Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 288
  • 695
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ❤ На Ordinary бях хвърлила око на гликолова киселина…но направо ще поръчам и двете…

# 31
  • София
Препоръчайте ми маска на същата марка

# 32
Някой пробвал ли е този серум ?

# 33
Аз го ползвах поне 6 месеца. Не ми хареса. Мирише силно на спирт, консистенцията му е малко странна, но бързо попива (аз съм с омазняваща се т-зона), но най-важното за пигментните петна при мен нищо не направи. Преди да го купя четох много положителни отзиви, дори тук из темите, но съм напълно разочарована. Ако успеете да намерите тестери го пробвайте преди да купите.

# 34
  • София
Аз го ползвах поне 6 месеца. Не ми хареса. Мирише силно на спирт, консистенцията му е малко странна, но бързо попива (аз съм с омазняваща се т-зона), но най-важното за пигментните петна при мен нищо не направи. Преди да го купя четох много положителни отзиви, дори тук из темите, но съм напълно разочарована. Ако успеете да намерите тестери го пробвайте преди да купите.
И аз не го харесам. На същото мнение съм.

# 35
Ползвах го 3 месеца заради белези и петна. Нямаше ефект...

# 36
Аз съм доволна, но едновременно с него дневния и нощния  крем.

# 37
Здравейте, нова съм в темата (и в мазането с кремове), с радост ще следя коментарите!
Последните години периодично решавам, че ми е време да се мажа вече, но не съм особено постоянна. Особено лятото - имам чувството, че малко след намазване цялото ми лице става мокро. В момента съм взела този комплект: https://www.barecare.bg/round-lab-1025-dokdo-toner-birch-juice-m … ing-sunscreen-set и ми е горе-долу добре.
Бих се радвала на вашите препоръки за нещо леко като консистенция, но със слънцезащита и против бръчки, че годинките напредват Simple Smile
Предварително ви благодаря!

# 38
Фата Моргана, на колко си години и каква е кожата ти? Какво искаш да постигнеш като ефект?

# 39
LesMacarons ,
47 ще навърша скоро. Кожата ми е нормална, с малко по-мазни участъци в Т-зоната. Нямам пигментни петна, иска ми се да е малко по-стегната - контура най-вече. А, имам тъмни кръгове под очите, което ме подсеща да потърся препоръка и за хубав околоочен крем и коректор.

# 40
Най-елементарната рутина която можеш да направиш е вечер двойно почистване (олио и след нея продукт на водна основа)  тонер и крем (може да включиш и серум). Сутрин след измиване на лицето тонер, крем и слънцезащита. Аз ползвам предимно корейска козметика и от нея мога да препоръчам за тъмни кръгове под очите:

Beauty of Joseon Revive Eye Serum: Ginseng + Retinal

COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream

Some By Mi Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream

Goodal Green Tangerine Vita C Dark Circle Eye Cream

# 41
LesMacarons, много благодаря за препоръките!
А аз си мислех, че като си почистя лицето с тоник и се намажа с крем с UV фактор и вече съм направила предостатъчно Simple Smile

# 42
LesMacarons, много благодаря за препоръките!
А аз си мислех, че като си почистя лицето с тоник и се намажа с крем с UV фактор и вече съм направила предостатъчно Simple Smile

Този тоник, който си посочила не се използва за почистване на лице. Той се слага на вече почистено лице за да хидратира и балансира кожата. Ползвай други продукти за почистване Wink

Редактирам, защото бях лаконична тъй като съм на работа. Вечер някои жени ползват мицеларна вода и след това почистваща пяна/гел за лице. Други ползват първо почистващо олио след него гел или пяна. Идеята зад това двойно почистване е да се премахне замърсяването, грима и слънцезащита натрупани през деня. Доку  тонера, който имаш е класика в корейската козметика и след почистването можеш да го ползваш както вечер така и сутрин. Лично аз тонер слагам на леко влажна кожа, така се чувствам по-добре. След като тонера попие можеш да сложиш серум и/или крем за лице.

Сутрин лицето се мие. Някои използват пак лек и нежен почистващ препарат, други (като мен) само студена вода. После продуктите са пак в същата последователност - тонер, серум, крем и накрая слънцезащитна. Т.е. от течни към плътни консистенции.

И аз нямах навика да имам рутина, но сега това е едно от любимите ми занимая за деня.

Трябва да пробваш и да видиш кои продукти ти допадат. Тук и в предишните теми има много споделен опит и информация.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 21:07 от LesMacarons

# 43
Здравейте нова съм в темата и бих искала да ми споделите нещо ефикасно за широки пори и черни точки, а също така и за тъмните кръгове под очите.

# 44
  • Велико Търново
Здравейте нова съм в темата и бих искала да ми споделите нещо ефикасно за широки пори и черни точки, а също така и за тъмните кръгове под очите.

Скрит текст:

За черните точки-редовно посещение при козметик, добро почистване и това е.

За торбички и тъмни кръгове не съм намерила панацея!От сенсибио гела на Биодерма през всичките дермо кремове та до Сисли, Шанел и Ла прери.Тази битка/както и тази с килограмите/ я пиша загубена!

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 22:10 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт