ЛОНДОН - 14

• 35 178
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Нарциса, смени държавата на United Kingdom и намери в нет-а адрес в UK, който да впишеш.

# 106
  • В сърцето на трима мъже...
Нарциса, смени държавата на United Kingdom и намери в нет-а адрес в UK, който да впишеш.
Ще пробвам по този начин, благодаря Simple Smile

# 107
А дали картата изтича скоро? При мен имаше проблем с резервацията на хотела поради тази причина. Поднових я и така си резервирах. Нямах проблем и с комбинирания билет за тези три атракции. Адреса съм го посочила в България.

# 108
А дали картата изтича скоро? При мен имаше проблем с резервацията на хотела поради тази причина. Поднових я и така си резервирах. Нямах проблем и с комбинирания билет за тези три атракции. Адреса съм го посочила в България.
Не, изтичат през 2026 и 2030. И хотела е платен с едната. Затова ме озадачи.
И с Google pay не става. Ще пробвам с адрес в UK.

Edit: Не, не става и с адреса на хотела.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:22 от Нарциса

# 109
  • София
Нарциса, има ли възможност за плащане с paypal?

# 110
Нарциса, има ли възможност за плащане с paypal?

Има възможност, но нямам акаунт.
Единствено започвам да мисля, че причината е бъдещата дата / 29.11/ Tired Face

# 111
Надали, моята резервация е направена преди 2-3 дни за 01.11. Беше през сайта на Мадам Тюсо. Не знам дали имат съществена разлика с този на Окото.
Може би да се свържете с банката издател?

# 112
Не вярвам проблем да е датата...
Пейпал акаунт се прави за минута, безплатно и няма проблеми с него.

# 113
Надали, моята резервация е направена преди 2-3 дни за 01.11. Беше през сайта на Мадам Тюсо. Не знам дали имат съществена разлика с този на Окото.
Може би да се свържете с банката издател?
Банките са 2 различни, Дск и Уникредит. Едва ли е това Unamused
Но и от адреса не е. На google pay не искаше адрес и за части от секундата изписа, че е успешно и после плащането се сторнира.

# 114
Нещо със сайта вероятно не е наред. Има ли възможност да им звъннете или пишете? Случвало ми се е разни сайтове внезапно да ми откажат кредитната карта, при положение че ги използвам редовно. В такива случаи пиша или се обаждам по телефон, ако ми е важно.

# 115
Или изчаквате един два дена, ако има по-общ проблем с плащанията ще го оправят. Ако проблема е специфичен за български карти, сигурно няма да го оправят без да им пишете де.

# 116
Нарциса, обърни се към банките да проверят дали няма някакви ограничения при плащанията със самите карти.

Иначе други възможни причини за неуспешно плащане може да са проблем с Интернета или изтичане на сесията (ако нещо си се забавила с въвеждането на данни или потвърждаването на плащането).

# 117
Или просто си купете билети на място.

# 118
Благодаря ви Blush
Ще изчакам няколко дни и ще опитам отново.

Лека вечер!

# 119
  • София
И аз търся интересни места за ядене. Ежедневното изхранване сме го измислили, но ми се иска да отидем 3-4 пъти в някой по-интересен ресторант. Разглеждах корейските, но още не съм се спряла на конкретен, иска ми се съвсем автентичен с разните им ферменти и т.н. Качеството на хранителните продукти също ми е важно. Май доста четене и ровене ще падне. Simple Smile

Lucky Cat на Гордън Рамзи е много добър, препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт