Какъв крем за лице използвате? – 25

• 94 224
  • 729
  •   7
Отговори
# 720
Някой ползвал ли е такава джаджа и има ли смисъл от нея?

# 721
  • Велико Търново
Поднових тези, въпреки, че се бях зарекла да не ги купувам.
Скрит текст:

# 722
  • Варна
Здравейте, да питам и тук - някой ползвал ли е този крем - La Roche-Posay Anthelios Pigment Коригиращ оцветен крем
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030019468
Имат в момента намаление в софармаси.
Купих си го, правих аналогия с оцветения на биодерма, но този е много по-гъст, плътен и жълт, въпреки, че взех light версия.
Срокът му на годност е до 9.2026 г., предполагам и затова е бил намален.
Ужасен е на първо омазване.

# 723
  • Велико Търново

Купих си го, правих аналогия с оцветения на биодерма, но този е много по-гъст, плътен и жълт, въпреки, че взех light версия.
Срокът му на годност е до 9.2026 г., предполагам и затова е бил намален.
Ужасен е на първо омазване.
Отговорих и в другата тема.Не е намален заради срока, а защото линията на марката е намалена.Казах и за срока на годност, след отваряне има поне 6 месеца минимум.Лайт е цвета му, а не текстурата.

# 724
Отдавна се чудя на Regenerie H.C.F. Triple Serum.. Мисля да го взема с този уред. Някой ползва ли го, има ли ефект? Понякога го пускат на промоция, но пак не е много евтин и го мисля още.

Ако някой има други, по-изгодни предложения с подобен ефект, ще бъда благодарна.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 15:17 от Dari_77

# 725
Ами аз онзи ден си закупих, нещо друго. *Трябва да прочета повече за това, което си показала, смисъл идеята на работа. (гледам, че е свързано и с микрониделинга и нано-нещо си) Провери и ти из нета за повече инфо, но на английски.

Закупих Уред за микротокова терапия и лифтинг на лице.
Прочетох доста за системата. Има някаква логика. За момента съм го ползвала само веднъж. Не съм закупила гела, но изчетох доста из нета, на английски има хиляди повече инфо и мнения на потребителя с какво могат да се заменят тези гелчета, които не са малко пари. Та за момента пръсках с розова вода.

Някоя ползвала ли е?

# 726
Имам същия. Ами какво да ти кажа 😁 действа добре срещу подпухване, хубаво мести лимфата, лицето след използване изгледа по-контурирано, но е краткотраен ефект. Приятно е, но ако искаш да виждаш всеки ден ефекта - всеки ден трябва да го ползваш.

Аз купих и гела на марката, но не ми допада особено. Поръчах си обикновен гел за ултразвук, върши същата работа и ми е четно казано по-приятен.

# 727

Похвалвам този крем. С комбинирана кожа съм, много добре ми действа в студа сега. Хидратирана и мека кожа.

# 728
Днес ми пристигна този околоочен продукт пиша така, заради въпросът ми: (някой ако го е е ползвал още по-добре ) Издирвах серум за очи. Знаете - може да се нанася и индивидуално, и преди кремът за очи.

Изчетох доста коментари под продукта, но толкова дами ме объркаха, заради консистенцията - "хубав ама много мек, ама много воднист, по-скоро приличал на серум, а не на крем..." То си пише, че е Серум, какво се учудват и мрънкат не знам..

Добре, аз ли не разчитам етикети и обяснения, или коментиращите мадами нещо са в объркване това серум или крем е? Проблемът ми е, че искам серум, за да допълня ефект към околоочният си крем. Да не вземе сега да мажа крем върху крем.

Та някоя ако е ползвала това нещо, или има повече виждане на великият ми въпрос нека сподели.. (чувствам се глупаво)

https://bg.iherb.com/pr/advanced-clinicals-complete-5-in-1-eye-s … fl-oz-59-ml/90100

# 729
  • Велико Търново
Точно този продукт не го познавам, но аз слагам първо серум и след това крем.На този ясно пише, че е серум, така, че не виждам проблем да се сложи крем след него.

Общи условия

Активация на акаунт