ЛОНДОН - 14

• 35 075
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Плащала съм в Лондон без проблем с дебитна ДСК, но преди 4 г. беше Мастъркард, сега са Виза. Принципно не би трябвало да имаш проблем. Повече си ползвах револют картата, защото курса им е по-изгоден от ДСК, на ДСК е много дървен курса, но и ДСК няколко пъти използвах и нямаше проблем.
Револют обаче е според мен е по-изгоден, ако си направиш сметка в паунди.

# 631
3-4 пъти годишно сме в Лондон и плащаме с Виза на ДСК. Никога не сме имали проблеми.

# 632
Години наред имах проблем с плащането с чуждестранна дебитна карта (от държава от ЕС) в България. Само в България. Оттогава винаги гледам да имам план б, най-вече кредитна карта, но и малко пари в брой все пак. Не разчитам само на една карта.

# 633
  • софия
Аз съм с ДСК, но Мастер, и в Лондон не съм имала проблем с нея никъде (за разлика от българското метро, където нито веднъж не е минала).

# 634
Спокойно, винаги може да се случи някъде да не мине, като и ако се случи това не значи, че на друго място няма да мине. Просто това, че на някой веднъж не му е минала картата нищо не значи. Ако имате повече от една ще се застраховате. А специално за метрото може да купите ойстър в краен случай (и както искат по карта на човек).

# 635
  • В офиса
Тuнкърбел, veka, Deys 2, много благодаря за съветите. Да, Ситито отива в ден 3 сTower и Tower Bridge , но да оставя ли и Sky Garden там? Вижда ми се претрупано.
За мен си струва да се качите, да видите Лондон от високо. Сега - дали от Скай Гарден, или от другаде, не знам. Можете и на Horizon 22 (22 bishops gate е втория по височина небостъргач в Лондон), или на the Shard Времето, прекарано там, ще е макс 30 мин.

# 636
Вчера ДСК ми блокираха временно едната карта от съображения за сигурност.Отне ми време да се свържа с човек и се радвам, че имах друга карта, която да използвам в това време.
По-добре си направете още една карта в друга банка.

# 637
Здравейте, утре трябваше да тръгваме с децата но са болни(пневмония) и не смея да рискувам .Билетите за самолета са от Райенер купила съм билети и за различни, забележителности(аквариума , Мадам Тюсо и ред други).Смятате ли че мога да „спася” някой билет.

# 638
Здравейте, утре трябваше да тръгваме с децата но са болни(пневмония) и не смея да рискувам .Билетите за самолета са от Райенер купила съм билети и за различни, забележителности(аквариума , Мадам Тюсо и ред други).Смятате ли че мога да „спася” някой билет.

Гадно. Евентуално да се опитате да им смените датите? Не съм го правила, така че не знам дали е възможно, но пробвайте.

Бързо възстановяване на децата.

# 639
  • софия
Самолетните няма как. За останалите бих опитала да върна/презаверя за друга дата.
Бързо оздравяване!
(При планиране никога не отчитам, че е възможно да се случи нещо непредвидено, а то си се случва и е голямо главоболие)

# 640
Самолетните ако са със застраховка дали няма да стане?
Бързо оздравяване на децата!

# 641
  • Пловдив
За застраховката за отмяна на полет се сетих и аз.

# 642
Влизаш в сайтовете на забележителностите и пробваш.
Според мен няма шанс.
НО! Въпрос на приоритети.

# 643
Понякога може да ви огрее и без застраховка. Обадете се на Райън и имайте някакъв документ от лекар да пратите... Случвало се е да връщат половината или да сменят дати, не е гарантирано

# 644
  • Варна
Аз като съм в Лондон , ходя с 4 карти + Ойстър Sweat Smile , но това съм си аз, обичам да съм подсигурена откъм изненади. Но обикновено не се налага да ползвам повече от 2 от тях и то навсякъде, включително за 1 еспресо или хот дог от пазара.

Общи условия

Активация на акаунт