Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 807
  • 698
  •   2
Отговори
# 255
И аз имам доста мостри от Апивита, харесах хидратиращ тониращ слънцезащитен крем.
От години не използвам дневен крем, само слънцезащита и отдолу серум. Сега приключвам
Pure skin на Биотрейд. Не го купувам за първи път, но всеки път впечатленията ми са едни и същи: в началото кожата ми свиква с него, избиват пъпки, замърсявания, неравен тен. После нещата се нормализират, предполагам е заради ниацинамида. Този път имаше и лек кир ефект около ушите. Със смесени чувства съм и не съм сигурна дали отново ще го купя.
Заредила съм гел-крема на Ла рош Антелиос с помпичката. Предполагам, че за лятото ще се върна на любимия B-protect.

# 256
Моята кожа е смесена и серумът от червената серия ми беше доста тежък.

Харесвам много този гел крем:

Особено за по-топло време е много лек и приятен,хидратира добре.

# 257
Здравейте ! Бихте ли ми препоръчали крем за лице и шия, смесена кожа. На 36 години съм. До сега ползвах Filorga time filler и Medi peel Volume tox. Серум ползвам на Ordinary, а околоочен крем Filorga и серум Clarins.

# 258
От доста време използвам на Drunk Elephant-Polypeptide cream (кожата ми е нормална към комбо, зимата е по-суха), не е особено бюджетен, но е икономичен. Откакто въведох пептидите в грижата ми за кожата, всичко се промени към по-добро.

# 259
А някой с впечатления от Tatcha, набелязала съм ги и само да поизхабя неща още, ще ги пробвам, многи са сладки на вид, но дали си заслужават цената или всичко е маркетинг.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 04:08 от passionbiojuniper

# 260
А някой с впечатления от Tatcha, набелязала съм ги и само да поизхабя нещо още, ще пробвам, мног са сладки на вид, но дали си заслужават цената или всичко е маркетинг.

Аз пробвах техния ексфолиант (THE RICE POLISH: GENTLE)  и лилавият им крем (THE DEWY SKIN CREAM).

Ексфолианта беше приятен и доста икономичен, спрямо цената е горе-долу ок, но крема за мен не си заслужава цената. Нито овлажняваше кожата ми чак толкова, нито я успокояваше, а пък и оставяше нещо като лепкав завършек. Крема на Tatcha не стъпваше и на малкото пръстче на кремовете на Авен или Ла рош например, които са няколко пъти по-евтини.

Като цяло за мен продуктите им са прехвалени и не си заслужават парите.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 00:57 от Pifun

# 261
И аз влизам с молба за препоръка за дневен крем на марката Apivita. До сега не съм пробвала техни продукти и ми се иска да взема нещо на тази марка, но не знам коя серия е о.к за мен. На 40 съм с нормална към комбинирана кожа.

Предлагам тази серия с лозите от Санторини.Мостри има във всички аптеки, от Дермикос са щедри.
Скрит текст:
Аз започнах тази.Харесва ми.
Скрит текст:
В момента ползвам дневен и околоочен от червената серия. Така и не разбрах дали има слънцезащита дневния, май не. На мен също ми идва малко тежък, както е писала Елмайра, въпреки че избрах леката версия. Не съм сигурна, че ще е подходящ за лятото.
Бихте ли направили сравнение с черната серия?

# 262
  • Велико Търново
Добро утро!
Нямат фактор.С коя серия искате да направя сравнение?

# 263
  • Някъде там
В момента в повечето аптеки има промоция на продукти на Виши. Кой крем от техните серии е подходящ за кожа 40+, която е комбинирана?

# 264
  • София
Искрица, в момента не мога да се ровя, но ако отвориш някоя от аптеките, ще видиш в описанието дадено 40+ за комбинирана кожа. Със сигурност има, наскоро ги разглеждах. От серията liftactive.

# 265
  • Велико Търново
В момента в повечето аптеки има промоция на продукти на Виши. Кой крем от техните серии е подходящ за кожа 40+, която е комбинирана?

Абсолютно всичките от серията на Лифтактив.Аз харесвам най-много с колагеновите пептиди без фактор/червения/.Само трябва да са лежер.Червеният се предлага в една текстура.

# 266
  • Някъде там
Благодаря ви! Страхотни сте!

# 267
Добро утро!
Нямат фактор.С коя серия искате да направя сравнение?
В момента ползвам серията Beevine Eliksir, ще се радвам някой да може да я сравни с Queen Bee. Притеснявам се да не ми дойде по-тежък крема, с нормална към комбинирана кожа съм. Колебаех се между двете серии, на 47 г. съм.

# 268
  • Велико Търново
Queen Bee със сигурност няма да ви допадне като текстура-предназначени са за дами около и след менопауза, когато се предполага, че кожата е суха.На мен са ми идеални леките текстури, а  съм с много суха кожа на лицето.Околоочният им крем много ми харесва.

# 269
Здравейте, момичета! Отскоро следя темата и не съм успяла да изчета всички мнения, но имам нужда от помощ.
Започнах да използвам серуми за лице от известно време. Имам един тестер от 10 мл. на La Roche Posay на техния Hyaluron B5 и след неколкодневна употреба бях възхитена, наистина придаде обем на лицето ми. Все пак гледайки рекламата на Hyaluron Activ B3 Concentrated plumping serum и отзиви в нета, реших, че може да е по-добър и си го взех. Сега обаче освен, че не ми хареса, се чудя дали не е фалшив. Ползвам го два дни и резултатите са по-скоро негативни - първо серума е адски бързо съхнещ, в него като че ли няма нищо лигаво и разтеглящо се, по-скоро малки капки, които потъват в кожата ми. Няма plumping eфект при мен. Погледнах и тестера и се изненадах - консистенцията в него е съвсем различна, подобна на тази на серума на La Roche - по-разтеглящ се, по-течен, по-бавно съхнещ, за plumping ефект не съм сигурна, че го пробвах един ден, но определено е различен. Направи ми впечатление, че и самия капкомер на серума е различен - не е прав, а изтънен в края и пуска много малки капки, докато капкомера на тестера е напълно прав, както и тези на всички други тестери, които съм виждала - тестера на La Roche, серума на La Roche на майка ми с Ретинол и др.
Получих серума незапечатан и мисля, че всеки в склада на доставчика, а може би и в чужбина би могъл да го смени с нещо по-евтино. Молбата ми към вас е, ако някоя е ползвала серума, да каже каква му е консистенцията, как й действа, какъв е капкомера.
Мислех да звъня на телефона на Avene, да попитам могат ли да ми кажат по какво се познава оригиналния крем, но реших първо да пробвам при вас.
И така и така пиша, приемам препоръки за крем върху серума - подхранващ, хидратиращ, за нормална към суха кожа, без стягащ ефект (аз съм на 35 години и не искам да стягам лицето, а само да изглежда пухкаво и хидратирано), някакъв среден клас - разбирайте Loreal Age Control ми е тежък, запушва порите и не ми харесва, а нещо от рода на Lancome ми е прекалено скъпо, с оглед рутината, състояща се от сумати продукти Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт