ЛОНДОН - 14

• 35 151
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
не съм гледал скоро, но мисля към 6-7 часа идва, със сигурност не са два
повече от 10 часа без влака от-до летището
то и нощувките са скъпи, а така се икономисва
едно време бих го направил, сега не
аз и на Станстед (в летището, не хотел) съм спал няколко пъти като млад, сега няма да го направя

# 286
  • и аз незнам къде
Така е, малко е времето и ще е лудо тичане. Както казах били сме и преди, и знаем как е с транспорта и т.н. Идеята е съвсем друга в случая. Ще пиша как е минало, ако ви е интересно.

# 287
Пиши,ще е интересно да споделиш.

# 288
Извинявам се, че се намесвам в темата и дискусията, но с дъщеря ми, преди 2г. (когато беше на 6г), направихме точно такова еднодневно пътуване. Имаше изложба с динозаври от Джурасик парк и тя много искаше да ги види, а нито имахме бюджет, нито време да стоим с дни. Та кацнахме сутринта рано на Лутън, хванахме автобус до Виктория, метро до ExCel, където бяха динозаврите. Разгледахме съвсем спокойно, върнахме се до Биг Бен, Бъкингам и накрая тя игра на една площадка в St James' park (ако не се лъжа). И по обратния път-автобус от Виктория и полет от Лутън. И ние сме ходили преди това в Лондон, но и да не бяхме, времето е напълно достатъчно за една обиколка в централната част на града. Simple Smile

# 289
Може да се гледа и някой следобеден мюзикъл.

# 290
Точно това планирам Grinning На първо четене ми се струва малко рисковано, но не съм седнала още да прегледам всички опции и с точни часове. Simple Smile

# 291
  • Burgas, Bulgaria
Рисковано е за мен такова еднодневно пътуване. С вероятност 1-полет да закъснее ....докато се придвижите до центр.Лондон и хайде обратно.

# 292
  • Milano
Ясно е, че кефа цена няма.
Ние отстрани коментираме рационално - 3,5ч полет (погледнах Раян от Сф-Станстед) в посока, са 7 часа, по час минимум към/от Лондон, 2 часа преди полет на летището преди всеки полет са 13 часа в чакане и път. Добавяме и пътя до летище София, който тук варира според местоживеенето.

# 293
И аз не го разбирам това за един ден в Лондон, но хора всякакви. Просто не виждам никакъв смисъл в подобно начинание.

Ние живеем на два часа с влака от Сейнт Панкрас - бяхме между Коледа и нова година за четири дни. Ами влакът на отиване закъсня с час и половина (при положение че целият път е два часа).

# 294
Който планира пътуване след края на март, ще трябва да има електронна виза.
https://btvnovinite.bg/svetut/velikobritanija-vavezhda-elektronn … load#page_break_1

# 295
  • Milano
Не е виза. На практика е като Еста за САЩ.

# 296
  • софия
На практика има промяна в процедурата по пътуване. Общоприетата дума за разрешение за пътуване е виза, независимо от сложността на процедурата, която стои зад одобрението.

# 297
  • Milano
В грешка си. Не ходиш до посолства, не ти се слага в паспорта, нямаш интервюта, няма да ти откажат (ако не си терористка, образно)
Обикновено пристига за минути. Направено е да се прави каса.

# 298
  • софия
Може би, ако се четем, ще разберем какво пишем. Ни-къ-де не съм споменавала посолства, откази, интервюта с и т. н.

# 299
  • Milano
Не си, но "виза" и "авторизация" са различни неща.
Пак ще дам пример със САЩ. Български граждани влизат с виза, голяма част от другите европейски граждани влизат с "авторизация", което е различно.
Същото е и Ета.

Общи условия

Активация на акаунт