ЛОНДОН - 14

• 35 176
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Сребърна паричка, благодаря много!

# 151
Следя ви от известно време, но досега не се е коментирало. ЕЗОК ще ми върши ли работа в Лондон или не? Със сигурност ще правим застраховки за пътуване. Дано не се налага, но за всеки случай.  ЕЗОК ми е изтекъл та се чудя дали да си вадя нова.

# 152
  • софия
Важи при определени условия.

# 153
За Скай Гардън без резервация нали пускат горе и колко се чака ориентировъчно?

# 154
Зависи колко хора има в момента на вашата визита. Аз не съм чакала повече от 5-10 мин. Аз винаги съм с предварително взет билет.

# 155
В момента не показва никакви безплатни билети за Скай Гардън и не могат да се зададат никакви дни.
Явно трябва да се проверява за часове и дати когато ги пуснат ли?
Благодаря.
П.П.В метрото не ми прие ДСК уиз карта, а ползвах ТБИ Неона.В рейса не хареса нито една от двете, а Револют свърши работа.Кеш в рейса не приемат.

# 156
Здравейте, искаме по коледните празници да заведем децата в Лондон.
Моля за помощ каква карта за 5 дни за транспорт е необходима ?
Също така има ли безплатни входове за музеи и други забележителности ( декември)?

# 157
Също така има ли безплатни входове за музеи и други забележителности ( декември)?

Безплатните са Британският музей, Природонаучният, Научният, националната Галерия и националната портретна Галерия. Аз винаги резервирам предварително влизането и така си спестявам чакане на входа. За пътуване ползваме Ойстър визитър (май се казва). Децата до 10 години включително пътуват безплатно.

# 158
Здравейте. Зависи какви зони ще ползвате може да си купите дневна или седмична карта( oyster card - преди пластиката  струваше 5 паунда, но можете и с билет на хартия ), вижте в този сайт( официалния на Transport for London) https://tfl.gov.uk/fares/find-fares/tube-and-rail-fares/single-f … nder?intcmp=54716 ) кое ще е по-изгодно за вас. Може да се плаща и с карта( кредитна/дебитна) но не зная с на коя банка, по-горе в темите пишеше. Относно музеите са ви отговорили. Бих добавила skygarden, ако можете си запазете билетите преди това ( безплатни са ) Разгледайте Winterwonderland, на децата ще има хареса, а може и на вас. Знам че билетите са по 5 паунда на човек, но видях че има в определени дни и часове безплатни. А относно забележителностите в Лондон - въпрос на интереси. Има какво да се види със сигурност.

# 159
Можете ли да препоръчате заведение тип бюфет с индийска храна?

# 160
Благодаря много за информацията със забележителностите !
Ще се включа и аз с питане отсега да ме ориентирате за ресторанти/  заведения тип бързо хранене - не Макдоналдс , а нещо готвено , или пък бюфети  ( без китайско, че децата са малки и не ядат китайско) на сравнително достъпни цени ?

# 161
Pret a Manger е достъпно като цени, но не отговаря на другите критерии.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 22:42 от Versace_Dreamer

# 162
Здравейте Simple Smile
Лондон ни плени и тази година вероятно ще го посетим през декември.
Искаме да усетим празничното настроение.
Винаги ще бъда благодарна на Danifin1, която  ми помогна страшно много при първото посещение. ❤
Споделям и това Simple Smile

# 163
Горещо препоръчвам този сайт списван от българин за Лондон. Има и лондонски заведения:

https://www.facebook.com/Novini.London

# 164
  • В сърцето на трима мъже...
Хора, благодаря ви много за насоките!
Успях да купя билети с адрес в България и дори не разбрах каква беше причината да не мога!

Приятен ден и хубави емоции на всички, които предстои срещата с Лондон Blush

Общи условия

Активация на акаунт