Какъв крем за лице използвате? – 25

• 94 955
  • 732
  •   2
Отговори
# 120
  • Sofia
Ползвала съм го – в общи линии, не намирам разлики с другия, който споменаваш. Simple Smile Почти еднакви са, като характеристики.

# 121
  • Някъде там
Ползвала съм го – в общи линии, не намирам разлики с другия, който споменаваш. Simple Smile Почти еднакви са, като характеристики.
Благодаря! Ако не намеря пълнител ще си взема този, който е за комбинирана кожа.

# 122
  • Велико Търново
Пълнител не се предлага изобщо с SPF 30.

# 123
  • Някъде там
Пълнител не се предлага изобщо с SPF 30.
Да, забелязах. А опаковката ми е със пълнител и когато го купих от аптеката ми казаха, че после мога да си взимам само рефил .Не споменаха, че за този крем няма такъв Simple Smile

# 124
  • Велико Търново
Ами аз като зареждам от Софарма не съм виждала рефил на този, само на дневния и на нощния.При толкова много марки и продукти консултантките вероятно са се объркали.

# 125
За тези ,които използват кремове на Авен или тяхна козметика ,аптеки Ремедиум правят подарък за закупен продукт на Авен ,серум 10 мл. за лице.

# 126
За тези ,които използват кремове на Авен или тяхна козметика ,аптеки Ремедиум правят подарък за закупен продукт на Авен ,серум 10 мл. за лице.
Аз точно с такава промоция, получих серума, който се коментираше. Еми страхотен е! Определено имаше  уплътняващ и изпълващ ефект при мен. Ползвах го заедно с нощен крем, също на Авен. Досега не съм намерила друг с подобно действие. Пак ще си го взема.

# 127
mona11 ,използвам серумът и крема на Avène Hyaluron Activ B3 може би към месец. Страхотни са и не бих ги заменила.
Цената не ми харесва ,но на промоция си ги купувам. Наистина са много добри. Търсех бюджетни варианти ,но ще прежалвам парите и за двата продукта. Пък и крема ,който купувам е рефил опаковката ,така че цената е добре. Но за тази серия с две ръце.
Ако някой е пробвал серията с вит. С да сподели отзиви.
Ето тази.
https://galen.bg/catalogsearch/result/?q=Avene+Vitamin+Activ+Cg

# 128
А тези рефилове, как точно ги използвате. В смисъл, отгоре няма капаче, а нямам и оригинална опаковка. Има ли някакъв вариант?

# 129
Първият път се купува стъкленото бурканче с рефила. После се купува само рефил и се сменя.

# 130
  • Някъде там
mona11 ,използвам серумът и крема на Avène Hyaluron Activ B3 може би към месец. Страхотни са и не бих ги заменила.
Цената не ми харесва ,но на промоция си ги купувам. Наистина са много добри. Търсех бюджетни варианти ,но ще прежалвам парите и за двата продукта. Пък и крема ,който купувам е рефил опаковката ,така че цената е добре. Но за тази серия с две ръце.
Ако някой е пробвал серията с вит. С да сподели отзиви.
Ето тази.
https://galen.bg/catalogsearch/result/?q=Avene+Vitamin+Activ+Cg
И аз съм загледала серията с витамин C, ако не подновя кремчето си на Юсерин ще закупя Avene Vitamin Activ Cg.

# 131
От серията Avène Hyaluron Activ B3 за комбинирана кожа кое е по- добре крема или гела?

# 132
От серията Avène Hyaluron Activ B3 за комбинирана кожа кое е по- добре крема или гела?
Аз съм с комбинирана кожа към мазна. Ползвам аква гела и съм много доволна.

# 133
  • Велико Търново
В момента в нашата верига са на минус 30 процента, така, че и в другите аптеки ще ги пуснат, а и черен петък идва.
Дори от чисто любопитсво не съм ги пробвала, но ще се поправя в скоро време.

# 134
Само на мен ли ми правят кир ефект? А съдържанието на рефила, може да си го прехвърлите в друга празна опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт