Съвети за отслабване (догодина имам годеж)

• 114
  • 3
  •   5
Отговори
Здравейте момиче на 24 години съм искам да сваля кг всякакви диети съм правила тренирах но не мога да сваля не пия газирано отбягвам сладко и слоени неща в момента съм 65 кг поне искам да съм 55 кг ръст 1.68
Моля за помощ, догодина имам годеж!
Мога да пия хапчета, шейкове.

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 11:57 от Модератор Никол

# 1
То не може да пробваш 5 дни диета, да видиш, че за 5 дни нищо не е станало, да се откажеш, да продължиш да плюскаш, после пак диета...
Като тръгнеш с някаква балансирана диета, избягваща пакетирани изкушения, сладки неща и пр., не спираш с диетата. И не спираш да тренираш до годежа..

# 2
  • София
Трябва да спазвате някаква диета, а не просто да се ограничите от газирано и сладко. Ако все пак не можете да свалите килограми може да посетите ендокринолог, за да се види да не би да има някакъв проблем.

# 3
  • София
Нищо не пишеш за спорт и движение. Трябва да се спортува ежедневно, да се храниш балансирано и съобразно нуждите и да се избягват силно преработени храни.
Започни да ходиш поне 3 пъти седмично на фитнес. Плати да ти направят програма, следвай я стриктно, заедно с направена диета. Грамажите - не на око, а точно. Няма как да не се отслабне така.
Старите хора са го казали - глад и инат. А аз допълвам и редовно движение и спорт, за тонус, по-ефективен метаболизъм и за мускулна сила. Ако искаш да отслабваш, мускулите ти трябва да са силни и не, не си на диета, а това става начин на живот.

Общи условия

Активация на акаунт