"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 772
  • 454
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте милички  bouquetИ аз упорито си продължавам да съм си на диета Peaceно от вчера сам 1 кг отгоре а сам изяла зелена салата ябълка и 1 кисело мляко Sadкак е възможно  Shockedа мерки сам свалила от ханша и талията  newsm78 кантара ми е смотан от старите дано в него да е пречината  ThinkingА днес съм се наказала и сам само на течности Naughty.Утре е луната диета но  ние ще празнуваме 11 год от свадбата и няма да мога да я спазя а аз задължително 1-2 дена в седмицата си гладувам и съм само на течности.И пак немога да сваля кг за 1 месец сам само -8 кг EmbarassedПожелавам на всички успешна и минусова седмица.Лека и спокоина вечер на всички Hug

Миличка не мисля, че САМО - 8 кг. е повод да се отчайваш... Това си е страхотно постижение, даже  Hug Hug Hug  Приятно изкарване на празника и все така много много любов   bouquet А за кантара, ако имаш възможност купи си нов - старият ме показваше с 3-4 кг. отгоре... А от електронния нямам оплаквания... понеже всеки ден дава разлика + или - грамове, чат пат ме радва и с цяло кило  Whistling Whistling Whistling но поне виждам ясно какво показва... Също така от един фитнес инструктор знам, че при диета се свалят повече мерки, отколкото килограми... костната структура на всеки е различна... (тежка / лека) Сигурно имаш приятелки на твоите години, килограми и височина примерно, но всяка една от вас изглежда по различен начин, убедена съм (поне при мене е така)... А относно пълното гладуване и то си е относителна работа спазвам лунна от 1 година почти всяка седмица - еми да ти кажа все ми е тая вече... Убедих се че най-важно е балансираното хранене, равния обем калории и по честото хранене (поне 3 пъти)... Преди се хранех 1 път на ден и лунувах всяка седмица, а килата мърдаха с минус 1-2 веднага след гладуването и до следващото гладуване си бях същия кюфтак  Sick Sick Sick Постоянство и разумност в храненето това е  Naughty Относно застоя вече 2 седмици съм пуснала котва и резултатът е - 1.5 кг. нещо такова  Crossing Arms Каквото ям се превръша в сланина  #Cussing out Ще видим какво ще става от понеделник живот и здраве...  #Crazy #Crazy #Crazy

Целувчици   bouquet и бъди спокойна и мисли позитивно  Hug Hug Hug всички заедно ще остлабнем   bouquet  bouquet  bouquet
Благодарности нямам думи с които да ги изразя newsm51Ти си нашият психолог   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  : Незнам знаеш ли колко мн ми помагаш благодаря  bouquet

# 241
Благодарности нямам думи с които да ги изразя newsm51Ти си нашият психолог   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  : Незнам знаеш ли колко мн ми помагаш благодаря  bouquet

Аз психолог ?!?  newsm78 Неееееее не съм  Whistling Whistling Whistling Вие ми помагате милички, вие  Hug Hug Hug Или точно казано ЗАЕДНО сме в борбата и една на друга си помагаме и заедно ще успеем   bouquet  bouquet  bouquet

# 242
miranda_rs-за наелоните и спането-незнам колко е полезно, но се поизпотявам по краката и кожата ми е много гладичка;
sisin4e-пробвай каланетика или пилатес-аз правя само пилатес-за крака и цялостно-общо двете са около 40 мин.

# 243
Добър вечер,красиви принцеси.  bouquet Днес трябваше да ми осми ден на японско чудо,но не го спазвах. Blush

# 244
Добър вечер kiticat Ти не приключили с японското ? Или ще караш 14 дни.
piddochia благодаря   bouquet ще пробвам непременно. Дано да ми хареса и да практикувам по-често.  Hug

# 245
Мислех да карам 14дни, защото много обичам яйца и мога всеки ден да си ги хапвам.Слагам им и малко солчица. Blush Но....Днес бях на "шоколадова диета":сутринта изядох една мелба,на обед една вафла и вечерта един натурален малък шоколад. Blush   
    ВНИМАНИЕ:НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ СПАЗВАЙТЕ ТАЗИ ДИЕТА!!!

# 246
Мислех да карам 14дни, защото много обичам яйца и мога всеки ден да си ги хапвам.Слагам им и малко солчица. Blush Но....Днес бях на "шоколадова диета":сутринта изядох една мелба,на обед една вафла и вечерта един натурален малък шоколад. Blush   
въпреки, че ми е любимата ли?

# 247
въпреки, че ми е любимата ли?
Ами целите????

smile3513 smile3513 smile3513

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 20:35 от kiticat

# 248
точно това си мислех, че нне искам защото тъкмо съм почнала да се вмъквам в дънките ми еталон и никой не може да ме спре; дори и шоколада

# 249
Лол Каква е таз диета. Ти направо се уля шегичка мила. Надявам се това е било само за днес нали ? Скоро време да не се повтаря ясно?

Момичета утре има фаза на луната. Кой ще гладува ?  Thinking

# 250
точно това си мислех, че нне искам защото тъкмо съм почнала да се вмъквам в дънките ми еталон и никой не може да ме спре; дори и шоколада
smile3501 Браво!Успехът не идва при теб,ти отиваш при него...

# 251
Благодаря piddochia   newsm51 Остава и това да пробвам сега и няма да имам равна на себе си...  ooooh! ooooh! ooooh! Каквото чуя и давай...  ooooh! ooooh! ooooh!

Днес карам по схемата на Японското... 2 л. вода, 2 кафета, 250 мл. натурално сокче, 1 домат и печена на фурна скумриика, но няколко залака едвам едвам... Нищо не ми се яде и днес...  Confused  А вечерята се прескача... Надявам се да не погълна нещо по късно...  smile3506

Днес бях на "шоколадова диета":сутринта изядох една мелба,на обед една вафла и вечерта един натурален малък шоколад. Blush   

smile3521 smile3501 smile3521 smile3501 smile3521 smile3501 Ейййййй kiticat пак изби всичката риба в морето  newsm47 smile3501 newsm47 smile3501 newsm47 smile3501 Страшна си мацка   love001

Аз при такова ядене съм + 10 кг. на следващия ден

rotfImbo newsm62 rotfImbo newsm62 rotfImbo newsm62  rotfImbo newsm62 rotfImbo newsm62 rotfImbo newsm62

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 20:33 от miranda_rs

# 252
Лол Каква е таз диета. Ти направо се уля шегичка мила. Надявам се това е било само за днес нали ? Скоро време да не се повтаря ясно?
Момичета утре има фаза на луната. Кой ще гладува ?  Thinking
Спокойно аз съм педантична и съм строга към себе си.Утре задължително ще гладувам.

# 253
днес смених рибата с пилешка пържола и салата, защото около работа нямаше никъде риба, пила съм сок и вода и една ябълка; от мацката, която ми прави масаж разбрах, че при мен е повече мазнина и по-малко целулит и затова имам още в началото ефект от процедурите;днес в масажа ми включиха и вендузи

# 254
smile3501 Браво!Успехът не идва при теб,ти отиваш при него...

Браво  smile3501 Браво  smile3501 Браво  smile3501

На това се казва воля, на това се казва постоянство, на това се казва ясно поставена цел   newsm51

love001   love001   love001

Общи условия

Активация на акаунт