Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 263
  • 695
  •   1
Отговори
# 675
  • Сливен
Тонер преди серума,пачовете преди крема според мен.

# 676
Когато ползвам пачове, винаги ги слагам на чиста кожа след измиване, за да може да попие течността през порите, а и за да не се плъзгат, ако случайно другите продукти оставят филм. После продължавам с тонер, серумите и кремовете.

# 677
Някой използвал uriage roseliane серията

Купих си обикновен за зачервявания, много добър.
Но има намаления за сс кремовете им и се чудя дали да не се възползвам.
Старите скоро ще свършат.
Сега уж черен петък.

https://galen.bg/yuriazh-rozelian-spf30-cc-krem-40ml-termalna-mi … da-100ml-komplekt

https://galen.bg/yuriazh-rozelian-cc-krem-spf50-40ml-podarak-mit … ha-100ml-komplekt

Единия тониращ, което много не знам какво значи. Другия корекция на тена.
Единия 30 спф, другия 50 фактор.

И още два
https://galen.bg/yuriazh-rozelian-cc-krem-spf50-40ml
https://galen.bg/uriage-roseliane-ss-krem-za-litse-za-korektsiya … kozha-spf30-40-ml

Или са пак същите, просто са без мицеларната вода.

Сега всъщност се загледах и единия е светъл нюанс, другия медиум.

# 678
Аз и приятелка сме с розацея (нейната по-силно изразена) и дерматолог ѝ беше препоръчал точно uriage roseliane. И двете ползваме обикновения, като аз този който е в бурканче (но може би са го спрели, защото не го намирам 🥲) и много ми харесва.

Тониращия гледам, че пише “тониращ хидратиращ” което аз го разбирам като един вид по-силна хидратация (като все едно си си сложила тонер под крема) спрямо другия, който си е само изравняващ тена. Може би ако усещаш кожата си по-суха да пробващ тониращия, а ако ли не другия.

# 679
Тониращ значи, че има лек цвят, придава някакъв нюанс, завършек на кожата, а не че има тонер вътре.

# 680
Може и така да е и аз грешно да го разбирам, но в този случай каква ще е разликата с изравняващия тен при положение, че и двата крема са с цвят 😁  Освен другия да е по-покривен, за да може наистина да изравни.

# 681
Благодаря ти.
Ама в стъклено ли бурканче е имало?
Има в кутийка пластмасова, който е реално за по-суха кожа. От него взех, защото зимата кожата ми е по-суха.
Има и в тубичка, същите съставки,но по-лек.
Мисля нататък в топли дни него да взимам.
Но те не са сс кремове.
https://galen.bg/uriage-roseliane-bogat-hidratirasht-krem-za-lit … ervyavaniya-40-ml
Този взех.

За СС- ще го мисля, кожата ми е повече към светла. Но има сс кремове съм взимала медиум и ми пасват, други медиум са ми тъмни.
Много зависи от марката.
Тониращия е всъщност лайт и 50 фактор.
Другия е 30-ти и медиум сс.

Благодаря SitaraB. Но пък пак се води СС, може би за по-светла кожа.
И двата са СС.

# 682
Точно този, който си пратила е 😄 Аз си му казвам бурканче на пластмасовата кутийка 😄 А защо не можах да го намеря не знам. 2-3 дена наистина не ми излизаше нито в гален, нито в други сайтове. Комбинирам го с гел серума за хидратация на биодерма и кожата я усещам доста добре. Обаче тази комбинация ми е добре само за през деня. За през нощта по препоръка на една дама ползвам на ла рош липикар ap+m.

# 683
Лурдес,препоръчвам маслото на unita,български са,ползвам го повече от година и половина и съм много доволна.Отговаря на това,което искаш.Миналата година на черния петък имаха 25 % отстъпка.

Идвам да благодаря за препоръката Heart

Свършваше ми балсама с лайка на The Body Shop, не е лош, но предпочитам течна консистенция. Ползвала съм на Мазило (тежко и люти на очите), на Сафре (обичам го, но често замазва и не почиства добре - остават мазни петна, примесени с остатъци от спирала/ молив), на Лумиби (харесвам го, но най-често не е налично); от твърдите масла - на Zero (не ги харесвам), Galenic имаха преди много време един балм в розова кутия - нещо не се справих тогава и имам спомен, че го изхвърлих, и не помня още на какви марки...

Поръчах на Unita (дойде с картичка за благодарност, изписана на ръка : ) И с код за 15 % отстъпка за следваща поръчка) - разкошно. Не люти, не дрази. Освен това може да се използва и за дълбоко почистване - няколко пъти месечно. И също - радва ме философията им - на производство, етичната практика, български продукт е...
В момента на сайта имат до 25 % отстъпка.

Та - благодаря, Oesi.

# 684
  • Пловдив
Определено и аз ще се наредя да поръчам и ползвам маслото на Unita - също ползвам лайката на body shop, но освен нея, друг почистващ продукт засега не ми понася на очите.

# 685
Аз сега тествам по препоръка на siska79 Uriage и след преглед при дерматолог. Нямам розацея, но имам зачервявания и съм силно алергична от година от козметиката която ползвам от години.
Та, това сега тествам от препоръките на дамите:

Много добре си чувствам кожата и поръчах миналата седмица от Гален комплектите които Елора показа. В една тема четох, че трябва да сме внимателни с Гален, че идвали с изтекъл срок на годност или много кратък. За първи път поръчвам от тях, ще видим.....

# 686
Намерих мостра 50спф лайт.
Утре ще тествам.
Чух и аз скоро за това с гален, но не съм имала проблеми, гледам си аз сроковете като получавам.
Серията tolederm не я знам каква е.
Тя за суха кожа ли е?  Гледам има богат крем и лек крем.
Ти кое ползваш сега и как ти се отразява?

# 687
Ми...ползвам тези тестери. Кремовете още не са дошли, там поръчах от двата комплекта. Иначе крема с фактор 30 с цвят (от снимката) много добре се нанася и не е натрапчив. Моята кожа е нормална, може би с повече омазняване в Т зоната.
На Uriage за сега ми се отразяват добре тестерите.
Преди това ползвах за розоцея на Биодерма, но сякаш на Uriage са по за мен.

# 688
Да, то предполагам е хубав, но въпросът е по-скоро дали е тъмен цвета.
Ти със светла кожа ли си?
Сега утре ще опитам 50 фактор, който е лайт.
Одеве реших да го отвия, то такава капачка, че няма завиване. Сложих го в найлоново пликче и в хладилника.
И седи отворен.
Цвета на око бива, то ако това е лайт, другия ще е по-тъмен, но утре ще видя как ще е.

# 689
Елора,.аз съм със светла кожа и затова страдам от всякакви такива зачервявания. Крема който показах по горе ми е идеален.
Ти тестер ли си отворила? Предполагам, че да. Не е нужно да го държиш в хладилник и в найлон според мен. Аз не го правя. Тестер е, заминава за 2-3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт