Какъв крем за лице използвате? – 25

• 93 739
  • 726
  •   2
Отговори
# 90
За мазна кожа мога да препоръчам този:

https://www.lerbolario.bg/bg/lines/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0% … 6%D0%B0-1082.html
Попива много бързо,дори в топлото време не лъщи.Доволна съм,има и антиейдж.Дават и тестер,може да се пробва преди покупка.

# 91
Здравейте!
Заради отстъпката от 35% в sopharmacy, си купих Avene Hialuron Activ B3 creme multi - intensive nuit. Крема е нов, няма как да има отзиви, но ми направи добро впечатление. С фин, деликатен аромат и много лек за нанасяне. Попива идеално и най - хубавото, сутрин кожата ми не лъщи. Ако след две седмици не се разпозная, заради липсата на бръчки, веднага ще ви съобщя. Simple Smile
https://sopharmacy.bg/bg/category/avene?pageselect=24&q=:sales-d … AkbIEALw_wcB:hugs:

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 22:55 от Magda Dimitrova

# 92
Направо ми е омръзнало ви казвам Rage
Купчина пари,през 1-2 месеца се сдобивам с нов ,уж препоръчан и надежден и пак няма файда..
Сега съм хвърлила око на един серум на Кодали ,на заплата ще си го поръчам и ще пиша отзиви

Тъкмо щях да го хваля 😁. Купих го заедно с измивния им гел. Имам проблемна кожа, запушени пори, подкожни пъпки. И двата продукта ми се отразяват чудесно. Ползвам ги от около месец, през вечер. Това е първата салицилова киселина, която успявам да понеса.

# 93
  • София
Здравейте!
Заради отстъпката от 35% в sopharmacy, си купих Avene Hialuron Activ B3 creme multi - intensive nuit. Крема е нов, няма как да има отзиви, но ми направи добро впечатление. С фин, деликатен аромат и много лек за нанасяне. Попива идеално и най - хубавото, сутрин кожата ми не лъщи. Ако след две седмици не се разпозная, заради липсата на бръчки, веднага ще ви съобщя. Simple Smile
https://sopharmacy.bg/bg/category/avene?pageselect=24&q=:sales-d … AkbIEALw_wcB:hugs:
Не е много нов, защото аз го ползвам от миналата година, вече 2 опаковки съм свършила, но наистина се отразява добре на кожата. Сподели как ти се отразява и на теб, защото е перфектен за моята кожа. Аз използвам сутрин и серума от тази серия. За мен комбинацията от двата е най-добрата, която съм намерила засега.

# 94
  • Някъде там
Здравейте!
Не е много нов, защото аз го ползвам от миналата година, вече 2 опаковки съм свършила, но наистина се отразява добре на кожата. Сподели как ти се отразява и на теб, защото е перфектен за моята кожа. Аз използвам сутрин и серума от тази серия. За мен комбинацията от двата е най-добрата, която съм намерила засега.
И аз съм от доволните от крема.На първа опаковка съм, но съм впечатлена. Страхотно се отразява на кожата ми.
Серума ми е в  списъка с желани продукти. Може ли да споделите след него каква слънцезащита нанасяте?

# 95
  • София

Това със слънцезащитата беше най-трудно. Пробвах Авен, Биодерма, Юсерин, А дерма, Исдин, Хелиокеар, Ла рош, но нито един не ми се отразяваше добре. На А дерма го мъчих доста време, докато накрая една приятелка ми даде да пробвам на Д-р Дерм. Бях скептична към него, но той се оказа добро попадение. Подарих всички слънцезащитни кремове, които имах на приятелки и в момента ползвам на Д-р Дерм вече повече от месец.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 09:54 от bubanka

# 96
  • гр.Пловдив
Направо ми е омръзнало ви казвам Rage
Купчина пари,през 1-2 месеца се сдобивам с нов ,уж препоръчан и надежден и пак няма файда..
Сега съм хвърлила око на един серум на Кодали ,на заплата ще си го поръчам и ще пиша отзиви

Тъкмо щях да го хваля 😁. Купих го заедно с измивния им гел. Имам проблемна кожа, запушени пори, подкожни пъпки. И двата продукта ми се отразяват чудесно. Ползвам ги от около месец, през вечер. Това е първата салицилова киселина, която успявам да понеса.

Т,е добре изсушава и не лъскаш като баница?

# 97
Кремът на Авен подходящ ли е за смесена кожа?

# 98

Т,е добре изсушава и не лъскаш като баница?

При мен не изсушава, напротив кожата ми се чувства добре. Повечето продукти със салицилова киселина ме правят като пергамент. За лъщенето не съм забелязала и мнение не мога да дам. Продуктите са скъпи и ако се доберете до тестери е по-добрият вариант.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 13:48 от LesMacarons

# 99
  • Велико Търново
Кремът на Авен подходящ ли е за смесена кожа?

Той се предлага в две текстури т.е. да.

В момента ползвам серум Estee Lauder perfectionist pro и след него слънцезащита от същата серия, ами по-хубава слънцезащите не съм ползвала.Текстурата е гел, обача на сухата ми кожа е перфектна, вярно, че след нея слагам още 5-6 продукта, но и за смесена кожа би била добра.

# 100
+1 за кремът на Avène Hyaluron Activ B3 ,аз използвам аква гелът. В комбинация със серумът ,кожата ми стана супер мека ,жива ,не се омазнява толкова ,но не изсушава и хидратира.
Всъщност кремът се води 3 в 1. Дневен ,нощен и маска за лице.
Препоръчвам с две ръце. Моята кожа е смесена към мазна и какъвто и крем и серум да съм купувала ,все се събуждах с лъснала кожа. Омазняването с тези продукти намаля драстично ,а ако се ползва серум и сутрин ,ефекта е още по-добър.

Благодаря на съфорумката ,че сподели за отстъпката ,ще се възползвам. 🌹

# 101
  • Велико Търново
+1 за кремът на Avène Hyaluron Activ B3 ,аз използвам аква гелът. В комбинация със серумът ,кожата ми стана супер мека ,жива ,не се омазнява толкова ,но не изсушава и хидратира.
Всъщност кремът се води 3 в 1. Дневен ,нощен и маска за лице.
🌹
Това е за аква-гела, нали?

# 102
Не само за аква гела. Другият също се води така.
https://www.eau-thermale-avene.bg/p/regenerirasch-akva-gel-krem- … 70393408-943d0b40

# 103
Много съм доволна от този крем, препоръчвам! Попива много бързо, озарява и не омазнява. Български е.

# 104
Преди време използвах същата серия, от тонера им лицето ми гореше и щипеше адски, въпреки това дадох шанс и продължих да използвам, след няколко нанасяния обаче кожата ми беше станала толкова суха, че чак започна да се лющи. А за крема явно не е бил нищо особено, щом не съм повторила. Спомням си само, че бях купила мини опаковки просто да тествам и до ден днешен се радвам на това ми решение. Толкова време ми отне да си оправя кожата на лицето, че нито искам да чуя за марката нито за тонери каквито и да са. От тогава опростена рутина с 2-3 продукта и си спестявам всички нерви.. НО това е моя опит с biotrade, с моята кожа просто не се напаснаха.

Много съм доволна от този крем, препоръчвам! Попива много бързо, озарява и не омазнява. Български е.

Общи условия

Активация на акаунт