Отговори
# 90
На площад Таксим са напълно нормално е да ги види някой колкото и сета да не е разграден двор...

# 91
То това е толкова кратко, Диде. Не знаех къде е снимано. То вчера излезнало и друго с Хакан.
https://x.com/SrnySrkyssFan/status/1810138926448812100?t=Ha5xXQ2 … CHzN6bTxWuZA&s=19
Ама аз сега и него го виждам, защото вчера изобщо не влизах в социалките. Много ми е интресено какво ще стане с Джем и Лейля. Никак не очаквах Хакан и Серенай да ми харесат като двойка🫢 Ама пък сега много искам пак да ги видя какво ще измислят в следващия сезон. Този от първото клипче ще го играе май съседа.

# 92

Винаги, когато съм ходила в Истанбул, сме се застоявали на площад Таксим, но никога не съм попадала на сетови снимки.
"Шахмаран" изобщо нямам намерение да гледам, но бих обърнала внимание на сериала "Кой дойде, кой си отиде". Падам си по този жанр.
Ето и гифки от видеата:

# 93
Мерси за гифките, Еми☺️

Ох, аз имам малко изчанчен вкус за филми и  сериали. Харесвам такива фантасмагории. Не харесвам змии, честно казано, но такива някакви фантастични сюжети ми грабват много вниманието. Примерно Игра на тронове и Домът на дракона😀 За това и така чакам този Шахмаран, сюжета много ми допада😀 Аз примерно Айлето не можах да го догледам, честно ви казвам. Нещо хич не ме грабна сюжета там. Къванч нещо от много време не ми седи естествено на екран, та и актьорите не можаха да ме задържат.
Ама пък много хора казват, че много им харесва, та явно просто при мен нещо не работи, както трябва😀

Любов: Хакан и Лейля/ Протекторът
https://x.com/nisagul899/status/1810299370195067318?t=xGcQ9Yd1TMpUZxafh3fhZg&s=19

# 94
Хах Йоанка самата Серенай изпитва велик страх от змиите а Мерт съвсем спокойно до нея обесняваше ,че на Шиле е имало и за него не е било проблем и страх. ;д
Аз имам една среща с змия баща ми беше жив понеже живея тук до ел централата на близко и там си отглежаха разни зеленчуци и тн и от жегата една се беше проснала на асвалта за пътя към горичката за разходки сравнително голяма си беше.Разбира се ние заобиколихме от другаде а после 3 месеца не ходех натам от страх да не видя нещо подобно отново.
КГКГ е приятен много аз харесвам химията им с Хакан и Метин ,но образа на Метин е на един пълен шерефсиз.
Без да се гледа сериала няма как да се разбере...Еми няма нищо страшно в ШахМаран ;д
Аз пък много си го харесвам Семейството Heart

# 95
Ето виждаш ли, аз ти казах. Повечето хора си го харесват Айлето, просто моят вкус е някакъв много изчанчен😀 Ами не ми хареса, какво да направя. Даже, ако ме питаш и какво не ми хареса, не мога да ти кажа. Сюжета ли, какво ли...не знам😆🫢
Аз съм виждала змийчета на село като малка. Големи змии само по терариуми😀 Не са ли любими животинки, разбираемо, но не ми е гадно да ги гледам по телевизията😆🫢
Аз с Метин я бях виждала, но с Хакан не и много приятно ме изненадаха. Много ми харесаха като двойка и излъчване. Метин наистина го игра такъв. Аз от началото си го усещах, макар да опита да заблуди в сериала😀

Красивата Малбора в реклама на Магнум
https://www.instagram.com/reel/C9K10PRoUDs/?igsh=MXR2c2ZpMWp3NXQzdA==

# 96

Въйй, каква тема за змии сте открехнали. Аз изтръпвам от ужас само при споменаване на името ѝ. Не мога да ги гледам нито на тв, нито в терариуми. Бягам надалеч. Не съм виждала змия и ако видя сигурно веднага ще колабирам.
Онзи ден една съседка заговори, че зад блока ни в градинката миналата година са видели змия. А тъкмо моите синове оправиха дворчето отзад, опънаха шатрата и нагласиха люлката, за да мога на въздух и спокойствие да си релаксирам и да гледам сериалите. Още не смея да изляза отзад и дали ще се престраша не зная.
Но за тези влечуги достатъчно...
Момичета, попаднах на инфо в Тимито, но на Инеса хич не ѝ вярвам.
Пускам го и тук, може пък да излезе истина.

Цитат
#Teammy_CagatayUlusoy

💥 Ay Yapım TV продължава подготовката за римейк на арабския сериал Al Hayba, наречен „Бурята“, който разказва историята на мафиотски клан, който контролира контрабандата между Ливан и Сирия. Членовете на клана воюват от поколения с друга мафиотска група в същото село, превърнало се в център на истинска война. Както стана известно, това е един от няколкото сериала, които продуцентът Керем Чатай предложи на Чаатай Улусой (той беше поканен да участва и в сериала „Бягство от затвора” на същата компания)

# 97
Този сериал отдавна говорят за негов римейк бакалъм..
Еми , гуш ? Heart

# 98
Тука в по-близък план ъпдейт.
https://x.com/internesstt/status/1810375075851546926?t=C0B_uhith … rR7BlxCA-eyg&s=19
https://x.com/marsuslydia/status/1810372385050341590?t=oB0vfGh92 … 7qxfNoC03lVg&s=19

После Емито като има време ще й се помолим да ни направи гифки😜

Дахан стайл

Всички сериали, в които го вкарват феновете, звучат супер интересно😀 И накрая гледаме Чачко 120 кила в ролята на онзи ходжа😆 Представяте ли си? Ще умра просто🫢
Дано скоро излезе нещо вече официално и интересно. Време е да открехнат вратата за следващия проект👀👀👀

Чачо и Уур се размятат на сета
 https://x.com/cagatayyfanclub/status/1810370908948934665?t=N_dv- … APy_Zj4ONCMQ&s=19

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 22:21 от YoanaIv.

# 99
Всички сериали, в които го вкарват феновете, звучат супер интересно😀 И накрая гледаме Чачко 120 кила в ролята на онзи ходжа😆 Представяте ли си? Ще умра просто🫢
Дано скоро излезе нещо вече официално и интересно. Време е да открехнат вратата за следващия проект👀👀👀

Чачо и Уур се размятат на сета
 https://x.com/cagatayyfanclub/status/1810370908948934665?t=N_dv- … APy_Zj4ONCMQ&s=19

Представям си го и няма да е изненада пехливанина. Миналата година на Миконос си пиха узото с продуцента на филма , тая година почива на яхтата му. Явно уговарят и подготвят проекта.. Финансово е скъпа продукция.  
Не умираме от желание за тая роля ,но каквото такова. Не е здравословно това сваляне и качване на кила ,но изкуството иска жертви.    
Иначе дизитата в които го спрягат звучат интригуващо и интересно и ролите ще му паснат, като ръкавица.  
Само Рей Донован нямам представа какъв е не съм гледала оригинала.. екшън жанровете чок му отиват. Няма равен там , истински адреналин и кеееееф , особено като извади и държи и стреля с пАтлака и бие.  

За ”Шахмаран” сте публикували инфото за финалният втори сезон през август.  Най после две години минаха от премиерата. Забравих какво гледах и как завършва. Харесвам мистика и не е тайна че го загледах заради Бурак Дениз. Имат химия със Серенай и ми допадна в ролята.
На Буракджъм му лепнаха в новият сериал Йокуто Караел за партньорка. Изгубиха ме тука няма да се прежаля.
По темата за змийте изтръпвам от ужас и в реал и сериал , но в Шахсуто не беше толкоз страшно в първи сезон.  

Ани , за Айлето съм на същото мнение и усещане, като твоето и за Киво също.. Поддържа се няма спор , като актьор нещо не ме грабва напоследък , нито проектите, които избира и с коя ще си партнира също е от значение.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 00:23 от femmi2

# 100

Момичета, Hands Pray извинете ме, но трябваше да си взема вечерната доза социално общуване и да изляза с приятели по хладинка, че днес направо се сварих в собствената си мазнина.
За "Семейство" съм на коренно противоположно мнение от вашето. Много ми хареса сериала и подбора на актьорите. Сценарият беше супер, без никакви забележки, стегнат и много добре обмислен.
Киво също ми е любимец от доста години. Гледала съм много от продукциите му и винаги ми е допадала актьорската му игра. Като визия също си го харесвам. Единствено в този сериал и Серенай ми направи добро впечатление. Ефектна екранна двойка бяха двамата.
За пореден път се убеждавам, че всеки сериал има различно въздействие върху хората, че всеки актьор си има фенове, които го харесват и зрители, които не могат да го приемат.
И така трябва да бъде! Но да се влиза в словесна престрелка, да се налага чуждото мнение, да не се зачита личното, когато се коментира сериал или актьори - ето това ме изкарва от равновесие.
Щастлива съм, че в тази тема останаха момичета, които умеят да ценят различното, да проявяват уважение и такт. А чувството за хумор и настроението, което струи от всеки пост са наслада за четящите.
Ето и гифките, които спретнах:

# 101
Добро слънчево юлско утро и ден.  Nature Sunny Flowers Four Leaf CloverCoffeeCoffeeCakeCustardCustardTropical DrinkTropical Drink

Да видим дали днес красавецът ще ни зарадва с поява в цял ръст не само в гръбче.  
Залагам, че компанията релаксира в Анталия , Мармарис. Миналата година Чачо също прекара известно време в Мармарис. Където и да е няма папараци и лудница от народ. Те се блъскат в Бодрум, Чешме , Алачатъ. Но е факт, че Чаатай бей си върна предишните настройки след раздялата с бившатЪ и завръщането му на тв екран.  
Социален , общителен, земен ,внимателен ,усмихнат и не се крие няма от какво и от кого или да се срамува заради нещо.
Известните личности са така снимат ги , търсят се пикантерии дори където ги няма. Нормално е да пофлиртува , мъж е все пак и в началото га беше неопитен също го е правил и са го фоткали..Говоря за плажните папарашки  снимки от Бодрум с Беррак Тюзюнатач от периода на червените шорти. Бери тогава се беше доста напила и имаше и пикантни снимки.
Тя е по живота ,много темперементна и не си пада по сериозни връзки и такива е имала.   

Вярвам, че тази сициалност ще продължи и занапред и искам и да промени средата и опита да снима проект извън Турция.
Не е лесно  ако го пожелае ще го постигне ,защото е упорит, умен  ,талантлив и многоооо красив. Красотата отваря врати и разбира се нужен е късмет и правилните хора до теб.
Той има много международни фенове, които го подкрепят и поддържат.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 14:03 от femmi2

# 102
Здравейте, дами!

Скачам с кафето, че обедно време стана, а аз още не мога да отворя очи. Прегледах набързо някои от сайтовете, не открих нищо, но това не ме притеснява. Толкова много стари фотки и видеа с Чачо имаме - няма да скучаем и през днешния ден.
Феми, направи ми впечатление, че този път феновете не са така напористи да разберат къде точно почива Чачо и това ми хареса.
Проявяват уважение към любимеца си и чакат търпеливо сам да разкрие местонахождението си. Не се ровят в личното му пространство и не търсят локацията, просто се радват, че Чачо релаксира в приятна компания, сред приятели и се чувства отлично.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Çağatay и Ozge Ozpirinci на снимачната площадка на филма "Анадолски орли" 2011

Пожелавам ви най-приятните емоции, много усмивки и чудесен ден!

# 103
Винаги се радваме да го видим още повече когато е доволен , щастлив и усмихнат с верните и истински приятели.
Чачо фалш, лъжи и лицемерие не допуска до себе си.
Уважаваме личното му пространство и той ревностно го пази. Важното е да се забавлява и наслаждава на ваканцията морето , гмуркането и риболова.  Фанал е загар и тен личи си.

Излезе ли класацията в турския Социопол , може ли да проверите.  Още ли сме в десятката или извън..

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 13:46 от femmi2

# 104
Усмихнаха ме феновете с този гиф.
Чачо е невероятен сладур - усмихнат, спокоен и забавен.
Личи приятелската атмосфера на сета.

Излезе ли класацията в турския  Социопол , може ли да проверите.  Още ли сме в десятката или извън..
Феми, току-що проверих socipol.com . Все още я няма класацията за седмицата. Ако ме подсещаш до довечера пак може да погледна.
Продължавам с позитивното настроение - Сарп е на ред:

Общи условия

Активация на акаунт