Отговори
# 30
Обаче не мога да видя от къде е тази снимка? Някаква информация намирате ли? Само един залез и туй то. Ама на мен ми е интересно къде са тея хора сега?😆

# 31
Последното инфо, което четох е, че İsmail Filiz почива със семейството си в Бодрум, но дали снимката е оттам нямам идея.
Хайде, чакам и Чачо да се "поразкърши" като аркадаша.

# 32
💥💥💥

Възможно е и от там да са.
Той последно си беше в Бодрум. Едва ли ще се мести постоянно да види всички🤔

Ямур от Гаддар пък е в Амстердам.

Както и Енгин Бей. Явно са на концерт на Тейлър Суифт.

Оя/ Неслихан пък явно се е преместила в Лондон за постоянно. И негодува за лошото време😀 Милата, шок за нея. Ама не мрънкаме, просто свикваме😆

Да ви покажа една връзка на феновете на Гаддар с последните събития около национала на Турция- Демирал, който се превърна за тях в герой на мача с Австрия. Момчето явно е направило нещо непозволени в радостта си и от европейската асоциация са го наказали. Та феновете казват:
Не сме лоши, но какво да правим,средата ни е лоша 🐺🤘

#BeFairEUFA

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 23:33 от YoanaIv.

# 33
Да ви покажа една връзка на феновете на Гаддар с последните събития около национала на Турция- Демирал, който се превърна за тях в герой на мача с Австрия. Момчето явно е направило нещо непозволени в радостта си и от европейската асоциация са го наказали. Та феновете казват:
Не сме лоши, но какво да правим,средата ни е лоша 🐺🤘

#BeFairEUFA

Ехаа, Йоана, хареса ми обзора, който си направила на актьорите от "Gaddar", а закачката на феновете е право в десятката.

Цитат
#ÇağatayUlusoy 🆕 #NuranaBagieva 🆕 #İlyasGüngör 🆕 #İsmailFiliz

Ето още две снимки (по стари) на Чачо с Исмаил и Нурана.

# 34
Сю🫶🏻

Скрит текст:
И това да не спамим 🫶🏻🏖

# 35
Здравейте, дами!

Кафе с целувка - да запечатаме Световния ден на целувката, който се отбелязва днес.
Какво по-добро доказателство за  мощното въздействие на целувката, което има силата да обединява хората и да поддържа искрата на любовта жива, от горещите и страстни целувки на нашия Казанова.

Да не пестим целувките днес!
Усмихнете близките си, дарете ги с най-искрените и запомнящи се целувки!
Прекрасен ден ви пожелавам!

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 10:37 от Emiliya

# 36
Добро утро, момичета☕️😍

Много ни е хубаво момчето и макар и с 2 фотки пак озари мрежите😀 Вечерта е имало парти със сигурност, но не са го заснели явно😊

Те имат приятелство, което става все по-добро с годините... 

Много ни е хубаво момчето🥰

Филмът на Анадолските орли през 2011 г.,
#CagatayUlusoy
като капитан Ахмет Онур
#cagatayulusoy е много подходящ за пилот на изтребител
#CagatayUlusoy

https://x.com/ChoiceTmg28209/status/1809094114341990908?t=ycK_5B … nUFjf5xs6pfg&s=19

Защо да не видим пак един Топ Гън в турски вариант?🤔

Зареждаме уикенда....

Пожелавам ви усмивки, добро настроение и много слънце💕☀️🌊

# 37
Много ни е хубаво момчето и макар и с 2 фотки пак озари мрежите😀 Вечерта е имало парти със сигурност, но не са го заснели явно😊

Филмът на Анадолските орли през 2011 г.,
#CagatayUlusoy
като капитан Ахмет Онур
#cagatayulusoy е много подходящ за пилот на изтребител
#CagatayUlusoy

https://x.com/ChoiceTmg28209/status/1809094114341990908?t=ycK_5B … nUFjf5xs6pfg&s=19

Защо да не видим пак един Топ Гън в турски вариант?🤔
Страхотна идея - с удоволствие бих гледала Чачо като пилот на изтребител! Много ми хареса в "Анадолски орли".

Днес цял ден ще "раздавам" целувки. Не мога да пропусна и красивото ни Орле.

# 38
Раздавай, раздавай. Целувките пречистват душата😀
😘😘😘😘

AyDag селфи

Сюжет на сериала #Sorgu:
Хаяти, бащата на Джихан Маноглу (Хазал Кая), единствената жена служител в отдела за разпит, е открит мъртъв. Досието за тази подозрителна смърт е дадено на неговия колега Метин Язиджъ (Çağlar Ertuğrul), който е следовател като Джихан. Докато фактите около досието излизат наяве, дълбоката любов между Джихан и Метин ще бъде подложена на изпитание. Защото в тази история няма човек, който да не стане потенциален заподозрян за убийство!

Звучи интересно...

Деврим Йозкан говори за сериала Deha, в който ще участва с Арас:
 „Керем написа много хубава история, когато я прочетох веднага, се превърна в нещо, в което исках да участвам.
#DevrimÖzkan каза за сериала #Deha, който ще се срещне с публиката през новия сезон, „Това е много хубав сценарий, така че това е работа, от която съм много развълнувана. Мисля, че ще бъде страхотно да играя с Aras, Подготовката за него все още продължава. Те имат много хубава история, в която аз ще играя ролята на Есме. Най-вероятно този месец ще започнат снимките"

https://x.com/Aras_Pollyanna/status/1809353896285938089?t=HQnUAR … 3CJA78LftGpg&s=19

"Чакай малко"

Винаги ще виждаме как и кога, Çaçam😍💗 #ÇağatayUlusoy #MustafaMertKoç

https://x.com/nisagul899/status/1809237908290683049?t=GE2viY_Zz3bnL-PkWDBX5g&s=19

А този господин, ако не знаех кой е, никога нямаше да го позная😆🫢

# 39
Здравейте през уикенда и благодаря за красотичките и споделеното инфо.  
Интересанте звучи резюмето на крими проекта с Хазалка и Чаалар Ертагул.  Ще го гледаме нали поне аз няма да го пропусна ,предполагам ще го качат и преведен, ако не на бг на руски със сигурност.  

На Борко намериха ли му екранна партньорка за сериала или още йок ? Леко се разочаровах ,че няма да е екшън жанр ,щото заглавието на проекта така звучи.. Романтик историйте са повече подходящи за лятото с красиви пейзажи.  

Понеже в  момента не мога да публикувам картинки за деня на целувката , Емито ще ме замести и сложи от ”Протектор”. Там е Взрив от сраст , Огън и Съблазън,  като ги ОпрЕ до стената запазена марка. Целувки ,парещи и изгарящи и погледи , докосване  как да не се размечтаеш и завиждаш..Как оцеляват след това?! На мен ми е слаб ангела пред Аполона и Казанова. Най - добрият Kiss

За Орлето нямаме против пак да играе пилот в бъдещ проект..
И аз не съм въодушевена от този пехливан над 100 кила ще е с мустаци и чалма  ,но този път ще се осъществи и няма отказване така ми шепне вълшебното кълбо, но може и да не познае.. Ако този проект и роля го изстреля международно всичко ще понесем. Проекта се подготвя от години и Чаатай още тогава е проявил интерес и участвал и в писането на сценария.  Автобиграфичен филм за Коджа Юсуф. Може да дойде да снима и в България.  
За проект на тв всичко е догадки ще повярваме, когато има инфо от достоверен източник. Ако снима пехливанина няма как с тази физическа форма да почне сериал якънда.  Ще трябва време да се възстанови или първо ще е дизито.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 15:25 от femmi2

# 40
Няма още инфо за Борко и партньорка. Надявам се все пак нещо да не е вярно в инфото на Бирсен и да не залитнат в романтично-комедиен жанр през есента, защото не мисля, че нещо такова би оцеляло  в такъв сезон.
И на мен сюжета на сериала на Хазал ми допада. Фен съм на такъв жанр и предполагам нещо интересно. Ще гледаме, стига да е на някакъв достъпен език. Аз с руския не се разбирам. Не ми и допада и не мога да го мъча.

Днес е голям ден за турците. Довечера се готвим за голям мач и надежди за изненади. Надяваме се и на някоя и друга снимка, ако не от Чачо, то поне от аркадашите😊😉⚽️

# 41
Сюжет на сериала #Sorgu:
Хаяти, бащата на Джихан Маноглу (Хазал Кая), единствената жена служител в отдела за разпит, е открит мъртъв. Досието за тази подозрителна смърт е дадено на неговия колега Метин Язиджъ (Çağlar Ertuğrul), който е следовател като Джихан. Докато фактите около досието излизат наяве, дълбоката любов между Джихан и Метин ще бъде подложена на изпитание. Защото в тази история няма човек, който да не стане потенциален заподозрян за убийство!

Звучи интересно...

Деврим Йозкан говори за сериала Deha, в който ще участва с Арас:
 „Керем написа много хубава история, когато я прочетох веднага, се превърна в нещо, в което исках да участвам.
#DevrimÖzkan каза за сериала #Deha, който ще се срещне с публиката през новия сезон, „Това е много хубав сценарий, така че това е работа, от която съм много развълнувана. Мисля, че ще бъде страхотно да играя с Aras, Подготовката за него все още продължава. Те имат много хубава история, в която аз ще играя ролята на Есме. Най-вероятно този месец ще започнат снимките"

https://x.com/Aras_Pollyanna/status/1809353896285938089?t=HQnUAR … 3CJA78LftGpg&s=19
Днес изобщо не ми се налага да ровя из сайтовете. Всички нови и интересни неща научавам тук, в темата на Чачо.
Йоана, благодаря ти за полезната информация, която ни постваш. Двата сериала ми звучат много обещаващо. Актьорите, които ще участват също ми допадат. Не ме притеснява жанра и ще гледам с удоволствие.
Нямам идея къде ще се излъчват, а може и да съм забравила ако сте писали, но ще бъде чудесно да коментираме и тези сериали заедно.  
Мача с Турция ще се опитам да гледам или ще чакам да споделяте емоциите в темата, а аз ще редувам.
Продължавам с "пречистването на душата".

# 42

В другият пост ще добавим и от ''Протектор''

# 43
Добавяй, Феми! Да "отворим" работа на моралистите, които жумят на тези сцени.
Днес е нашият ден!
Аз не можах да намеря гифките от "Протектор", та пускам каквото открия из папките си.

# 44
Ша паднЪ от смях Joy айде Емка за теб оставям десерта от ''Терзи'' само това гледаме и навираме Joy Чаатай е несравним в еротик сцените грехота е да ги пропусне човек и да не им се наслади и изкефиии. С такава лекота , спокойствие, естественост и професионализъм го прави и камери не съществуват. Много е важно да имаш доверие на екипа и режисьора и да не се срамуваш и това дали си обвързан или йок да не ти влияе на работата , това е част от актьорската професия.
Аман моралистите в Турция посвикнаха на платформи .. Айча Туран я нападнаха заради това .. Тя му беше достойна в горещите сцени , умее да да се целува и да е гореща.

Горещите , Огнени сцени и целувки вървят с елексира - божествената напитка ..

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 23:25 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт