Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 263
  • 695
  •   1
Отговори
# 645
Сиска, много мерси.

На Клиник ползвам сапуна им за лице за смесена кожа - уникален е, обаче той пък не сваля грима добре, и търся нещо в тази посока.

# 646
  • Някъде там
Аз го закупих от физическа аптека на Sopharmacy:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030025860

Преди седмица.
В Гален е на топ цена.
https://galen.bg/nyuks-merveyans-lift-podarachen-komplekt

Aз също много харесам точно тази серия на Nuxe, колкото и да експериментирам и пробвам - винаги се връщам към нея.

# 647
  • Сливен
Лурдес,препоръчвам маслото на unita,български са,ползвам го повече от година и половина и съм много доволна.Отговаря на това,което искаш.Миналата година на черния петък имаха 25 % отстъпка.

# 648
  • Велико Търново
Продължавам да твърдя, че с един продукт лице не може да се измие.Аз след 3 продукта пак откривам недоизчистено място, но моето е обсебия за перфектност/не само в грижата за лицето/.
Сега имам и един неотварян гел на Шанел, но ще го почна като отворя цялата серия.

# 649
  • Сливен
Не искам да споря,но с това масло лицето е чисто и няма нужда от друг продукт ,аз съм със смесена кожа,сваля слънцезащита и ФД.Ако е много мазна кожа може и да има нужда от пяна или гел.

# 650
Тук е най-топ. Че и балсама за устни се появи в стъкленото бурканче.

# 651
Продължавам да твърдя, че с един продукт лице не може да се измие.Аз след 3 продукта пак откривам недоизчистено място, но моето е обсебия за перфектност/не само в грижата за лицето/.
Сега имам и един неотварян гел на Шанел, но ще го почна като отворя цялата серия.

Не съм много съгласна с това.
Ако няма 5 см декоративна козметика по лицето, 1 хубав измиващ продукт е напълно достатъчен.
Все по-често напоследък съм само със серум и крем.
За какво са ми 3 продукта за измиване?
Обикновено при сериозен грим се измива лице и след това се снемат остатъци с тонер, тоник, тоалетно мляко, мицеларна вода и т.н. Това е друго.

# 652
  • Велико Търново
Аз не се изказвам като последна инстанция, а казвам как е при мен.Аз се гримирам, но нямам 5 см грим и както неведнъж съм спорила по обучения, че спирала с 1 продукт не се маха.От Биодерма твърдяха, че с тяхната мицеларна вода става.
При сериозен грим първо се чисти с мицеларна вода за да "разкисне", а след това са измивните продукти.За околоочният контур е доста важно.

# 653
Лурдес,препоръчвам маслото на unita,български са,ползвам го повече от година и половина и съм много доволна.Отговаря на това,което искаш.Миналата година на черния петък имаха 25 % отстъпка.

Мерси много, ще го проверя.

Аз точно заради по-трудното сваляне на грим от очите, напоследък предпочитам спирала за очи (за ежедневието), която не е водоустойчива, че по-лесно се сваля грима после.

# 654
Аз спиралата я свалям винаги с два продукта. В момента олио за почистване и след него пяната на Апивита. Тази пяна ми е най-любимия продукт в целия ми живот. От както я открих не я сменям. Другият вариант е мицеларна вода и същата пяна. С един не успявам, а не ползвам водоустойчиви. Аз се гримирам, но не с 5 см грим. Един пласт фдт, бронзант и руж. Кожата ми е тънка и рехава някак, виждат се все едно венички и капилярчета.

# 655
А кое олио за почистване ползваш?

# 656
В момента съм с Anua. Skin 1004 ми харесва, на Nuxe също. Теми трите само съм ползвала, като това на Skin 1004 ми харесва най-много.

# 657
Никога не съм имала проблем да почистя лицето си само с мицеларна вода, а се гримирам всеки ден с почти цял сет декоративна козмтика - фдт, руж, сенки, спирала, продукт за вежди и т.н. След това изплаквам обилно, но не всеки път ползвам и друг измивен продукт. Сутрин пък ползвам единствено вода, попивам леко и тогава нанасям серум, хидратация, крем за лице и околоочен, слънцезащита и след тях вече грим.

При моята кожа много измивни продукти имат недобър ефект - изсушават и я правят чувствителна. Това е тема, която съм обсъждала с мои приятелки - почти всички, които имат много стъпки на почистване, имат проблеми с кожата си.

# 658
На мен често мицеларната вода ми попада в очите и после много ми люти. Затова избягвам да я ползвам в тази зона.

# 659
  • Sofia
Аз като човек с хронично кистизно акне мога да кажа, че мицеларната вода, дори като я изплаквам повече ми дразни кожата, отколкото измиването с хубаво масло и по лек гел за измиване на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт