ЛОНДОН - 14

• 35 144
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм влизала с резервация в Британския музей и веднага при резервацията получих билета.

# 271
  • и аз незнам къде
Благодаря за отговорите. Имам отговор от музея с номер на резервацията, но не и PDF билет с QR код, както повечето музеи.
Влизала съм без резервация с едни километрични опашки, които наистина вървят доста бързо за около 10-15 мин.
Сега просто ще сме група 9 човека и исках всичко да е по-организирано.
Проверих и спам папката, няма писмо.

# 272
Благодаря за отговорите. Имам отговор от музея с номер на резервацията, но не и PDF билет с QR код, както повечето музеи.
Влизала съм без резервация с едни километрични опашки, които наистина вървят доста бързо за около 10-15 мин.
Просто им пишете с номера на резервацията, и че нямате билети.

# 273
  • София

Ето така изглеждаше моя имейл от Британския музей и най-отдолу беше прикачен pdf файл с билетите:

# 274
  • и аз незнам къде
Ето така изглеждаше моя имейл от Британския музей и най-отдолу беше прикачен pdf файл с билетите:

[/quote]
Написах им мейл. Получих някакво бля бля автоматичен отговор.
Като видях снимката ви се сетих, че проблема може да е от АБВ пощата. Направих си нова регистрация с gmail. Запазих билети дойдоха веднага.
Много благодаря на всички, отново.
Ще пиша за Лондон, тъй като сме решили да ходим по женски за 1 ден. Ходили сме други пъти, сега сме за приключението и да докажем, че е осъществимо.

# 275
За един ден с преспиване или сутринта отивате и вечерта се връщате? Аз втория вариант го обмислям в някакъв момент, все още се нахъсвам вътрешно за подобно приключение.

# 276
С преспиване по-добре. Времето е малко и въпреки това аз бих отишла. Дори и малкото неща, които ще видите пак си е интересно преживяване.

# 277
Разбира се, че е по-добре за повече време. Аз вече посетих Лондон по-миналия месец и планирам връщане за няколко дни. Но се замислям и за бърза еднодневна екскурзия при наистина добри намаления на самолетни билети😄. Това е повече за приключението, както е написала потребителката преди мен (въпросът ми бе към нея).

# 278
  • и аз незнам къде
За един ден с преспиване или сутринта отивате и вечерта се връщате? Аз втория вариант го обмислям в някакъв момент, все още се нахъсвам вътрешно за подобно приключение.
Втория вариант, без нощувка. Гледахме едно видео на Живко Константинов и се вдъхновихме. Ние сме си по предизвикателствата, а и като сме ходили вече, няма да се задълбаваме много в съзерцание.
Ще видим как ще е, развълнувана е цялата компания. На който сме споделили всички казват "не сте добре" 😉
Билетите бяха 72 лв, в двете посоки, как да не отидеш.

# 279
то може, няма проблем, правят го хората
само сметнете и транспорта между града и летището, че е или скъпичко, или бавно. Не е много подходящо за кратки разходки.
По-добре е ако се прави с Бергамо, там е по-близо и по-евтино, че и по-малко и един ден си е ок отвсякъде

# 280
  • Milano
Те къде кацат?
Веднъж попаднахме в задръстване от Гетуик, 2 часа до Лондон с автобуса (влаковете стачкуваха), колкото и  продължителността на полета.
Затова сега или Хитроу или London City Airport.

# 281
Райън и Уиз кацат в Станстед и Лутън. Те са евтини и с повече полети на ден.
Макар и рядко се случва Бритиш до Хийтроу с много ниски цени, ама не вярвам да е такъв случаят.

# 282
  • Milano
Ефективният престой в града колко ще е? 2 часа? Щом ги кефи да го направят.

# 283
Уиз и Раян имат доста изгодни полети като часове, ранни и късни. На Уиз късният на връщане е към 22 ч., ако не се лъжа, така че спокойно се хваща цял ден за разходка.

# 284
Цените на самолетните билети никога не са били "препъникамък" за пътуване до Лондон. Ваденето на пари започва след кацането. Така че аз лично не го разбирам това ''предизвикателство'' за няколко часа. Но тяхна си работа, щом 2 до 5 часа там са им ОК.

Общи условия

Активация на акаунт