ЛОНДОН - 14

• 35 124
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Има много за гледане, разбира се.
Ние ще отделим един ден за Кеймбридж.

# 571
Може ли някой да сподели как стои въпроса със закупуване на билети и посещение на футболен мач.

# 572
Здравейте, ще пътуваме 5 човека от Бургас до Лондон Лутън. Кацаме в 15:10 на Лутън. Въпросът ми е свързан с превоза до Лондон. Мислим да използваме National express, та дали е уместно да си вземем предварително билети за 16:45? Предният автобус тръгва в 15:45 от летището, мисля че няма да успеем за него. Бавно ли се минава паспортен контрол, след въвеждането на новите визи? Предпочитам предварително да взема билети, понеже разликата в цените от днес за днес , и от днес за след месец са големи.

# 573
Мисля че можете да позлвате билетите за целия ден, за който са закупени. Проверете условията. Тези за връшане по същия начин - не се очаква да хванете точния слот - или няма да гледат въобще, или може през приложението да смените безплатно.
По време на нашето пътуване кацнахме в събота по обяд с дете, паспортният контрол отне около час - не бяха въвели още новите форми

# 574
Принципно билетът на National Express важи за конкретен час. Само за летище Станстед имат толеранс от 3 часа преди или след резервирания час. Но до сега не е имало проблем да се качим на друг автобус. Ако има свободни места - качват. Както и ако сте изпуснали часа.

# 575
Не само за Станстед. Винаги ще те качат, ако има места, разбира се.
Иначе съм закъснявал с два дена и пак съм се возил, просто трябва да се мине през касата да презаверят билета.

# 576
Ако има места ще ви качат и на по-ранния и на по-късния, няма да има проблем. Но според мен ще ви стигне времето за 16:45 часа да хванете.

# 577
Започвам да чета темите, защото дъщеря ми иска да посети Лондон и ще ми е полезна всяка информация- транспорт, настаняване, забележителности...

# 578
Всеки който купува онлайн ЕТА искам да предупредя, че има измамни линкове които при регистрация ти дърпат от банковата сметка 180 лв., а не малката такса която към момента трябва да е 16 паунда. Така, че бъдете внимателни. Най-добре е да се изтегли приложението и да се направи регистрация от него.

# 579
Всеки който купува онлайн ЕТА искам да предупредя, че има измамни линкове които при регистрация ти дърпат от банковата сметка 180 лв., а не малката такса която към момента трябва да е 16 паунда. Така, че бъдете внимателни. Най-добре е да се изтегли приложението и да се направи регистрация от него.
Допълвам, че ако се прави с приложение е хубаво да се гледа кое приложение сваля човек. Мъжът ми не гледал и  свалил някакво за визи … умишлено не го казвам, да не се подвежда друг. Като стигнахме до плащането поиска 70 евро и тогава видях грешката.
Приложението, което ние ползвахме е UK ETA, то се цитира в официални линкове, иконата изглежда така

За хората с паспорти с чип: при сканиране после хубаво гледайте данните. На детето до последно имаше все някаква грешка и трябваше да я поправим. ЕТА после отива директно в чипа.

# 580
В събота привечер попълних формуляра за визата в официално приложение, след няма и 3 ч. получих мейла с потвърждение, че е approved, хем беше вече късно. Доволна съм от експедитивността ☺ Сега предстои да подам и за родителите ми, че те не се оправят с апп-а.

# 581
В понеделник в 17:30 ч. направих регистрация на трима души и всичко стана почти веднага — докато регистрирах единия, вече получавах потвърждение за другия.По 24,3лв на човек .

# 582
  • София
Бихте ли могли да ми дадете съвет за относителната сигурност на районите в Лондон. Гледам в момента апартаменти сравнително близо до Earl's Court, също Bayswater, къде е по-добре от гледна точка спокоен квартал. Отворена съм и за всякакви други предложения.

# 583
  • ВАРНА
Бихте ли могли да ми дадете съвет за относителната сигурност на районите в Лондон. Гледам в момента апартаменти сравнително близо до Earl's Court, също Bayswater, къде е по-добре от гледна точка спокоен квартал. Отворена съм и за всякакви други предложения.
Резервация имаме за хотел точно до Earl's Court . След месец пътуваме. По отзиви, които четох, не открих нещо притеснително.

# 584
  • Бургас
https://www.travelodge.co.uk/hotels/391/London-Central-Tower-Bridge-hotel
Препоръчвам хотела, много добра закуска. До Тауър бридж е.

Общи условия

Активация на акаунт