Отговори
# 105
Привееет!

# 106

Ехааа, турските журналисти си намериха работа. Днес са се фиксирали върху заплатата на Чаатай. Отново взеха да му броят хонорарите.
Да ни е живо и здраво момчето и за следващия проект по тв да подписва още по-големи суми. Заслужава си печалбата!

Вижте колко спечели Dağhan Çağatay Ulusoy от Gaddar на епизод!

Заплатата на Dağhan Çağatay Ulusoy от Gaddar за епизод беше изумителна. Причината за края на сериала...

09 юли 2024 г. / 14:02 ч
Стана ясно колко печели на епизод от поредицата Чаатай Улусой, който се появи пред публиката със сериала Gaddar, в който споделя главната роля със Сюмейе Айдоган.
Тези, които са чули за хонорара, който получи известното име, коментират: „Стана ясно защо сериалът приключи“. Çağatay Ulusoy, който участва в популярни телевизионни сериали като Adini Feriha Koydum, Medcezir, İçerde и последно Gaddar, продължава да привлича вниманието с талантлива игра и добър външен вид.
Сериалът Gaddar, който не успя да постигне желания успех в рейтингите, имаше своя финал в края на първия сезон и Ulusoy отиде в Bodrum, Cennet Koyu на почивка.

ЗАПЛАЩАНЕТО МУ НА ЕПИЗОД БЕШЕ ЗАШЕМЕТЯВАЩО
Улусой, който участва в сериала Gaddar с важни имена като Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak и Erdal Özyağcılar, си взе почивка, след като сериалът продължи само 20 епизода. Заплатата, която известният актьор, който в момента се наслаждава на морето и слънцето на луксозната си лодка, получаваше на епизод от сериала беше изумителна.
Според твърдения в социалните медии, Çağatay Ulusoy е спечелил 2 милиона TL на епизод от сериала Gaddar. Тази информация предизвика голям отзвук сред публиката и много хора направиха коментари като „Стана ясно защо сериалът свърши“, „Той получи много пари“, „Можеше малко да му понижи кеша“, „Стана ясно защо работа с висок потенциал беше пропиляна."

# 107
После ще коментираме статията за хонорара. 

Емкаааа , тичай да донесеш улова от рибаря, който лично се е похвалил в ИГ стори. Зарадва ни казах ви кълбото позна. Колко ни е послушно юначето ни пу ,пу и красиво и усмихнато. За  всички , които си пожелахме фото в цял ръст не само в гръб. 

# 108
Цитат
И накрая, New Cagatay чрез Instagram.
Най-красивият рибар завинаги 💙🌊 #CagatayUlusoy

Не мога да повярвам! Чачо в стори да качи улова си, пък и музикален фон да му сложи.
Това трябва да се отбележи.
В Х само тази фотка може да се види.
Феновете пощуряха от радост!

Видеата от феновете ще пусна в следващия си пост.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 17:40 от Emiliya

# 109

Не мога да повярвам! Чачо в стори да качи улова си, пък и музикален фон да му сложи.
Това трябва да се отбележи.
В Х само тази фотка може да се види. Феновете пощуряха от радост!

Видеата от феновете ще пусна в следващия си пост.

ЧУДО! Как няма да пощуреят феновете в мрежите. Където и да отвориш виждаш тази снимка. Все така да продължава и още да ни радва. Heart Eyes косицата е порасла и е леко рошавичък. Не мога да му се нарадвам и наситя.
Гмуркал се е защото е с такова специално облекло. Ейваллах за улова да им е сладко на компанията и вино ще пийнат от избата. Риба да си в тоя живот да ти се усмихва ,шепне и любува.

Може ли да донесете коментари от Т или сторито му или не се виждат.  Има ли вече лайкове.  Това фото ще изчезне ли или йок?

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 21:40 от femmi2

# 110

Феми, аз съм качила линка от сторито на Чачо. Там коментари няма и доколкото зная след 24 часа снимката ще изчезне.
Ето малка част от коментарите в Х:
Неговата любов към Риби = Моята любов към него #Çağatay Ulusoy 🤍💙🌊
Обичам това малко докосване 🥵#ÇağatayUlusoy
#çağatayUlusoy ето какво обича най-много в този живот 😁🎣
Казваме "Любовна история" 😅  #ÇağatayUlusoy 🎣
Колко си красив 💗#cagatayulusoy
Усмивката на Чаатай ме кара да забравя репликите на краля ✨🐟🤏🏼🤍😎☺️ #cagatayulusoy
Най-голямата радост в живота е да се задоволяваме с най-простите и нормални неща, които самият живот ни дава. Винаги е удоволствие да те видя, момче ❤️ #CagatayUlusoy 🥇.
Косите му са дълги, той е загорял, красив 😍😎 #Çağatay Ulusoy
Красив е 🔥🔥🩶🩶 #Çağatay Ulusoy
Нашият красив актьор #cagatayulusoy, прави това, което най-много му харесва... 😍 #риболов
#çağatayulusoy

