Какъв крем за лице използвате? – 25

• 71 488
  • 566
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, може ли да кажете мнението си за крем Pure Skin Озаряващ дневен крем Biotrade. Спряла съм се на този, има висок слънцезащитен фактор. Рядко използвам крем, но сега искам да си взема някакъв, по възможност по бюджетен. Със чувствителна кожа съм, нормална към мазна. На 40+ съм.
Скрит текст:
Ще ви бъде тежък, преди няколко години като пуснаха серията добре ми се отрази, скоро реших пак да го повторя и много ме разочарова. Тежък е и не пази добре.

# 511
На мен кремът на Биотрейд ми харесва. Ползвала съм го доста, но моята кожа е суха. Не разчитайте на обявената му слънцезащита. Имаше доста мнения, че е маркетингов трик.

# 512
Точно вчера сложих за първи път крем на Биотрейд, с спф 50 пишеше, за първи път имам изгаряне по лицето след каквато и да било слънцезащита, толкова съм разочарована, че едва ли ще повторя нещо на марката.

# 513
  • Някъде там
Здравейте, може ли да кажете мнението си за крем Pure Skin Озаряващ дневен крем Biotrade. Спряла съм се на този, има висок слънцезащитен фактор. Рядко използвам крем, но сега искам да си взема някакъв, по възможност по бюджетен. Със чувствителна кожа съм, нормална към мазна. На 40+ съм.
Скрит текст:
Aз го харесвам, както и околочния от тази серия.
Имайте предвид, че фактора, който са обявили не е наистина Spf 50, доста е изписано в темата за слънцезащита. Това е и основната причина да спра да го използвам.
На марката много харесвам окоолоочния от тази серия, както и серума с витамин C. Мисля да закупя и серум с ретинол на марката за есенно-зимния период.

# 514
Искрица, аз бях голяма фенка на тази серия на Биотрейд, пробвала съм всички. Но постепенно ги поразвалиха, останах последно с добри впечатления от нощния и околоочния. Ретинолът 0,2 ми беше първия опит с ретиноид, слаб е, но не дразни е става за начинаещи. Ефект обаче не видях.

# 515
Здравейте, мнение за този крем Avene Hydrance Aqua Gel.
Скрит текст:

# 516
Много е лек, овлажнява и омекотява чудесно. Подходящ е за всякакъв тип кожа. Аз много го харесвам.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 17:34 от Magda Dimitrova

# 517
И на мен ми допада, даже точно сега него използвам. За лятото е супер.

# 518
Авен гелът е супер, но не е за основна грижа, а за овлажняване и хидратиране. Разбира се, зависи от възрастта, ако човек е под 25 е окей. Вече над 30 е добре да се добави и друга грижа.
Иначе аз целогодишно ползвам подобни гелове между другите продукти и често като основа.

# 519
Понеже го спомена, да, гелът е подходящ като последна стъпка през лятото или при по-мазна кожа. Преди него е добре да се използва нещо с активни съставки. Хубавото е, че е именно това - просто хидратация, т.е. може да се комбинира с всякакви активни.

# 520
  • София
Здравейте, мнение за този крем Avene Hydrance Aqua Gel.
Не ми харесва. При мен всъщност не попива, съответно и не овлажнява,  но за сметка на това оставя найлоново усещане и прави кир под слънцезащитата ми. Дадох го на дъщеря ми, тя не се е оплакала, ама и не го е похвалила.

# 521
  • Някъде там
Имате ли отзиви за този крем? В момента е на добра цена в близката аптека и се колебая дали да го закупя.

# 522
Дами, излизат ми реклами на това кремче и ми привлече вниманието. Привлякоха ме съставките. Някой има ли опит с него?
Не съм с дълбоки бръчки на 35г, но ми стана интересно за кремчето.
https://lorenbg.com/krem-protiv-dalboki-bracki/Landing-page

# 523
Аз снощи импулсивно грабнах една "бака" на Елизабет Арден  - https://www.notino.bg/elizabeth-arden/visible-difference-repleni … tirassh-krem-gel/.. Хареса ми как попива особено след изпотяване не ми стана лъщящо лицето. Какъв ще е чистият ефект от крема не знам, понеже успоредно въртя няколко серума, но този сайт ме изкушава да си поръчам околоочен.

# 524
Здравейте,

Търся висококачествена козметика (над 100 лв.) за лице с чувствителна кожа и разширени пори. До момента съм се спрял на марките Gigi, Skeyndor и Germaine de Capuccini. Бих искала да чуя мнения от хора, които са използвали продукти от тези марки – какви са впечатленията ви относно ефективността, текстурата и поносимостта на кожата?

Също така, ще се радвам да получа препоръки за други марки, които предлагат продукти за чувствителна кожа с разширени пори.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт