Какъв крем за лице използвате? – 25

• 94 771
  • 731
  •   2
Отговори
# 105
До сега винаги съм ползвала Биодерма слънцезащита, но този ми допада повече. Явно е до кожа.

# 106
Аз съм пробвала всички продукти от тази серия на Биотрейд, без тоника, защото не обичам много киселини. Любими са ми пяната с азелаинова киселина и дневния крем. Почистващият гел с въглен, нощния серум, околоочния серум и серума с витамин С не ме впечатлиха.

# 107
  • Някъде там
Много съм доволна от този крем, препоръчвам! Попива много бързо, озарява и не омазнява. Български е.

На мен този крем също ми допадна много, но от както разбрах, че не е с СПФ 50, както се твърди и спрях да го използвам. В темата за слънцезащита има доста коментари за кремчето.

# 108
Аз избрах на Кларанс. Доволна съм. Кожата ми е суха и ми действа добре.

# 109
  • Dublin
Преди десетина дни си взех комплект на Ланком с тези продукти и съм абсолютно очарована от крема за очи и крема за лице..
не съм сигурна за серума колко работа върши, пробвах кремовете след и без серум, но крема за очи много добре омекотява бръчките около очите, не изглеждат толкова дълбоки. Крема за лице също е супер, кожата се усеща мека, но стегната. Доволна съм със сигурност и бих си взела крема за очи и лице пак.
това са кремчетата -
Advanced Génifique Eye Cream
Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream

# 110
Преди десетина дни си взех комплект на Ланком с тези продукти и съм абсолютно очарована от крема за очи и крема за лице..
не съм сигурна за серума колко работа върши, пробвах кремовете след и без серум, но крема за очи много добре омекотява бръчките около очите, не изглеждат толкова дълбоки. Крема за лице също е супер, кожата се усеща мека, но стегната. Доволна съм със сигурност и бих си взела крема за очи и лице пак.
това са кремчетата -
Advanced Génifique Eye Cream
Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream
И аз не видях какъвто и са е ефект от серума, с нетърпение го изразходих, а крема за лице ми допадна как хидратира, но аромата е много демоде, подобно на Нивеа от синята опаковка и едва ли ще повторя, околоочния е хубав.

# 111
Здравейте, майчета
Предварително да се извиня, че директно ще мина на въпроса и не съм изчела предните теми,  но имам едно малко бебче, което е твърдо против да си вися на телефона ;/
Таа, иска ми се да направя подарък на майка ми крем против бръчки за повод ( а и тя сама си подхвърля, че от това има нужда) съотвено стои въпроса: "кой да избера"? Тя си ползва като дневен на Дюкре с фактор за хиперпигментация, а до сега вечер ползваше супер Серума на Nuxe. Смесен тип кожа/малко повече към суха, определено не е мазна.
За момента съм се спряла към марките Filorga или на Clarins, ще съм благодарна за отзиви, препоръки, мнения и т.н

# 112
Използвам вечерна грижа серум и крем на Estee Lauder, а пред деня слънцезащита на avene и база за грим на Bourjois, който вече не намиран никъде (ако някой знае откъде мога да го поръчам и го имат наличен, ще бъде супер). Взех и серума на Garnier с вит Ц, но го ползвам рядко. Някой ползвал ли го е?

# 113
Ако става въпрос за тази база на Буржоа, има я в Нотино, само че от доста време е преформулирана:

# 114
  • на последния етаж
Ползвали ли сте този крем? Какви са впечатленията ви?
https://www.deliriumexclusive.com/bg/grisa-za-litse-grisa-za-lit … ower-creme-637000
Моята кожа е суха и чувствителна, чудя се дали ще е подходящ за мен.

# 115
Аз го ползвам в момента, съчетан с околоочния от същата серия,но с добавка серума и есенцията пак на Ести.Доволна съм от крема.Има малко по- плътна консистенция, но попива бързо, като същевременно кожата е хидратирана някак отвътре.Карам 44 години с нормална към суха кожа съм.

# 116
  • Dublin
Вчера си взех двойния очен серум на Кларинс, ще пиша след 2-3 седимици как се чувства кожата.

# 117
Поръчах два нови крема за мен: 
Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream
Medi-Peel Peptide 9 volume tox cream - този съм го пробвала от мостра и сякаш беше добре. Попринцип съм с мазна кожа, но търся нещо по-хидратиращо, дано ми допаднат.

За сутришната грижа поръчах този на Caudalie  VinoHydra sorbet cream moisturizer, който мисля да използвам като се застуди, сега използвам матиращата им емулсия и съм доволна.

# 118
Здравейте! Все още не съм си изградила рутина, а много ми се иска да започна отнякъде. Имам по-разширени пори, черни точки и бих искала да хидратирам (а и изпъна, ако е възможно) кожата около очите. Искам да започна с възможно най-леки и безобидни неща. Какво бихте ми препоръчали?

# 119
  • Някъде там
Здравейте!
Искам да попитам случайно някъде срещали ли сте рефил на Eucerin Hyaluron Filler Дневен крем за лице за всеки тип кожа със SPF30 .В онлай аптеките откривам само за суха кожа и spf 15, който не е подходящ за мен.
 Ако не го открия обмислям да пробвам този, имате ли отзиви за него?

Общи условия

Активация на акаунт