаеш, но все пак да си го кажа. В тези сокове няма нищо естествено. Само някакви киселини. Отделно са много калорични. За същите калории по-добре хапвай плодче или си прави фрешче.  Peace

# 277
  • София
Здравейте мацки,аз не мога да смогна на писанията ви,камо ли да се включа Mr. Green

Тука някое от момичетата беше споменало ,че ще ходи на инфрачервена сауна./капсулка/Дали е отишла,искам да изкаже впечатления.
От много отдавна съм му навита на това чудо.Изгаряло за 30мин.600 калории.

А за това в колко часа последно хапваш.Хубаво е да има поне 3/4 часа време преди лягане.Ако лягаш в 22,най-късно 19:00 трябва да папкаш.
Аз вечерям към 8,лягам в 1...Това са 5 часа-не издържам,разбира се и към 11 хапвам плод:))))

# 278
Как може да пиеш такъв сок. Я да те нахокам. Ти сигурно си го знаеш, но все пак да си го кажа. В тези сокове няма нищо естествено. Само някакви киселини. Отделно са много калорични. За същите калории по-добре хапвай плодче или си прави фрешче.  Peace
yes Не пий такъв сок. Naughty

# 279
Здравейте мацки,аз не мога да смогна на писанията ви,камо ли да се включа Mr. Green

Тука някое от момичетата беше споменало ,че ще ходи на инфрачервена сауна./капсулка/Дали е отишла,искам да изкаже впечатления.
От много отдавна съм му навита на това чудо.Изгаряло за 30мин.600 калории.

А за това в колко часа последно хапваш.Хубаво е да има поне 3/4 часа време преди лягане.Ако лягаш в 22,най-късно 19:00 трябва да папкаш.
Аз вечерям към 8,лягам в 1...Това са 5 часа-не издържам,разбира се и към 11 хапвам плод:))))

УТРЕ-ще съм на инфра+вибро+парна-казаха,че е единствената от този модел капсула;после има и виши душ ако искаш, аз ще го пропусна, че имам работа; ще споделя утре какъв е резултата

# 280
Ааа Исайкова не се оправдавай. Това, че не смогваш не го приемаме за оправдание  Naughty Дори и да не прочиташ всичко няма да се сърдим. Отчитай се, споделяй полезно инфо с нас. Дръж ни в течение как върви "борбата" с килограмите и т.н.
Относно сауната. Ние обсъждахме инфрачервена но не капсула, а кабина. Много е приятна но не знам дали ефекта е същия като при капсулата.  Wink

# 281
И пушиш.... Ау мирандааа.... ooooh! Stop Не е хубаво за здравето ти.Защо не опиташ да спреш?Аз например никога през живота си не съм пробвала да пуша,не искам и да пробвам. Naughty

# 282
да де sisin4e обаче бях писала, че ще ходя и на такава в капсула-по-била хубава за слабеенето;и най важното за мен главата е отвън

# 283
Нищо в този живот не става като с магическа пръчка, не се ли потрудим сами  
Това ми хареса!  bouquet

# 284
  • София
piddochia ,къде ще ходиш?
sisin4e  Blush,засрами ме...
Я кажи малко подробности за кабинката?Пропуснала съм...Ти ходи ли,къде ?

Борбата...иде ми да метна този кантар през балкона.Не е възможно 5 дни да показва едни и същи цифри.Електронен е ...Много му се дразня...Не мърда от 58.9 #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт