Отговори
# 225
Диде , Тешекюлер за ашурето Yum той е с прясно мляко , жито и орехи и пожелание може да настържиш лимонова коричка.

Емка Flowers Tulip Дай Боже да се сбъдне пожеланието .Hands Pray Ще умра от кеф и притеснение .. Интуицията ми помага в живота ,но трябва много късмет затова. Звездите отгоре да помагнат.. С Чачи имаме духовна и телапатична връзка. 

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 22:32 от femmi2

# 226
# 227
Диди, ти ме запали с това ашуре. Май още тази вечер ще запретна ръкави да го приготвя вкъщи.
А снимката на Чачо и Ханде предизвика любопитството ми и се поразрових из нета. Мислех си, че Чачо и Ханде Субашъ са снимали само в „Анадолски орли”, но се оказа, че имат фотосесия и  за Vogue Turkey през  ноември 2011 г.
Намерих и една статия от този период.

Ханде и Чагатай в страната на чудесата

Hande Subaşı и Çağatay Ulusoy, които изиграха двама млади любовници в Anadolu Kartalları, направиха много специални изявления.

02.11.2011 - 15:40ч
Австрийско консулство в Йеникьой. Това място ви пренася в един различен свят. Има различна светлина, уникална тишина. Може би защото това е място, което е видяло много. Сградата, която принадлежи на семейството на арменския банкер Cezayirlioğlu Mıgdıç, вероятно е построена в средата на 19 век. Тук снимаме с Çağatay Ulusoy и Hande Subaşı, двамата актьори от филма „Anadolu Kartalları“, който излезе този месец.

Чаатай Улусой
ОТ МЕЧТАТА МУ ДА ТРЕНЬОРСТВА ДО СЕРИАЛИТЕ
Hande Subaşı и Çağatay Ulusoy са в градината на консулството с черен и бял каменен под за първия кадър. Актьорската кариера на Çağatay Ulusoy се разви толкова бързо, колкото и джетовете във филма. Той стана победител в наградата за най-добър модел на Турция през 2010 г. Същата вечер той получава предложение от сериала 'Adını Feriha Koydum'. Снимките започнаха две седмици по-късно. В рамките на няколко месеца той имаше стотици хиляди фенки в Турция. А това лято той участва в първия си филм „Анадолски орли“.
Много млад. Какви бяха мечтите им преди година, какво се случи днес? "Играх баскетбол осем години. Мислех, че мога да го последвам. Гледах нашия треньор и исках да бъда треньор като него. Освен това съм много добър с децата." Той описа своето актьорско приключение по следния начин: „Отидох на снимачната площадка за първи път. Не познавам никого, не знам какво да правя. Колегата ми Юсуф Акгюн беше много полезен. Научих за дисциплината от него. Помислете за това, просто чакам. Казах, че това не може да бъде нормално, това е нормално!" обяснява той.
Той не забравя момента, в който срещна Йомер Варгъ. „Влязох в стаята му, „Здравей, брато, как си?“ Казах: „Не мога да говоря с теб за това.“ Той каза: „Прочети сценария и ми кажи кого искаш да играеш утре.“ Казах му героя, който играя и аз му казах защо, "Добре е. Винаги бъди толкова приятелски настроен", каза той.

Ханде Субашъ
МЕНТОР СЕЛЧУК МЕТОД
Във филма Ханде Субашъ играе музикантската приятелка на Чаатай Улусой, тоест първи лейтенант Ахмет Онур. Времената, когато Ханде беше модел, не са много стари, но ги забравих. Спомням си го отново, когато видях как носи дрехите по време на снимките. Мечтите ѝ сега винаги са свързани с актьорството. „Актьорството беше на преден план през последните пет години. Обичах и моделирането, но актьорството доставя съвсем различно удовлетворение. Ученето никога не свършва. Постоянно променяш емоциите, научаваш други идентичности и работиш. Нека винаги участвам в по-добри работни места и да стана по-добър актьор. Моята най-голяма мечта е „Да просперирам и да се развивам в този бизнес“. „Имате ли ментор?“ – питам. „Метод Селчук“, казва тя... Преди разговорът да стане мрачен, нашият фотограф Алваро ги завежда на снимачната площадка и не я напускат до вечерта.

СНИМАТ В ЧЕТИРИ АВИОБАЗИ
„Анадолските орли“, заснет като част от 100-годишнината на Военновъздушните сили, е един от най-продуцираните турски филми някога. Той е продуциран от Fida Film и режисиран от Ömer Vargı. В него участват Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Hande Subaşı, Özge Özpirinççi, İlhan Şeşen, Şevket Çoruh. Филмът е заснет в четири авиобази в Турция. Има много самолети и сцени с летене и всички те всъщност се развиват в небето. Филмът предава части от живота на млади кандидат-пилоти. Докато пишех сценария, той беше вдъхновен от истински истории.

# 228
Я, от Нитфликс Турция да не са си споминили, че и на тоя сериал трябва да му пуснат 2ри сезон?🤔😀

До ключа ли е?
https://x.com/netflixturkiye/status/1813234637956632849?t=a3UiUW … oy9ruvRnOGng&s=19

# 229
Хамдулля както казваше шефа ми 🤣
Чакането на Шахмаран и Пера Палас мога да го сравня с Озановите проекти които снима по миналото лято и още ги нямаме 🤣 но нищо може до 2025г да го пуснат Мерве с него и Ахсен го чаках една година и половина но рекорд държи Шахмаран. 🤣

# 230
Я, от Нитфликс Турция да не са си споминили, че и на тоя сериал трябва да му пуснат 2ри сезон?🤔😀

До ключа ли е?
https://x.com/netflixturkiye/status/1813234637956632849?t=a3UiUW … oy9ruvRnOGng&s=19

От сторито на Хазалка, която също е споделила видеото и:

Скрит текст:

# 231
Мале, какъв дъжд ни отпери тука. Канселираха ни и атлетиката. За секунди дойде😭

Тя тази реклама от Нетфликс хубаво, ама какво показват? Че си спомнят, че трябва да пускат ли? Ни дата, не нищо😆🫢
Той Пера Палас даже преди Шахрамана беше. Аз даже мислех, че са го канселирали. Както направиха с един сериал на Енгин и Айбуке, дето остана недовършен.
А пък с онзи с подводницата на Къванч така и не разбрах какво се случи? И него 2 години го мотат. Канселираха ли го, какво на направиха?

# 232
Няма как да не споделя това
Боже милиии 🫶🏻🙈

Скрит текст:

И това да не е спам

# 233
Много е готина, Диде. Специална поръчка? Аз много обичам такива сантиментални, персонализирани неща😊

# 234
Няма как да не споделя това
Боже милиии 🫶🏻🙈

Скрит текст:

Дидии, гризе ме любопитство...  Кой ти подари тази хубава шапка с лика на Моли? Разкажи...
И за да не спамя, ще сложа Чачо с шапо.

# 235
Специален човек 🥹🤣
Да благодаря и аз като известните личности 🤣🤣🤣

# 236
Нова Онур с дъщерите си

Скрит текст:
Офф топик... Ох...днес ми излезна в спомени във фейса нещо дето съм пускала преди години и пак се посмях с тази шматка😀 Пускам ви го да се посмеете малко, ако не сте го гледали😀
https://www.facebook.com/share/v/jyAujnCmgbN2byhf/
Скрит текст:

# 237
Много са пораснали близначките на Онур истински дами.  Те не живеят ли с Туба в Париж , но може да са в Турция за лятната ваканция.  Онур има и син от втората си жена мениджърката и основатателка на Ол Талент.
Пропуснах да спомена че режисьор на Деха с Онур и Арас Болут ще е Умут Арал ,който режисира от сезоните на фантастиката ”Протектор”.
Добър каст и екип се очертава дано и сценарият е добър и има успех.

Ани , видя ли морските снимки от архива нали обещах да споделя.  

Дидко ,  специален и мил подарък са ти направили с Моли. Gift Heart

За фотосесията на Чачо и Ханде Субашъ от АО знам я и доста ми харесва..  Ех , тези младежки години са незаменими и незабравими. Началото на прекрасна актьорска кариера. Мислил е да се занимава със спорт ,но живота и спечеленият бест моделс го отведоха по друг път.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 03:50 от femmi2

# 238
Фемии, видях ги, душа. Но забравих да пиша за тях. Така като ми се насъберат няколко неща, за които да пиша и забравям. Аз ви казах, че имам слаба памет😆
Много са хубави снимките. На едната се вижда една сграда отзад. Там ли бяхте отседнали или някъде на друго място?
От турската кухня аз бих отличила като любими гьозлемето, лахмаджуна и кюнефето😋

💞💞💞

# 239
Здравейте, дами!

Днес с кафето ви нося любимата на Феми класация на IMDb Starmeter с текуща дата: 15/07/2024. Нашият красавчик е на 13-та позиция, но това е съвсем нормално. Покри се момчето, почива активно, събира сили за следващ проект и няма никакво намерение да се показва до есента.
Ние ще го караме на спомени...

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

СПОРТ, ХОБИ

Скрит текст:

За страстта на Чачо към риболова ще трябва да пусна отделно поне няколко поста.

Напълнете кошничката на деня със слънчеви усмивки, хубави моменти и летни емоции!
Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт