Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 256
  • 695
  •   1
Отговори
# 690
Леле, аз за това с Гален за пръв път го чувам 😳 А редовно купувам на детето неща от там. Определено ще проверявам вече.
А за розацеята най-доволна съм от uriage и скоро не мисля да сменям 😅

# 691
  • Сливен
Касиус,радвам се,че ти е допаднало.
Може да се ползва и за почистване на скалпа от време на време.

# 692
Елора,.аз съм със светла кожа и затова страдам от всякакви такива зачервявания. Крема който показах по горе ми е идеален.
Ти тестер ли си отворила? Предполагам, че да. Не е нужно да го държиш в хладилник и в найлон според мен. Аз не го правя. Тестер е, заминава за 2-3 дни.

Не мисля, че светлата кожа е причина.
Това най-вероятно е нещо вътрешно, ама много ми е писнало да търся и да ходя по лекари.
Ами такава мостра намерих. Утре ще видим този лайт дали ми е ок, както при теб или ще взема тъмния 30 фактор като твоя.

# 693
Обринах се от мострата Confused
Тоест областа на брадата и шията се зачерви, пари и сърби.

Същото получих и с това
https://galen.bg/eutserin-slantsezashtiten-gel-krem-za-litse-pig … -tamen-spf50-50ml

Или нещо мострата е стара.
Как може крем против зачервяния да ми прични това?
Имам още една мостра, ще я пробвам след няколко дни.

# 694
Хм, преди от Eucerin Sun Pigment Control пак ли от мостра е бил обрива?

Точно заради моята чувствителна и лесно изгаряща кожа по врат и деколте с него ми дадоха да се мажа лятото. Там се "пъпчосвам" и обривам най-лесно, пък и този продукт уж за тези нежни кожи е направен.
Не знам ... Дано да се оправи бързо.

# 695
Не беше от мостра.

Реално пигментни нямам, просто обърках крема, но той пак оцветява, та реших, че няма драма да го ползвам.
То ще се оправи.
Ще почакам няколко дни и другата мостра се чудя дали да не опитам, не знам. Да се убедя, че е от нея.

Общи условия

Активация на акаунт