Отговори
# 60
Поведоха. Натиснаха ги твърде много. Не е неочаквано, но все пак момчетата се борят страхотно и наистина са чудесен тийм. Каквото и да стане, справиха се чудесно😉

# 61
Всички са едно всички гледат еййй голям мач 🤘🏻

# 62
# 63
Ама как няма. Обичам футбола точно заради това, че обединява цяла нация и сякаш е по-голям от всички различия. Така искам някой ден и ние така се радваме и да бъдем едно😔
Момичета, тоя линк с песента на Таркан май не тръгва. Ще пробвам пак да видя дали ще стане.

Ако тоя пак не тръгне, пускам го с друг клип.

# 64
Ама как няма. Обичам футбола точно заради това, че обединява цяла нация и сякаш е по-голям от всички различия. Така искам някой ден и ние така се радваме и да бъдем едно😔
Момичета, тоя линк с песента на Таркан май не тръгва. Ще пробвам пак да видя дали ще стане.

Ако тоя пак не тръгне, пускам го с друг клип.

Йоана, при мен тръгват и двете видеа.
Свалям шапка на турците! С достойнство приемат загубата. Аплодират своите футболисти за куража и добрата игра.
Съжалявам, че ще го напиша, но в нашата страна веднага щяха да им търсят кусури и да ги упрекват за пропуснатите шансове.

# 65
Загубиха момчетата, но си тръгват с гордо вдигната глава. Представиха се блестящо. Аз от малка подкрепям английския отбор, разбира се без да броим нашите, но то при тях няма и какво да подкрепям. Но да си кажа честно, днес, а и като цяло на това първенство, турският отбор заслужаваше много повече да продължи напред. Мал шанс, доста пропуснати възможности. Понякога си трябва и доза шанс и късмет. Супер мач направиха и двата отбора, не като предния.

Еми, по принцип съм съгласна с теб за сънародниците ни, но мисля, че стигнем ли до тая фаза на някое първенство, няма да има недоволни. Българите сме жадни за такива футболни успехи от много години. От цяло едно поколение. Така че мисля, че и ние ще бъдем като турците и ще подкрепяме момчетата си, стигнат ли до там. Да се надяваме това някой ден да се случи🙏

Браво на тези момчета

От мрежите:
"Закриваме нощта така"

Лека нощ от мен, момичета. Беше ми приятно😊
Стискайте утре палци и аз да се порадвам на нашето си българско момче💞

# 66
Здравейте, дами!

Достойна загуба и още по-достойно представяне на турските футболисти. Емоционална вечер за всички, които с интерес следиха развоя на мача.
Малко съм разочарована, че Чачо по никакъв начин не показа съпричастност и не мога да го оправдая с нищо. Тази апатия и безотговорно поведение винаги предизвиква възмущението ми. Но както и да е...
Инфо и нови фотки не открих, затова продължавам с:

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Çağatay през 2016 г

Желая ви прекрасен ден и добро настроение, гарнирано с шоколадови изкушения!
Световен ден на шоколада е!

# 67
Привет момичетаааа😍
Тук сме и чакаме. Очертава се да влезем успешно не след дълго😍
Нямам търпение❤️❤️❤️

Скрит текст:

Скрит текст:

# 68
Привет момичетаааа😍
Тук сме и чакаме. Очертава се да влезем успешно не след дълго😍
Нямам търпение❤️❤️❤️

Скрит текст:

Скрит текст:
Ах , тази прекрасна и чаровна усмивка. Heart Eyes Когато се усмихва всичко озарява и очичките и лицето греят и се смеят.

Ехааа , много се радвам.
Стискаме още палчета за късмет на теб и успех на Гришо.
Представям си емоцийте , вълнението и тръпката да го гледаш от тенис корта.

За Турците снощи достойно се представиха  и загубиха и че стигнаха дотук е голям успех и сънародниците ги подкрепят.
Тъжна е загубата , но холандците ги понатаснаха и възползваха от грешките на противника.  Демирал отсъства поради наказание. Във футбола често се случват непредвидими обрати.

Чачо не показа реакция , но това е той не издава емоции и позиции. Той проектите си рядко  рекламира и нахъсва , камо ли друго.  
За ”Кюбра” се постара и отрази лично. Личи си че го кефи ролята и проекта. Сложна и актуална тематика, предизвикателство и адреналин. Толкова различно от всичко останало досега. Истински Талант и Хамелеон.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 13:06 от femmi2

# 69

Йоана, стискаме палци да влезете. Дано имаш късмета да изпиташ невероятното удоволствие от гледането на живо. И времето е с вас - няма изгледи да вали.
Желая ти приятно прекарване, а на Гришо - победа. Ние пък ще очакваме следващото ти включване.
Феми, не съм забравила за видеото. Гифките от "Кюбра" ще пусна в следващия си пост.

# 70

Йоана, стискаме палци да влезете. Дано имаш късмета да изпиташ невероятното удоволствие от гледането на живо. И времето е с вас - няма изгледи да вали.
Желая ти приятно прекарване, а на Гришо - победа. Ние пък ще очакваме следващото ти включване.
Феми, не съм забравила за видеото. Гифките от "Кюбра" ще пусна в следващия си пост.

Ох и на готиният Пейями му е горещо и се е изпотил .. Нямам против да се разхладим заедно тамън ще ми вземе мерки по тялото Stuck Out Tongue

# 71

Да охладим страстите...

# 72

Да охладим страстите...

Колажа е креативен, изпипан и цветово.  Hands Clap

Охааа , какво разхлаждане.. и за десерт шоколадово изкушение в тон за тематичният ден.  Chocolate Bar

Пипи Hug Как си лудува ли внучето ,това са най хубавите и сладки мигове..
Какво се случва с твоят любимец що няма да играе за НФ , а на негово място ще е Ибо. И за Ибо се радвам на Кенан Им. отдавна му чакаме завръщането.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 15:43 от femmi2

# 73

Пипи Hug Как си лудува ли внучето ,това са най хубавите и сладки мигове..
Какво се случва с твоят любимец що няма да играе за НФ , а на негово място ще е Ибо. И за Ибо се радвам ,но Кенан отдавна му чакаме завръщането.
Hug Внучето лудува, умора няма, но баба е като пребита. Няма 2 годинки и бяга без да гледа къде. Heart За Кенан нищо не се знае, той е по потаен и от Чачо. Защо се е отказал от проекта не знам, дали ще продължи с "Милионера", или нещо друго? На мен ми се иска сериал за ТВ, че тия късичките много бързо свършват. JoyHeart

# 74
https://x.com/whatsupreiih/status/1686101115551531009?s=46

Привет 🫶🏻

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт