Място за почивка близо до Стара Загора

• 1 069
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте!
Ще имам служебен път до Стара Загора и мисля да съчетая нещата с една нощувка на някое място с красива природа, което да си заслужава. Какво бихте ми препоръчали, в радиус 150 км. от Стара Загора?

Благодаря!

# 1
Хотел Армира в Старозагорски минерални бани
Това е първото, за което се сещам.
Ресторантът беше с чудесна градина, много романтична обстановка, менюто беше впечатляващо.
Като цяло е тихо и спокойно място за почивка.

# 2
  • София
Най-близо са Старозагорските минерални бани - те са малко по-нависоко от града и са заобиколени от ниските части на Средна гора. Има приятни хотели с басейни и СПА. Особено хотел "Армира".
Ако си фен на виното - Мидалидаре до Винарово предлагат нощувки, дегустации и СПА.
Ако е за една вечер и търсиш спокойствие и отмора на зелено - село Енина над Казанлък, хотел-ресторант "Пъстървата".

# 3
Също препоръчвам хотел Армира. Може да разгледате и Кингс Валей, на 3-4 км от Казанлък. Хотела е разкошен, ако Ви устройва като цена.

# 4
Само че за 1 нощувка много вероятно е да откажат настаняване. Нужни са поне 2 нощувки, а често в активен сезон, в какъвто сме в момента искат минимум 3 нощувки. По-добре е да се търси нещо в къща за гости.

# 5
  • София
В "Армира" и в съседния хотел - "Извор", приемат и за една нощувка.

# 6
Много благодаря!  За съжаление Кингс Валей наистина позволява само от 2 нощувки нагоре.

# 7
  • София
Има и още едно малко хотелче, точно срещу СПА центъра на Армира. Люляк беше май.

# 8
Много благодаря!  За съжаление Кингс Валей наистина позволява само от 2 нощувки нагоре.
Може да погледнете и тези: https://hotelspa-terma.com/bg-bg
https://www.bgholiday.com/hotels/hotel-zagore

# 9
Здравейте!
Ще имам служебен път до Стара Загора и мисля да съчетая нещата с една нощувка на някое място с красива природа, което да си заслужава. Какво бихте ми препоръчали, в радиус 150 км. от Стара Загора?

Благодаря!

В радиус 150 км от Стара Загора са Сливен, Пловдив, Пазарджик, Одрин, Северна Гърция...

# 10
Наблизо е и Павел баня, в село Ягода май също имаше някакъв комплекс.

# 11
Здравейте!
Ще имам служебен път до Стара Загора и мисля да съчетая нещата с една нощувка на някое място с красива природа, което да си заслужава. Какво бихте ми преп

В радиус 150 км от Стара Загора са Сливен, Пловдив, Пазарджик, Одрин, Северна Гърция...
в тази връзка какво точно предлагате?

# 12
Ами, не знам, 150 км радиус обхващат твърде много обекти.

# 13
Ами, не знам, 150 км радиус обхващат твърде много обекти.
Кажете няколко, които си заслужават според вас.

# 14
  • There I was on a July morning
Разгледайте комплекс Старосел, попада в радиусът, очертан от Вас. Има 2 СПА центъра, 2 ресторанта, предлагат винен тур с дегустация на вина, както и продават такива. Препоръчвам го. Хисаря също не е далече от Стара Загора. В градчето има археологически находки, както и хотели с или без минерални басейни. Посещавала съм СПА хотел Си комфорт, хубав е,   има и други подобни.

Общи условия

Активация на акаунт