"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 780
  • 454
  •   1
Отговори
# 210
момичета да ви питам кафето как го пиете.със сметана и захар или без.много ми горчи  а без кафе немога че кръвното ми е много ниско.успех на всички за днешния ден.аз днес си свалих диска на синди крауфорд и още един с аеробика и започвам да тренирам на обяд.
Чe  захарта и сметаната са вредни няма спор, затова аз го пия с обезмаслено мляко, че иначе ми е много блуткаво Sick. Пък и при всички положения е по-добре да капнеш малко мляко, отколкото сметана  Peace

# 211
crazy_tikva и аз ако изям една ще омета всички. ще остана само с рибата, по японското, че довечера яденето е 0

# 212
crazy_tikva и аз ако изям една ще омета всички. ще остана само с рибата, по японското, че довечера яденето е 0
  newsm51

# 213
а бе позволявам си понякога към кафето суха сметана, то не може съвсем от всичко да се лиши човек Laughing вчера реших и да направя малка почивка и да си хапна пържени картофки Grinningа днес съм все още на чай инхуа и кафе, за обяд  пиле с марули, а вечеря няма да има, че съм на танци и гледам да хапвам поне три часа преди тях, лек ден момичета
Какво танцуваш? Thinking

# 214
Привет на всички! Наистина голям лаф сте му дръпнали снощи  Grinning Баш сега ли останах без компютър в къщи, че да не мога и аз да се включа в тез вечерни сбирки  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire Ама карай - ще ви чета сутрин  Heart Eyes Аз едва дочаквам утрешния ден да отида за свестен кантар, защото тоз не мърдаааа! И в понеделник ще кажа реални килограми - надявам се по-надолу да са Praynig Praynig Praynig Иначе японската си я карам както си мога, т.е. като си заменям това онова  Mr. Green

# 215
е познайте вече не съм ли гладна?

# 216
е познайте вече не съм ли гладна?
Нека аз, нека аз - ха на бас, че не ти се яде това което е по план  Grinning

# 217
а бе позволявам си понякога към кафето суха сметана, то не може съвсем от всичко да се лиши човек Laughing вчера реших и да направя малка почивка и да си хапна пържени картофки Grinningа днес съм все още на чай инхуа и кафе, за обяд  пиле с марули, а вечеря няма да има, че съм на танци и гледам да хапвам поне три часа преди тях, лек ден момичета
Какво танцуваш? Thinking

на фолк-аеробка ходя вече година Grinning но органима ми е свикнал с натоварването и сега си правя и вкъщи допълнителна гимнастика

# 218
здравейте момичета,
малчо още ми е зле, тея гадни зъби Cry
нищо не ми се прави, поне не ми се и яде Sad

Hug на всички

# 219
...
на фолк-аеробка ходя вече година Grinning но органима ми е свикнал с натоварването и сега си правя и вкъщи допълнителна гимнастика
Фолк-аеробика?Не бях чувала за такъв спорт.Разкажи нещо повече за него. Thinking Аз вече две години се занимавам със спортни танци.Много ми харесват. Hug Преди месец се записах и на багминтон.

# 220
китикатче и на мен ми харесват спортните танци много, и дори се каня и това да пробвам поне веднъж в седмицата Grinning а иначе фолк аеробиката продължава час и половина, има около 50 минути разгрявка, но тя включва и доста аеробно натоварване, разтягане,  след това през останалото време учим нови стъпки и танцуваме народни танци. спортувала съм доста, но това не мога с нищо да сравня - и като натоварване и като положителни емоции Grinning

# 221
китикатче и на мен ми харесват спортните танци много, и дори се каня и това да пробвам поне веднъж в седмицата Grinning а иначе фолк аеробиката продължава час и половина, има около 50 минути разгрявка, но тя включва и доста аеробно натоварване, разтягане,  след това през останалото време учим нови стъпки и танцуваме народни танци. спортувала съм доста, но това не мога с нищо да сравня - и като натоварване и като положителни емоции Grinning
Радвам се за теб. Hug  В спортните танци също има голямо натоварване,разтягане и сложни фигури.Обаче зависи от това как се занимаваш.Ако искаш да танцуваш само за разтоварване няма такива неща,но ако се занимаваш професионално няма начин как да не минеш през тях.  bouquet

# 222
Здравейте и от мен  smile3507
Много ранобудни има тука  Blush Blush Blush

Аз сега пия кафето  kaffeetrmker_2 и отивам да тренирам  jump Аз пия кафето от както се помня силно, черно и горчиво  newsm53 newsm53 newsm53

etomira:
Mirinda, мисля, че идеята за среща на отслабващите е страхотна  bouquet  bouquet Ще избием рибата в което и заведение да отидем и всички си поръчаме минерална вода и кафе Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy hahaha Joy hahahaАбсолютно  newsm51

piddochia не виждам лошо да се почерпиш мъничко с пуканки, няма да се истезаваме сега, ако нещо ни се прияде чак толкова.  smile3505 Дано някой не ме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire като чуе какви ги говоря..., но няма да се мъчим яяя от малко на никомъ не вреди  Wink Wink Wink

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss на всички ви  newsm47 newsm47 newsm47

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 13:16 от miranda_rs

# 223
Писали, писали..........
То не бяха любовни страсти, сладки изкушения, снажни тела, танци.......... и какви ли още не #Crazy Какво правите бе милички, ми тя Мирандичка само трябва нови теми да подготвя, че като гледам за 3-4 дни и айдееееееееее свърши Whistling

За любовните страсти искам да кажа, че просто трябва да се гледа напред. Зная, че трудно се преодолява раздяла, но живота е пред нас Heart Eyes

Sisin4e мен тортичката не ме изкуши, но ако сложиш някоя питка или баница #Crazy ще ми изхвръкнат очите. На мен проблем са ми тестените истори, мнооооооого ги обичам и благодарение на тях съм стотици кила. Добре че е kiticat, че да ни опресни малко паметта за какво все пак сме се събрали тук Peace

Аз днес за пръв път правих PUMP IT UP и страшно ми хареса, но установих, че съм страшно аритмична и без грам такт. Хората подскачат няляво, аз на майната си Joy Joy Joy, но като за първи път ми е простено, ще ги науча и послееее hahaha

Иначе съм на 1 кафе, 1.5л.вода и смятам да хапна малко кисело мляко сега, а довечера салатка като снощи bowuu

Хайде милички, гледайте по-позитивно на живота и всичко ще е ОК  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
За "любовните страсти" : Лесно е да кажеш,че си забравил някого , но е трудно да го наравиш. Heart Eyes
По другите теми няма какво да допълня.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт