"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 710
  • 454
  •   1
Отговори
# 255
Добър вечер на всички.
Днес геройски устоях пред един ябълков пай. Погледах го, размислих струва ли си така да се проваля, и накрая си поръчах сок от червен портокал.
Сега ще лягам, че нещо съм се вкиснала. Лека вечер на всички.

# 256
и много съратнички мирандичка.гледам част от моите колежки, които се тъпчат ли тъпчат и от ден на ден дупетата им се оголемяват.днес видях едно момиче на около 15 години-беше огромна-и висока и много едра, когато си на 15 и изглеждаш така е гадно.знам защото аз на 13 бях огромна-но се заех  и свалих-познайте с какво-с плодове естествено, аз жалост след 20 започнах да качвам и свалям отново -стигах и до 70 кг. мисля вече по-възможност да не ходя в дебелания отново.
ТедЪ Grinning браво

# 257
...
Аз при такова ядене съм + 10 кг. на следващия ден
...
Еее недей да говориш така. Naughty Истинската човешка красота идва отвътре....

# 258
днес видях едно момиче на около 15 години-беше огромна-и висока и много едра, когато си на 15 и изглеждаш така е гадно.
Много е гадно но напоследък виждам много такива деца, че и по-малки от 15годишни. Поколението масово затлъстява и то от ранна възраст.
И лошото е, че хората са много лоши. Като те видят, че си дебел и те смятат за чумав. Няма да забравя една случка в един магазин за хр. стоки. Майка и дъщеря пазаруваха. Дъщерята беше доста едра на видима възраст около 12-13 години. Според мои преценки момиченцето да беше над 90 кг. След като приключиха пазаруването и излязоха от магазина един мъж (клиент) каза: "Това същество става само за да яде и сере". Супер грозно и грубо ми прозвуча. Как може да има толкова жестоки хора. Не се знае на какво се дължи наднорменото й тегло. Може някаква болест да е довела до това....  Sad  Да си представи, че неговата дъщеря е такава дали щеше да казва същото  Thinking Хората са страшно жестоки и понякога не го осъзнават.

# 259
днес видях едно момиче на около 15 години-беше огромна-и висока и много едра, когато си на 15 и изглеждаш така е гадно.
Много е гадно но напоследък виждам много такива деца, че и по-малки от 15годишни. Поколението масово затлъстява и то от ранна възраст.
И лошото е, че хората са много лоши. Като те видят, че си дебел и те смятат за чумав. Няма да забравя една случка в един магазин за хр. стоки. Майка и дъщеря пазаруваха. Дъщерята беше доста едра на видима възраст около 12-13 години. Според мои преценки момиченцето да беше над 90 кг. След като приключиха пазаруването и излязоха от магазина един мъж (клиент) каза: "Това същество става само за да яде и сере". Супер грозно и грубо ми прозвуча. Как може да има толкова жестоки хора. Не се знае на какво се дължи наднорменото й тегло. Може някаква болест да е довела до това....  Sad  Да си представи, че неговата дъщеря е такава дали щеше да казва същото  Thinking Хората са страшно жестоки и понякога не го осъзнават.
ooooh! ooooh! ooooh! Това е една адски неприятна история.Но и децата трябва да се замислят над това как изглеждат.Те от малки трябва да си поставят ясни цели и да се стремят към тях.

# 260
ooooh! ooooh! ooooh! Това е една адски неприятна история.Но и децата трябва да се замислят над това как изглеждат.Те от малки трябва да си поставят ясни цели и да се стремят към тях.

Права си, но от друга страна едно 12 годишно дете например според теб дали има толкова акъл, че да се замисля за външния си вид ако това не е възпитано у него от родителите му.
Родетели трябва да учат децата си как да се хранят и да им обясняват нещата, а не да ги тъпчат с шоколади, вафли, бонбони и тем подобни още от 1годишна възраст.
Просто родителите трябва да участват в уформянето на личността и визията на децата си. Това е моето мнение.
Не може да се очаква едно детенце да знае какво и колко да яде.

# 261

Права си, но от друга страна едно 12 годишно дете например според теб дали има толкова акъл, че да се замисля за външния си вид ако това не е възпитано у него от родителите му.
Родетели трябва да учат децата си как да се хранят и да им обясняват нещата, а не да ги тъпчат с шоколади, вафли, бонбони и тем подобни още от 1годишна възраст.
Просто родителите трябва да участват в уформянето на личността и визията на децата си. Това е моето мнение.
Не може да се очаква едно детенце да знае какво и колко да яде.
Напълно съм съгласна с теб.  bouquet

# 262
и много съратнички мирандичка.гледам част от моите колежки, които се тъпчат ли тъпчат и от ден на ден дупетата им се оголемяват.днес видях едно момиче на около 15 години-беше огромна-и висока и много едра, когато си на 15 и изглеждаш така е гадно.знам защото аз на 13 бях огромна-но се заех  и свалих-познайте с какво-с плодове естествено, аз жалост след 20 започнах да качвам и свалям отново -стигах и до 70 кг. мисля вече по-възможност да не ходя в дебелания отново.
ТедЪ Grinning браво

Аз бях и съм си същото все още..., а дали сега ще се променя... искрено се надявам да е така... Последно бях 62 кг. преди 4-5 год..., като преди това бях към 80кг. (свалих с плодове и разделно), после пак нагоре и то много по... Но има и друго - ти казваш ''тъпкане''  Confused Confused Confused и т'ва го има  newsm78 вярно, че от глад и неядене не можеш да си с наднормено тегло, но пък незнам как е било при теб..., но просто ако се храня, дори и нормално ставам прасе за съжаление..., ти го каза, когато съм на сурови плодове и зеленчуци и аз отслабвам... защо така става всеки път незнам..., хранене да, но не и тъпкане при мен..., но пак съм си тежка категория... Имам проблем и не ме е срам да си го призная, въпросът е: А дали този път съм намерила правилния отговор и ще успея?  newsm78

Радвам се за постиженията ти, както и на останалите   bouquet Радвам се, че ви има и заедно виждате, че можем... За някои финала е твърде близо, за други далече..., но всяка една от нас заслужава това, защото се БОРИМ за да го постигнем... Нищо в този живот не става като с магическа пръчка, не се ли потрудим сами  bouquet

Целувки сладурчета   bouquet

# 263
съгласна.родителя е важен в случая-той възпитава;нашите ме видяха докъде мога да стигна и после ми дадоха начален тласък:)мен затова ме кефи плодолечението, защото помага при почти всички случаи-ако се прилага както трябва.
при мен е мирандичка проблема е, че когато ям ям.когато ям нормално дебелея по 1-2 кг. на пример по коледа 10 дена ядох ли ядох и скъсах един панталон. но когато ям и аз плодове и зеленчуци умерено и правя гиманстика свалям.но при мен идеята е че трябва да си промена начина на хранене, което се и опитвам

# 264
естествено ще се промениш, нали натам си се затичала.няма нищо невъзможно, за този който иска

# 265
Мирандичка аз съм сигурна, че не 62 ами 52 можеш да станеш. Ти го искаш много. Трудиш се и съм сигурна, че ще го постигнеш. Въпроса е само да не се отказваш защото си на прав път. Въпрос на време е резултатите да излязат на яве 

# 266

Това е ужасно  Sad Sad Sad Но за жалост е ежедневие вече в България... Относно възпитанието да съгласна съм, че родителите са тези които са отговорни за живота на детето си, така както същите са му го дали на този свят... и когато видят какво става с него трябва да му помогнат и навреме да намерят решение на проблема - в случая затлъстяване в ранна възраст..., но в други случаи те нямат вина... Да понякога проблема става от невежество, от незнание, от лакомия и тъпкане до безобразие, но има и др. фактори, от които човек е безсилен да се бори или каквито и пари да плати лек ляма - говоря за раждане, стрес, разрушен метаболизъм, болестни състояния, хормонални нарушения и т.н... Решение има на всичко, но за да се избави човек от това - трябва да осъзнае проблема си  Confused Confused  Confused Аз не го осъзнавах преди, но с годините разбрах, че не заслужавам тези мъки, които ми носи тлъстото тяло... и сега съм твърдо решила да преборя каквито и да било фактори, довели ме до тук... Но е гадно, жалко и т.н. да си такъв, да познаваш такъв или да виждаш такъв човек (ако си от хората, на които им прави впечатление)... Да гадно е за тези, които знаят какво е..., но тези които не знаят или възпитанието им ги бие яко в петите... за тях това е смешно, за тях тези хора са обект на подигравка и т.н... Но както всички казваме, които сме тук в темата - важен е човекът като човек..., ние можем да си дебелееме и да слабееме както си искаме... Килограмите на човек са моментно състояние..., но характера и душевността му са за цял живот...   bouquet

# 267
както винаги права,позитивна и добра smile3525 newsm51 smile3525

# 268
Мирандичка аз съм сигурна, че не 62 ами 52 можеш да станеш. Ти го искаш много. Трудиш се и съм сигурна, че ще го постигнеш. Въпроса е само да не се отказваш защото си на прав път. Въпрос на време е резултатите да излязат на яве 

sisin4e и piddochia благодаря ви  newsm51

# 269
 Grinning на вас кога ви се дояжда на мен ве4ер най-много;в момента пия сок и пуша защото отново ми се дояде

Общи условия

Активация на акаунт