Отговори
# 690
Ееее, тази фенка много скромно го раздава. Аз не мога да кажа, че точно тази сцена ще чакам. Има доста любопитни сцени! Тях ще чакам с по-голям интерес.

Цитат
Единствената сцена, която ще чакам, музикантът Нехир ще пее и Сайгън ще се присъедини към нея 🫠🎵💘 🎤
#EbruŞahin | #ÇağatayUlusoy
#TamBirCentilmen

# 691

Ново от Сю Heart

Гаддарци Heart

АйДаг Heart

# 692

Потъваш в този чувствен поглед и очи. Замислен и дълбок поглед. Тези пръстени как му отиват на кавалера. Визията напомня на Баръшко хем си приличат и по младост , хем е различен. Много ми харесва и впечатли фотографа на Джентълмена. 
Не знам дали е същия на този от Терзито мъж ли е жена ли е така и не разбрах всичко е изпипано с много красота, финес и стил. Модела си го бива чок харизматииик. Режисьора Онур Билгетай има похват.

Диди , ти започна ли го Гаддара или още Йок?

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 00:57 от femmi2

# 693
Чакам да видя Сторито ли ще го купи ;д

# 694
Фенката го раздава скромно с джентълмена  сал сцената с пеенето ще пеят в караоке бар.  Нас ни вълнуват други работи за 18 плюс.Joy  Филма ще е под този знак с еротик сцени. Лелей това по турската тв няма как да се случи. Колкото и да пискат платформите не могат да ги глобят и забранят.   
Засега не видяхме нещо кой знае колко шокиращо  явно го пазят за десерт от най изкушаващите ,луксозни и добрииии Stuck Out Tongue 
Сайгън ще си има дом. любимец куче 🐕 едно такова мъничко.
Как ли го е кръстил ?

# 695
Хайде лека и мека от мен Heart
https://x.com/i/status/1826339996007367119

# 696
Здравейте, дами!

Трудно се става след преживените емоции. Но чаша силно кафе в компанията на истински приятели винаги е чудесно средство за повдигане на духа и споделяне на преживяното.
Чачо за пореден път разтърси нета, а образът на жиголо ще ни преследва докато не изгледаме филма, а и след това.
Адмирации за таланта на нашия красив темерут. Умее да завладява, държи нащрек и в очакване за всеки следващ проект, защото знае какво да избере и как да го поднесе на уважаемия зрител.
Днес нямам сили да продължа с рубриката: "Чаатай Улусой - екскурзия в миналото", защото съм насочила взор към настоящето и близкото бъдеще с “Tam Bir Centilmen”.
И журналистите са в еуфория - статии за сериала изскачат отвсякъде.

Различен Çağatay Ulusoy, провокативна история: Netflix обявява датата на “Tam Bir Centilmen”!

22-08-2024 01:42
Netflix обяви датата на премиерата на своя нов филм “Tam Bir Centilmen”, с участието на Çağatay Ulusoy, със специално видео и кадри от филма.
“Tam Bir Centilmen”, продуциран от Onur Güvenatam, режисиран от Onur Bilgetay и написан от Deniz Madanoğlu, ще се срещне с публиката в Netflix на 26 септември.

“Tam Bir Centilmen” предава на публиката търсенето на истинското щастие на Saygın, който живее ослепително, но е дълбоко нещастен, с впечатляваща атмосфера. Филмът, който разказва за вътрешното пътешествие на Сайгън, който е описван като любимец и съблазнител на богатите жени, изследва сложното психическо състояние зад неговия блестящ външен свят.
Успешни имена като Çağatay Ulusoy, Ebru Şahin, Haki Biçici, Nazlı Bulum и Şenay Gürler придружават актьорския състав.

Сюжетът на “Tam Bir Centilmen” е накратко следният:
Отвън Saygın е човек, който е спечелил място за себе си в луксозния и бляскав свят. Повечето хора в града гледат на него като на съблазнителен и безчувствен хищник, любимец на богатите жени. Зад тази привидност обаче се крие съвсем друга истина. Saygın е мъж, който предлага на всяка жена това, което иска, може би емоционалното удовлетворение, което тя тайно желае, но се страхува да изрази. Неговата работа е да ги накара да се почувстват специални, ценени и важни; Но има един въпрос, който Сайгън никога не си задава: Къде е собственото ми щастие? Този въпрос навлиза в съзнанието му, когато среща младата и наивна Нехир и всички баланси и живот, които той внимателно е установил, се обръщат с главата надолу.

Пожелавам Ви един прекрасен нов ден, изпълнен с много усмивки, любов и хармония в чувствата!
Радвайте се на малките неща, които всъщност ни правят много щастливи!

# 697
Привет на всички:sunny:

Още сме под емоции и вълнение,  така е всеки път с проект или поява.
Определено нашият красив талантлив темерут  умее да завладява,  вълнува и разтреперва.
Фрага от сега предизвика бум, представете си какво ще е след това статиите ще са безбройни.  Забелязвам, че по принцип споменават каста и екипа зад продукцията  не говоря само за джентълмена. Имам предвид, че винаги повече внимание се отделя на главният актьор и по малко се говори за партньорки.   
С Ебру Шахин ще са красива и химична екранна двойка и всеки има своите фенове и пристрастия. Нормално да се въздиша и набляга по този неустоим красавец . Интелигентност, харизма, стил и класа!

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 13:02 от femmi2

# 698
# 699
Без думи:

Цитат
Разлика Çağatay Ulusoy 💗👑🧿  #Terzi #ÇağatayUlusoy #NetflixTürkiye #Netflix

# 700
# 701

Уаууууу ! Уникално произведение на изкуството ! Потничък , голичък и нежен... и чаши от елексира. Коя ли се е сгушила в него Нехир или някоя клиентка на джентълмена ? Как да не се размечтаеш и сънуваш горещи сънища.Nature Fire

Наздраве от Чачи и Лео - винаги са го сравнявали с него, като актьор.  

това е готино.. не се е променил много от тогава. Открийте разликите , но има свой маниери и движения, особено моделската походка. Егати пича! Sunglasses  

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 17:43 от femmi2

# 702

Момичета, вече съм на линия и можем да продължим с репортерстването.
Вчера бяхме като фурии, нямаше новина, снимка или видео, което да не сме споделили. Пренесохме де що има споделено из Х, Instagram, Tik Tok, Facebook за Джентълмена и в нашата тема.
Забавлявахме се и се наслаждавахме на поредния герой, изграден с професионализъм от Чачо.
Ейй, този красавец ни заля с емоции. Няма образ в неговата творческа биография, който да не блести!
Продължаваме в същия дух.
Аз започвам от рускините. Тях вчера почти не успях да отразя, но пък те ни зарадваха с превода на тийзъра.

Новини от Teammy:
Цитат
🎬🦊⚡ Чаатай Улусой във филма „Истински джентълмен“: блясъкът и бедността на едно жиголо. Новини от турски сериали за 21 август 2024 г.
👉 https://www.youtube.com/watch?v=86ueDqdfaEw

Цитат
💫📸 Хазал Кая в Урла.

Цитат
💥 Екипът на сериала „Геният“ отиде на снимачна сцена в Кипър

# 703

Момичета, вече съм на линия и можем да продължим с репортерстването.
Вчера бяхме като фурии, нямаше новина, снимка или видео, което да не сме споделили. Пренесохме де що има споделено из Х, Instagram, Tik Tok, Facebook за Джентълмена и в нашата тема.
Забавлявахме се и се наслаждавахме на поредния герой, изграден с професионализъм от Чачо.
Ейй, този красавец ни заля с емоции. Няма образ в неговата творческа биография, който да не блести!
Продължаваме в същия дух.
Аз започвам от рускините. Тях вчера почти не успях да отразя, но пък те ни зарадваха с превода на тийзъра.

Новини от Teammy:
Цитат
🎬🦊⚡ Чаатай Улусой във филма „Истински джентълмен“: блясъкът и бедността на едно жиголо. Новини от турски сериали за 21 август 2024 г.
👉 https://www.youtube.com/watch?v=86ueDqdfaEw

Цитат
💫📸 Хазал Кая в Урла.

Цитат
💥 Екипът на сериала „Геният“ отиде на снимачна сцена в Кипър

Истински фенове и фурии сме и за репортери ни бива. Няма неотразено и несподелено всичко под лупа се следи. И аз благодаря за приятната компания в темичката ни .
Благодаря за Хазалчето от Урла Heart Eyes

Пипииии:hugs: , айде скачай остави работата за малко и кажи  за джентълмена:heart_eyes:
Ани:heart_eyes: , като се прибере от лятната ваканция ще се включи и ще се зарадва много на тази изненада. Ще се радваме и Дени да намине.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 19:38 от femmi2

# 704
Продължавам с любимите ми руски групи:
Цитат
Усмихни се!
Ще удължиш живота си,
ще зарадваш приятелите си,
ще ядосаш враговете си.
#ÇağatayUlusoy ❤

Цитат
Един ден осъзнаваш, че животът е красив. И искам да спра този момент...
#ÇağatayUlusoy #EbruŞahin #TamBirCentilmen

Общи условия

Активация на акаунт