# 111
Момичетааа, здравейте💞
Много съжалявам, днес имах много работа. И вкъщи също, и на работа. Сега сядам за малко преди да почне полуфинала на euro2024. Влизам и инста и това стори беше първото, което виждам. Викам чакай да влизам бързо да ви видя😀

Много яка снимка. Тая риба малко големичка за моя вкус, а и много го закрива. Ама той е много готин тука

Чак и аз не можах да повярвам, че е качил и стори. Викам си правилно ли виждам?😆😆😆

# 112

Йоана, не се притеснявай! Върши си работата, че служебните ангажименти и семейството не се оставят. А темата и красавеца ни няма да избягат.
Отбиваме се тук, когато сме свободни! Отсъствия не пишем!
Мача няма да гледам, но ще ми е интересно да разбера резултата.
Аз покрай това стори от Чачо така се отнесох, че забравих да спомена за "Протектор".

На 9 юли 2020 г. излезе последният 4-ти сезон на сериала „Защитникът“ с Чаатай Улусой в ролята на Хакан и Харун.

# 113
Еми и аз се бях запътила да пускам за Протектор.
Още 2 клипчета от мрежите, където също празнуват годишнината☺️
Протектор си остава една от моите любими продукции. Искам пак нещо такова да направи😀

Финалът
https://x.com/forcagatayy/status/1810742291704992092?t=LgZlGVDLU … wsiAA75xixSA&s=19

https://x.com/forcagatayy/status/1810739637486547357?t=hyXGKSEMJ … TiS5ZV69u_uA&s=19

Ще гледам аз😊⚽️
Стискам палци на испанците 🇪🇸

# 114
Ани, подскачаш ли от радост?! Преди малко минах покрай тв и разбрах, че Испания води с 2:1.
Ето гифките от единия линк. По-късно ще сложа и другите.

# 115
Чатай : Като първа Нетфликс продукция, която беше направена в Турция, мисля, че това беше успешна работа. Щастлив съм да бъда в нещо такова. Благодаря (на феновете) на всички индивидуално, че ни подкрепят.
Хакан : "Ще тръгвам сега."

https://x.com/nisagul899/status/1810694122593800635?t=-xfCw4mBpLJ2ShY6mwcMmw&s=19

Айча Туран с нова визия за филма си

Ръза ( Давут- Ичерде) с колегите от сериала Маслиново дърво, чийто 2ри сезон върви в Нетфликс (или те първа ще го пускат, не съм сигурна, защото не съм го гледала).

Еми, ама повиках си. Такова скоростно първо полувреме направиха😀 Много са добри, нямат шанс франсетата. 95% съм сигурна, че  🇪🇸 ще са новите европейски шампиони😉

# 116
Ето и останалите гифки от финалния епизод:

Браво на испанския отбор! Продължават напред!

# 117
Лека нощ!🫶🏻

# 118
Здравейте, дами!

Бързам да сервирам кафето и изчезвам на басейн. Ще се "спасявам" от горещините. Не се издържа вече.
В Х е относително спокойно.
Отново някои фенове подхвърлят заглавия на сериали, в които ще участва Чачо, но това са само предположения.
Цитат
Новия сериал сериал "#YerAltı", написан от #BahadırÖzdener, тя ще бъде като продължение на EDHO. Имаше новини, че ще има състав освен Oktay Kaynarca и Yunus Emre.
Сега те казват, че #Çağatay Ulusoy е получил предложение.
(Надявам се да е вярно и той да го приема)
Това е всичко за сериалите #HudutsuzSevda и #YerAlaltı

Желая ви много слънчеви усмивки и ведро настроение!
Спорна сряда!

# 119
Добро утро, момичета💞

Минавам набързо да ви поздравя и потъвам и аз в натоварената Сряда😀

Едно такова ми е днес...😆🫢

И отново сладкия сладкият танц на Афра и Чачо💃🕺💃🕺
https://x.com/laya1315989/status/1810689597346570242?t=QJ_tCxm_6 … W8jM_eo9DV7g&s=19

Пожелавам ви успешна сряда, спорна работа, развлечения и позитивни емоции. До по-късно.
💞💞💞💞💞💞💞💞💞

Общи условия

Активация на акаунт