"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 777
  • 454
  •   1
Отговори
# 225
galiq_82 като бях млада ходех на степ, в първата част на гимнатиката, упр. са идентични треньорката каза тогава, че първо да научим движенията на краката и после на ръцете
miranda_rs -забранени неща не трябва да ям, че като почна няма спиране

# 226
момичета това с увиването на наилоните има страшен ефект.днес докато правех упражненията от касетата на синди се увих и страшно много се изпотих по бедрата и корема.затова смятам да продължавам. Peace

# 227
момичета това с увиването на наилоните има страшен ефект.днес докато правех упражненията от касетата на синди се увих и страшно много се изпотих по бедрата и корема.затова смятам да продължавам. Peace

Много пишете за тези найлони аз да задам един глупав въпрос - с какви найлони се увивате, стреч фолио ли, к'во ли newsm78

# 228
аз лично се увивам с домакинско фолио, това-прозрачното, не сребърното. като правя гимнастика. а понякога като съм сама спя с него

# 229
  • София
е познайте вече не съм ли гладна?
Нека аз, нека аз - ха на бас, че не ти се яде това което е по план  Grinning

Ха на бас, че с всички е така!  Joy  Joy  Joy

# 230
 здрасти, аз съм -1. 5 кг въпреки, че е само вода и , че не спазих съвсем точно дюкана. ядох и салатка зелена с риба тон и малко шоколад , ноо пак си беше скромно похапване. надявам се днес да съм по сериозна. засега съм яла 180 гр пуешко месо и 1 обезмаслено кисело мляко култура. да си дам мерките начално тегло 63 сега 61.5 . ръст 172. ханш и талия и тн не съм си измерила. целта ми е 50 кг и талията ако може 60 см Flutter Flutter спорт почвам от утре всяка вечер по един час.

# 231
е познайте вече не съм ли гладна?
Нека аз, нека аз - ха на бас, че не ти се яде това което е по план  Grinning

Ха на бас, че с всички е така!  Joy  Joy  Joy
е може да има някой, на който не му се яде-ама на работа всички ядоха някакви шоколади, пуканки -които на мен ми се ядат и т.н. 

# 232
пък при мен на работа цял ден мляскат бонбони пияни вишни, че има рожденничка  newsm45 , но аз гордо си сварих един чай Инхуа и сега ще изпия и втори с кефффф  Sick Sick Sick

# 233
Момичета Heart Eyes по принцип кога се теглите - сутрин преди да сте се облекли и на гладно или вечер преди лягане ??? Аз като се претегля сутрин кантарчето ми показва едно а вечер с килце отгоре!!! #Crazy

# 234
neonkaa ми то нормално сутрин да ти дава по -малко кг, след като организмът ти е преработил храната.тегля се сутрин на гладно по бельо

# 235
И аз така се тегля, според мен това е по-правилния начин, защото за вечерно теглене, не се знае колко грамчета си хапнал и изпил, а сутрин с едни и същи дрешки (бельо да речем) би трябвало да е по-точно!  Peace

# 236
neonka Само сутрин се меря аз. След тоалет, чисто гола за да са най-точни резултатите
Принципно човек като се мери трябва да е 5 часа след хранене и да не е поемал нищо друго освен вода. Така че според мен сутрин са най-точни резултатите

Scorpi Браво на теб, че удържаш. Мисли си как те като ядат тези бонбони ще са дебели, а ти като не ги ядеш ще ставаш все по-слаба и по-слаба

piddochia Ако наистина супер много ти се яде, най-добре си хапни за да се успокоиш Но ако не е толкова много по-добре недей

мацка Честито ти 1,5кг надолу Продължавай в същия дух. Какъв спорт смяташ да започнеш ?

galiq_82 Какви сто килограма бе моме Ще те пляскам. Радвам се, че ти харесва Пъмп ит Ъп-а  Wink Аз като теб съм малко скарана с ритъма. Скачам едно ръкомахам друго

Момичета да ви питам нещо. Искам нещо да правя някакъв спорт ама нещо, което да не е толкова динамично. Много се изморявам нещо Нещо "по-мързели" дали има като за мен. Нещо което да тренира предимно краката (над коляното) и коремчето

Вчера ядох грейпфрутче. Днес съм яла ябълчица и малко ананасче Мисля и утре така да карам на плодчета. Ако не чувствам трудност както до сега може и повече време да направя на плодчета. Но след това задължително ще папам много зеленчучета. Те някак си почнаха да ми липсват.

# 237
Добре сте с писането - да му мисля аз  Mr. Green БРАВО  Hug Hug Hug

аз лично се увивам с домакинско фолио, това-прозрачното, не сребърното. като правя гимнастика. а понякога като съм сама спя с него

Какво става като спиш с него? Потиш ли се? Намаляват ли обиколките?  newsm78

# 238
Здравейте милички  bouquetИ аз упорито си продължавам да съм си на диета Peaceно от вчера сам 1 кг отгоре а сам изяла зелена салата ябълка и 1 кисело мляко Sadкак е възможно  Shockedа мерки сам свалила от ханша и талията  newsm78 кантара ми е смотан от старите дано в него да е пречината  ThinkingА днес съм се наказала и сам само на течности Naughty.Утре е луната диета но  ние ще празнуваме 11 год от свадбата и няма да мога да я спазя а аз задължително 1-2 дена в седмицата си гладувам и съм само на течности.И пак немога да сваля кг за 1 месец сам само -8 кг EmbarassedПожелавам на всички успешна и минусова седмица.Лека и спокоина вечер на всички Hug

# 239
Здравейте милички  bouquetИ аз упорито си продължавам да съм си на диета Peaceно от вчера сам 1 кг отгоре а сам изяла зелена салата ябълка и 1 кисело мляко Sadкак е възможно  Shockedа мерки сам свалила от ханша и талията  newsm78 кантара ми е смотан от старите дано в него да е пречината  ThinkingА днес съм се наказала и сам само на течности Naughty.Утре е луната диета но  ние ще празнуваме 11 год от свадбата и няма да мога да я спазя а аз задължително 1-2 дена в седмицата си гладувам и съм само на течности.И пак немога да сваля кг за 1 месец сам само -8 кг EmbarassedПожелавам на всички успешна и минусова седмица.Лека и спокоина вечер на всички Hug

Миличка не мисля, че САМО - 8 кг. е повод да се отчайваш... Това си е страхотно постижение, даже  Hug Hug Hug  Приятно изкарване на празника и все така много много любов   bouquet А за кантара, ако имаш възможност купи си нов - старият ме показваше с 3-4 кг. отгоре... А от електронния нямам оплаквания... понеже всеки ден дава разлика + или - грамове, чат пат ме радва и с цяло кило  Whistling Whistling Whistling но поне виждам ясно какво показва... Също така от един фитнес инструктор знам, че при диета се свалят повече мерки, отколкото килограми... костната структура на всеки е различна... (тежка / лека) Сигурно имаш приятелки на твоите години, килограми и височина примерно, но всяка една от вас изглежда по различен начин, убедена съм (поне при мене е така)... А относно пълното гладуване и то си е относителна работа спазвам лунна от 1 година почти всяка седмица - еми да ти кажа все ми е тая вече... Убедих се че най-важно е балансираното хранене, равния обем калории и по честото хранене (поне 3 пъти)... Преди се хранех 1 път на ден и лунувах всяка седмица, а килата мърдаха с минус 1-2 веднага след гладуването и до следващото гладуване си бях същия кюфтак  Sick Sick Sick Постоянство и разумност в храненето това е  Naughty Относно застоя вече 2 седмици съм пуснала котва и резултатът е - 1.5 кг. нещо такова  Crossing Arms Каквото ям се превръша в сланина  #Cussing out Ще видим какво ще става от понеделник живот и здраве...  #Crazy #Crazy #Crazy

Целувчици   bouquet и бъди спокойна и мисли позитивно  Hug Hug Hug всички заедно ще остлабнем   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт